Şimdi Ara

Googlede kopyala yapıştır yapamıyorum ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben kopyaladığım herhangi bir şeyi googlede metin bölümüne yapıştıramıyorum genelde kısayollarla olmuyor bu olay cctrl c +v olmuyor yapamıyorum mausle çoğu zaman oluyor anlamadım java yok pcde lenovo laptop bundan olabilirmi deli oldum acil yardım bekliyorum teşekkürler ???

• Sil tekrar yükle..Eklentileri kaldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pc_Modding34

Sil tekrar yükle..Eklentileri kaldır.

javayımı yükleyeyim ?
  • Google Chromeyi sil tekrar yükle.
    java yükleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pc_Modding34 -- 8 Ağustos 2012; 14:31:47 >
  • tamamdır dostum sağolasın tahmin ettiğim gibi javayı yükledim sorun ortadan kalktı teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: G@DD@R*

Merhaba arkadaşlar ben kopyaladığım herhangi bir şeyi googlede metin bölümüne yapıştıramıyorum genelde kısayollarla olmuyor bu olay cctrl c +v olmuyor yapamıyorum mausle çoğu zaman oluyor anlamadım java yok pcde lenovo laptop bundan olabilirmi deli oldum acil yardım bekliyorum teşekkürler ???

klavyenin tuşlarında bir sıkıntı olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRaFTY_35

quote:

Orijinalden alıntı: G@DD@R*

Merhaba arkadaşlar ben kopyaladığım herhangi bir şeyi googlede metin bölümüne yapıştıramıyorum genelde kısayollarla olmuyor bu olay cctrl c +v olmuyor yapamıyorum mausle çoğu zaman oluyor anlamadım java yok pcde lenovo laptop bundan olabilirmi deli oldum acil yardım bekliyorum teşekkürler ???

klavyenin tuşlarında bir sıkıntı olabilirmi?

Yok dostum hallettim java yoktu pcde 64 bit yükledim sorun düzeldi tahmin ettiğim gibi yardımlarınız için teşekkür ederim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.