Şimdi Ara

Gözümüz aydın, iPad 2 bu hafta Türkiye'de! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
0
Favori
20.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurdonanimhaber

arkadaşlar türkiye den alırsak ipad 2 yi garantisi 2 yıl mı oluyor ? Birde bu fiyatları nası kesinleştirebiliriz acaba ?

evet türkiye'den alınan cihazlar 2 yıl garanti kapsamında.
    yut dışından gelen cihaz 1 yıl garantili ve türkiyede geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jskat

arkadaşın verdiği listeyi kullanmışlar haberde de.
    http://www.ntvmsnbc.com/id/25207317/

Vay alcaklar listeyi araklamışlar kaynak gösterseydin ya ntv
  • millet bilkom un apple mağazalarını aradım önce hepsi yarım ağızda olsa cuma ve haftasonu satış olacağını söylediler. Fiyatı ise açık açık söylemiyorlar ama aradığım yerlerden biri ilk ipad ile aynı hatta daha az olacağını ima etti. Hadi gözümü aydın :)
  • herşey bi yana yurt dışından alıpda 2 katına satanlara yazık oldu
    hele doğubankata 2.200 TL ye satanların elinde patladı
  • Buyrun arkadaslar fiyat listesi
    Wifi, 16: 1080, 32: 1332, 64: 1549
    3G, 16: 1367, 32: 1619, 64: 1835 Tl

http://www.iphoneturkey.biz/2011/04/ipad-2-turkiyede-29-nisanda-satisa-cikiyor.html

Gayet tüzel fiyatlar. Herkese hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezersunar -- 27 Nisan 2011; 18:19:47 >
  • millet bilkom un apple mağazalarını aradım önce hepsi yarım ağızda olsa cuma ve haftasonu satış olacağını söylediler. Fiyatı ise açık açık söylemiyorlar ama aradığım yerlerden biri ilk ipad ile aynı hatta daha az olacağını ima etti. Hadi gözümü aydın :)
  • bilkomu tebrik etmek lazım hem erken geldi hem de dedikleri gibi fiyat ipad1 fiyatına yakın geldi. çıktığı gibi alıyorum bir tane.
  • Bilkomu tebrik etmek lazim fiyatlar super. Umarim stok sıkıntısı olmaz.
  • Bir sorum olacak.
    64gb wifi + 3g modelini 1.000$ yani 1.512 TL'ye yurt dışından almakmı(aracıyla) hafta sonu elimde olacak.
    Yoksa aynı cihazı 1.835 TL'ye türkiyeden almakmı daha mantıklı.
    Birde stok sorunu olacaktır illaki :)
    Aradaki fark az değil 300 TL gibi.
    Tek kafamı kurcalıyan garantinin 1 sene olması ama ipad'le ilgili büyük sorun yaşayacağımı sanmıyorum.
    İki seneye kim öle kim kala diye dürtüyo şeytan
  • Kesin Fiyatlar bu mu arkadaşlar yani nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?Bu fiyatlar çünkü süper :)
  • quote:

Bir sorum olacak.
    64gb wifi + 3g modelini 1.000$ yani 1.512 TL'ye yurt dışından almakmı(aracıyla) hafta sonu elimde olacak.
    Tek kafamı kurcalıyan garantinin 1 sene olması ama ipad'le ilgili büyük sorun yaşayacağımı sanmıyorum.

Yasanmasi bir ihtimal home tusu sorunu olabilir.
  • Yurtdışından getirdiğiniz 3G cihaz için kayıt zorunluluğunu da unutmayın =) çoğu yerde pasaport ile kaydı insanlar 100 lira civarında satıyorlar.

2 yıl garanti ne kadar gerekli, dediğiniz gibi tartışılır, zaten cihazlar garanti kapsamında bozulurlarsa, o iş genelde ilk sene hatta ilk ay içinde oluyor, ama ne olur ne olmaz diyorsanız, Amerika'da $79 ödeyerek 2 yıla uzatılabiliyor garanti.

Eh, bu koşullarda, o aradaki 300 liralık fark eriyor gibi zaten =)
  • quote:

Bir sorum olacak.

Eğer pasaport kayıtı da sizin fiyatın içindeyse bence 300 TL az fark değil ekstradan 1 sene garanti karşılığı olarak.Bu durumda ben ABD'den alırdım aksi halde Türkiyeden...
    Ha bir de şu var seneye falan elden çıkarmak isterseniz o zaman TR garantili daha rahat satılır...

• helal bilkoma sonunda güzel fıyatlar vermeye başladı artık Bugun maıl atmıstım cuma cıkıcağına dahil maıl geldı banada.
  • quote:

Bir sorum olacak.

kesınlıkle tr den alın. stok sorunu iphone da ki gibi olmuyor ipad de ...
  • İnşallah alabiliriz beyaz rengi süper olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: b1ck132

Yurtdışından getirdiğiniz 3G cihaz için kayıt zorunluluğunu da unutmayın =) çoğu yerde pasaport ile kaydı insanlar 100 lira civarında satıyorlar.

2 yıl garanti ne kadar gerekli, dediğiniz gibi tartışılır, zaten cihazlar garanti kapsamında bozulurlarsa, o iş genelde ilk sene hatta ilk ay içinde oluyor, ama ne olur ne olmaz diyorsanız, Amerika'da $79 ödeyerek 2 yıla uzatılabiliyor garanti.

Eh, bu koşullarda, o aradaki 300 liralık fark eriyor gibi zaten =)

Pasaport kaydına para vermiycem ailemden birisini pasaportuna işleticem -100 TL :))
    İki seneye kadar bu cihazı satıp bi üst modelini alıcağımı düşünüyorum. ipad le ipad2 arasında çok büyük farklar olmadı çünkü.
    Benim ipad'im olsa satıp ipad2 almazdım şahsen.
    Asıl farkı ipad3 le yapacaklarını düşünüyorum yada çok farklı bir cihaz çıkacak bizi cezbedecek sonu yok yani bu işin :)
    Bu sebeplerden pek uzun ömürlü olmayacaktır gibi geliyor.

Son olarak burdaki liste fiyatından daha yüksek olacağını düşünüyorum biz ülke olarak bu fyatlara alışkın değiliz hayal gibi geliyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

İnşallah alabiliriz beyaz rengi süper olur :)

siyah candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

İnşallah alabiliriz beyaz rengi süper olur :)

beyaz rengi tavsiye etmem çok temiz kullandığını bildiğim arkadaşta beyaz ipad 2 gördüm bariz şekilde kirler vardı bence bu yüzden siyah almanızı tavsiye ederim....
  • Bilkom'u gercekten tebrik etmek gerek, inanilmaz bir gelisme gosterdiler :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.