Şimdi Ara

'Google sanal şebeke işletmeciliğine soyunabilir'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 'Google sanal şebeke işletmeciliğine soyunabilir'

Bir yazılım devi olmasının yanısıra ABD'de geçtiğimiz yıllarda fiber internet hizmetini devreye sokarak farklı bir alana el atan Google, bu farklılıkların sayısını artırabilir.

Firma içerisinden gelen bilgilere göre Google, yine memleketinde sanal şebeke işletmeciliğine giriş yapmayı planlıyor. Bizdeki BİMCell veya PTTCell gibi örneklere benzer şekilde Google; Sprint, Verizon veya T-Mobile operatörlerinden birisi ile anlaşarak fiber internet sunduğu bölgelere mobil iletişim imkanı da sunmaya başlayacak.

Google'ın amacı fiber ile hanelere kablolu internet erişimi ulaştırırken, sanal şebeke işletmeciliği ile de kablosuz olarak internet erişimi ulaştırmak. Firma uzun süredir geniş kitlelere hızlı internet erişimi sağlayabilmek için çalışmalar yapıyor. Bu tabi ki Google hizmetlerine daha çok kişinin katılması anlamına geliyor.

Google'ın tarifelere fiber internet paketleri de ekleyerek ilgi çekmeye çalışacağı belirtiliyor. Ayrıca şebekesindeki Android cihazlara da daha hızlı güncelleme sunabilecek. Google tarafında konu ile ilgili resmi bir bilgi gelmedi. 

Kaynak:http://www.androidauthority.com/google-wireless-carrier-364312/

• Hep aklımdan geçmiştir Google'ın Apple'ın Nokia ve Samsung'un hat çıkaracağı. Hatta Facebook kesinlikle bu işe girecek demedi demeyin. N'olcak sanki Avea'yı WhatsApp'tan daha ucusa satın alır. Adam zaten iletişimin devi olacam tek olacam bi ben olacam demiyo mu? al işte. (Ne senayro kurdum be)

• Google'ın soyunduğunu düşünemiyorum midem kalktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sistemde akıllı cep telefonu olmayanların sinyal aldıkları baz istasyonu akıllı telefon gibi davranıyor

uzun lafın kısası iletişim sektörü sevecek müşteri arıyor :)

ben wifi üzerinde sesli arama kullanıyorum, dahası zaten bunları aynı teknolojiyi insanlara satıyor!
    satmak değil resmen kakalıyor :)

• Google bunları yapacağına ilk önce ülkelere resmi ofisini açsın ondan sonra böle şeylere öncelik versin apple mağazasını bile açtı google sadece abdye önem veriryor eğer gelişmek isriyorsa hizmetlerini tüm dünyaya yayacak o zman benim gözümde büyük firma olur...

• İnşallah Avea ile değilde Türkcell ile birlikte olur Türkiyede
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

İstihbarat, dünyanın jandarması için en değerli şeydir.

+1
    osu...k bilecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık telefonlarda SIM kart kullanmayı bırakmalılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girmediği alan kalmayacak bunlarında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.