Şimdi Ara

google play store durdu hatası YARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
38.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar v4 indireyim dedim v3 tü indirdim ssonra açayım dedim güncelleme geldi bi uygulamaya ve direk durdu hatası aldım ve girilmeden malesef google play store durdu hatası alıyorum lütfen yardım edin

• Ayarlar-uygulamalar-tümü-google play e tıklayın, verileri temizle deyin.
    Aynı şekilde ayarlar-uygulamalar-tümü-indirme yöneticisi verileri temizle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verileri temizledim yinede olmadi sildim fabrika ayarlarindondum yok olmuyo baska onerileriniz varmi?

• lütfen yardım edinnn!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123ata123kan

lütfen yardım edinnn!!!!!

Aşağıdaki dosyayı indir.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2230158

• kardeşim bi site geldi hangi sini indircem biraz karışık bi sitede
  • kardeşim marketi indirdim çalıştırayım dedim boş yer kalmadı dedi yer açın uyarısı aldım oysaki tam 600mb alan var neden öyle dedi kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123ata123kan

kardeşim marketi indirdim çalıştırayım dedim boş yer kalmadı dedi yer açın uyarısı aldım oysaki tam 600mb alan var neden öyle dedi kardeş

Telefonun modeli ne?
    Ayrıca yüklemeden önce verileri temizle, google playin güncellemelerini kaldır.

• telefonumun model st21i XPERİA TİPO verileri hangisinin indirme yöneticisininmi temizliyim bide google playın güncellemelerini nasıl kardırcam kardeş k.b çok yordum da seni
  • Tmm kardeş indirdim ama şimdi yine hata verdi güncelleme geldi uygulamanın birine tam o gelince kapandı hata verdi kardeş
  • Aynen bendede öyle yani bişey indiriyom tardu diyom iniyor google play durdu diyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş yazılım at update service ile sorun kalmıyor bi sorun çıkarsa yazılım at yani :D
  • KARDEŞİM TEKRAR SIFIRLA ROOT EXPLORER İNDİRİN SONRA SYSTEM/APPBACKUP A GİR GİRDİKDEN SONRA PLAY STOREYİ KUR MARKET VS HERSEYİ KURABİLİRSİNİZ . BİR DUA YETER .

SAYGILAR @123ata123kan
  • KARDEŞİM TEKRAR SIFIRLA ROOT EXPLORER İNDİRİN SONRA SYSTEM/APPBACKUP A GİR GİRDİKDEN SONRA PLAY STOREYİ KUR MARKET VS HERSEYİ KURABİLİRSİNİZ . BİR DUA YETER .

SAYGILAR
  • Vestel vp10 tabletim var google play e giriyorum durdu diyip çıkıyo ne yapmalıyım

• Vestel vp10 tabletim var google play e giriyorum durdu diyip çıkıyo ne yapmalıyım

• hard reset at tekrar dene
  • Aynen yazilim at duzelir

• Aynen yazilim at duzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: InZaR

KARDEŞİM TEKRAR SIFIRLA ROOT EXPLORER İNDİRİN SONRA SYSTEM/APPBACKUP A GİR GİRDİKDEN SONRA PLAY STOREYİ KUR MARKET VS HERSEYİ KURABİLİRSİNİZ . BİR DUA YETER .

SAYGILAR

kardeş ben dediklerini yaptım ve marketin apksini buldum ama apkyi indireceğim sırada paket ayrıştırılamıyor dedi ve olmadı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.