Bir aracımız var göstergelerinin çoğu bozuk.Aynısının 0 ından alana kadar daha modern bir gösterge paneli uygulaması yapmak istiyorum.Uyumlu olur mu sizce ?
Böyle soru sorarsan bence daha çok beklersin forumda bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlarımız var ama ! sen araç hakkında hiç bilgi vermemişsin..
bir çok modern aracın göstergelerini belli başlı firmalar yapıyor, soketler de genelde aynı oluyor. modern'den kastım istisna araçlar değil.
aracınız kaç model ya da markası nedir?
amerikada 1995'den sonra , avrupada ise 2000'den sonra üretilen her araçta ECU standart olarak mevcut. (tarihlerden emin değilim) teorik olarak bu araçlara dijital gösterge paneli yapılabilir.
genelde ECU'larda da 4-5 farklı protokol kullanılıyor. ECU ile haberleşildikten sonra gerisi kolay. daha doğrusu yapılabilirliği muhtemel.
Arkadaşlar araç 78 model bir reno biliosunuz güneşi görünce eğilip bükülüolar ve çok çabuk bozulduna şahit oldum.Bu 2 göstergesi sıkıldım artık o yüzden daha güzel birşey takmak istiyorum panelin oturacağı kısım önemli deil onu kendim kesip biçer ayarlarım.Sadece uyumlu olabilcek kaliteli bişiler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme