Şimdi Ara

Görüntüm Titriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar lütfen bana yardım edin çok acil Gigabyte k8nf9 anakartım amd 3000 939 pin işlemcim asus Extreme AX300 128 mb PCI express ekran kartım var görüntüm titriyor monitörüm ise Philips 170c monitörüm sağlam daha önce hiç bir probrem olmadı bilgisayarımı değiştirdim ondan sonra oldu ayrıca 512 kingston ram kullanıyorum titremeyi her yerde yapıyor biosda bile lütfen ban aacil yardım edin

• Masa üstüne sağ tıkla \ özeliklere gir \ Ayarlar tabına bas \ Sol alta gelişmiş var ona bas \ Karşına çıkan menüde monitörü seç \ ekran yenileme sıklığını 75 yap

kolay gelsin
  • o da olmazsa voltaj sorunu olabilir bulunduğun yerde..
  • Hertz olmassa Yanında hoparlor fln varsa ondanda titrer ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afacan -- 13 Temmuz 2005, 23:36:07 >
  • daha öncede hop. vardı olmadı şimdi olması mantıksız ve yerini değiştirmei,m sadec sistemimi değiştirdim ayrıca biosda bile oluyor yani windows a gerek yok olması için acil cevap bekliyorum
  • Kullandığın yerdeki bir sorundan kaynaklanıyor yada monitörün kasaya gore daha eskiyse monitorunun donanımsal bir sorunu olabilir yani kasayla ilgili degil bunu denemek için başka bir bilgisayara tak eger titreme devam ediyorsa monitordedir sorun. denemen lazım. ama fazla uzatmadan deneme sonucu iyi bir tv tamircisine goster veya garantisi varsa servise başvur
  • EKRANIM PHILIPS 170C5 YANI EKRAN KALİTE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.