Şimdi Ara

Google Stadia Giriş Ücreti Yok - 2 Ay Ücretsiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
7.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Wadjet

Böyle durumlar için hatta neredeyse tüm alışverişler için sanal kart kullanmanızı tavsiye ediyorum. İçinde limit bırakmazsanız istediği kadar çekim yapsın bir problem olmaz..
    normalde öyle yapıyorum. denedim kabul etmedi..
  • 32 bit pc de çalışıyor mu? Ya da Android telefon, nintendo switch veya ps4 te? Çalışıyorsa birinde denerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Checking your connection geçilmiyor. Bir de üye oldum sonra hemen üyeliği iptal ettim Haziran'da bitecek dedi üyeliğiniz. Önce parayı çekti sonra geri verdi ardından bir daha çekmiş. Onun iadesi yok. Böyle bir şeyler karşılaşan oldu mu? İyi VPN bulabilen olursa yeşillendirsin
  • Manciaa kullanıcısına yanıt
    Smartdns çare olur mu acaba? Vpn bulabildin mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Sinatra

Smartdns çare olur mu acaba? Vpn bulabildin mi hocam?
    Valla uğraşmadım çok. Zor gibi.
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Konudan bağımsız bende Google cloud platform üzerinden kurduğum vpn var. İndirme hızı çok farklı değil ama ping var biraz.(stadia ile denemedim normal zamandan bahsediyorum )

• google clouda kurduğum vpn ile girdim 1 dolar kesip geri iade etti fakat kart bilgileri google hesabında kalıyo yeni bi kart eklemekdikçe silinmiyo verdiği oyunlar 3-5 tane dandik oyun red dead felan oynayabilmek için satın almanız gerekiyo yani oynayabildiğim grid oyununda ise 35 mbps net ile görüntü 720p gibiydi beğenmedim yani işe yaramaz şu anlık
  • vpn ile denedim, almanyadan bağlandım. 50 ms ping vardı speedtest e göre. oyunda grafikler kotuydu. gecikme vardı.

bence alın, ilerde türkiyeye gelirse 120 dolarlık giriş ücretinden kurtulmuş olursunuz
  • internet stabil değil diye açmadı denediğim hiç bir oyunu, artık daha sonra tekrar bakalım.
  • Satın almaya çalıştığınız öğe bulunamdı. diyor
    Satın alamıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celaleddin Rooney

Teşekkürler. Kaptım bir tane

Reis hangi vpni kullanıyosun gecikmesi nasıl

• abdul1907 kullanıcısına yanıt
    VPN kullanmadım, Stadia açık bana nedense.
  • Arkadaşlar touch vpn kullanın pingi bayaa iyi ben sıkıntısız oynuyorum 0 gecikme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdul1907 -- 1 Mayıs 2020; 17:55:50 >
  • Wireguard protokolü destekleyen vpnler denerseniz daha sağlıklı sonuç alabilrisinzi arkadaşlar. OpenVPN protokolüne göre ping ve hız açısından çok daha az kayıp yaşatır
  • psiphon ve proton vpn denedim.

Oyuna giriyor sonra ekran kararıyor.
  • touch VPN ile az gecikmeli oynayabildim ama grafikler kötüydü

güzel bir VPN bulmak lazım

Platforma bayıldım
  • Vpn bulabilen var mi guzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wade96

Wireguard protokolü destekleyen vpnler denerseniz daha sağlıklı sonuç alabilrisinzi arkadaşlar. OpenVPN protokolüne göre ping ve hız açısından çok daha az kayıp yaşatır
    Forumdaki arkadaşlara wireguard vpn satabiliriz hocam. Yapılmış kendimiz kullandığımız bir vpn projemiz var.

• xenofx X kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl yaptın? takip ettiğin bir guideline var mı?
  • cydonianknight kullanıcısına yanıt
    Kendim yapabiliyorum guide yok maalesef.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.