Şimdi Ara

Gorilla Glass mış!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamiyle yalan xperia sola 1 haftada kendi kendine çizildi Yere filanda düşmedi o kadar dikkatli kullandım ekranın ortasında 4-5 tane 1 cmlik çizik var of of

• Bundan önceki telefonum samsung wave idi. Şu an One S kullanıyorum. İkiside gorilla glastı ve wave i 2 yıl one s i 3 aydır ekran filmi olmadan kullanıyorum tek çizik yok.. Bence cihazınızın ekranında bi sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Bundan önceki telefonum samsung wave idi. Şu an One S kullanıyorum. İkiside gorilla glastı ve wave i 2 yıl one s i 3 aydır ekran filmi olmadan kullanıyorum tek çizik yok.. Bence cihazınızın ekranında bi sorun olabilir.

bilmiyorum hocam 4-5 tane 1cm tam ortada çizik var aldığımda yoktu sinirlerim bozuldu resmen
  • Ben de 10 aydır ekran koruyucusuz kullanıyorum xperia neo v sanırım gorilla glass değildi ama tek bir çizik bile yok. 4-5 tane 1 cm'lik çizikler var demişsiniz sizden habersiz telefona zarar gelmiş olmalı ya da anahtarlıkla falan aynı cebe koydunuz.
  • Ekranın üzerinde fabrikasyon olarak yapıştırılan jelatin olabilirmi? Belkide o jelatin çizilmiştir? Gorilla Glass cam yüzey o jelatinin altında olabilir.
  • sola da gorilla glass yoktur. strencth-rezistants vardır. ayrıca kendim bugün 1 metre 30 cm gibi bir yükseklikten ekranı üzerine düştü en ufak bir sorun yok
  • Benim telefonumda Gorilla Glass. 1 aydan fazladır ekran koruyucusunu çıkardım öyle kullanmaya başladım tek çizik bile oluşmadı.
    Bence kullandığınız telefonun ekranı gorilla glass değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Ekranın üzerinde fabrikasyon olarak yapıştırılan jelatin olabilirmi? Belkide o jelatin çizilmiştir? Gorilla Glass cam yüzey o jelatinin altında olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim cihazda da ufak çaplı birkaç tane var gündüz rahatça görülen, hiç düşürmedim de jelatini çıkardığıma pişman oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Ben de 10 aydır ekran koruyucusuz kullanıyorum xperia neo v sanırım gorilla glass değildi ama tek bir çizik bile yok. 4-5 tane 1 cm'lik çizikler var demişsiniz sizden habersiz telefona zarar gelmiş olmalı ya da anahtarlıkla falan aynı cebe koydunuz.

Bende çok kaba kullanırım aslında, kapak hariç çizik yok. Gorilla glass değil.
  • çizildi dediğin şey ekran koruyucusu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

çizildi dediğin şey ekran koruyucusu..

üstünde jelatin vb yok ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıyma Makinesi

Tamamiyle yalan xperia sola 1 haftada kendi kendine çizildi Yere filanda düşmedi o kadar dikkatli kullandım ekranın ortasında 4-5 tane 1 cmlik çizik var of of

sola da gorilla glass cam yok.sony'ler de Scratch-resistant glass cam vardır (çizilmeye dayanaklı) genelinde de üzerinde fabrikasyon çok ince bir koruyucu jilatin varmıdır .hoş ben bayağı bır baktım evde göremedım.yaklaşık 1.5 aydır korumasız kullanıyorum hiç bir cizik yok.mutkaka darbe gibi bir şey olmuştur.

• Gorilla glass değildir yada kalite farki vardir.mesela daha sağlamı corning gorilla glass motorolanin bir modelinde var.

• quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

quote:

Tamamiyle yalan xperia sola 1 haftada kendi kendine çizildi Yere filanda düşmedi o kadar dikkatli kullandım ekranın ortasında 4-5 tane 1 cmlik çizik var of of

sola da gorilla glass cam yok.sony'ler de Scratch-resistant glass cam vardır (çizilmeye dayanaklı) genelinde de üzerinde fabrikasyon çok ince bir koruyucu jilatin varmıdır .hoş ben bayağı bır baktım evde göremedım.yaklaşık 1.5 aydır korumasız kullanıyorum hiç bir cizik yok.mutkaka darbe gibi bir şey olmuştur.

yok be hocam aslında 2 defa yere düştü fakat düştüken sonra baktığımda hiçbirşey yoktu cebimdede sadece telefon vardı ne yapsam garantiye filan mı versem ?

• quote:

quote:

üzerinde jelatin var hocam. ahize kısmına dikkatli bakarsanız görürsünüz

• sony bütün telefonlarında fabrika çıkışı 2 jelatini gelir.. ilkini elle çıkartırsin.. 2. gözle dikkatli bakarsan görürsün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 12 Ekim 2012; 21:12:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

sony bütün telefonlarında fabrika çıkışı 2 jelatini gelir.. ilkini elle çıkartırsin.. 2. gözle dikkatli bakarsan görürsün..

peki jelatini çıkartırsam yenisini nasıl taktırabilirim çok kötü duruyor içim acıyor ekrana baktıkça

edit:gördüm jelatini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyolog Chaegirab -- 12 Ekim 2012; 21:28:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

quote:

üzerinde jelatin var hocam. ahize kısmına dikkatli bakarsanız görürsünüz

Var evet yazım hatası yapmışım özür

• Neo V de yok galiba jelatin yada ben göremedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.