Şimdi Ara

gözyaşlarımı tutamadım TÜRKİYE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
2.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu eylem sadece sosyal medyada gerçekleşir. Hani bende isterim büyük kitleler katılsın ama tutmaz kardeşim. Twitter'de bile Atatürk ve Bediüzzaman yarışı yapıldı trend topicte kim vardı anlamışsınızdır zaten. Topluma ayak uydur ve eyleminin işe yaramasını istiyorsan farklı kişileri dene.

NOT: Mesajıma sinirlenip şikayet et butonuna asılacak olan arkadaşlarımız olacaktır ancak durum böyledir, acıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: becozmy

quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

quote:

Orijinalden alıntı: becozmy

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.

gözyaşlarımı tutamadım TÜRKİYE

Apo' yu Amerika paketleyip teslim etti sen neden bahsediyorsun?
    Donemin basbakani Bülent Ecevit, ''ABD'nin Apo'yu niçin verdiğini anlayabilmiş değilim'' dedi.

evet çok doğru abd teslim etti de nasıl teslim etti tbmm'de dönemin cumhurbaşkanı ve genel kurmayın sabrımız tükendi demesinde sonra suriye bunu postaladı bizimle savaşmayı göze alamadı çünkü türkiye masaya öyle belgeler koyduki hangi milletvekilinin evinde kaldığana kadar biliyordu düğmeye basıldı kenya'da paketlendi çünkü artık abd'nin işi bitmişti apoyla burada mit'inde çok büyük başarısı var bunuda inkar etmeyelim

HE LA HE.
    İyi uykular Türkiye!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geldiler yine...
  • meğer atatürkten rahatsız olan ne çok insan varmış...atatürk kimler için kafa patlatmış
  • Lan olum sanalda bayrak koysan ne koymasan ne nasıl ergen beyinleriniz var sizin yahu? Çok tepki göstermek istiyorsan mitinglere katıl, protesto et. Olmadı bir Fatiha oku şehitlere.

Avatarına bayrak koyarak vatan mı kurtaracan? Trişkadan tepki göstersen ne göstermesen ne. Bir de utanmadan savunmuş bunu yahu.

Bir de niye Atatürk, dini bayramlarda neden dini şeyler koymuyoruz falan demiş biri. Gülüyorum... Bu kadar tepkici, kavgacı olmayın.
  •  gözyaşlarımı tutamadım TÜRKİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bump -- 21 Haziran 2012; 7:04:56 >
  • ya adam sanki vatan hainliği yapmış gibi sert konuşuyosunuz.ister koyun ister koymayın ne adamın üstüne geliyosunuz?
    tamam vatan kurtarılmıyıcak ama herkes ortak bişeyler koyup aramızda psikolojik bağ kurmamızı ve teröre karşı el ele olduğumuzu göstermemizi amaçlamış arkadaşımız.
    söyleyin o zaman niye bayrak asıyoruz bayramlarda?başkalarına gösteriş için mi?
    hepiniz birbirinizin gazına gelmişsiniz adama yükleniyosunuz KENDİNİZE GELİN YA!
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

niye atatürk?

niye Türk Bayrağı değil?

'' Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.. '' Mithat Cemal Kuntay..

'' Ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum.. '' Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK..

...

Anladın mı şimdi neden Atatürk..?

Bayrak her şey ve herkesten üstündür. Ama yeni nesil vatan sevdalısı böyle neylersin

Aynı senin tarz birine bu konuda cevap verdim.. Git oku cevabını al.. Yaşımı işimi gücümü bilmezsin ahkam kesersin.. Konuşamayınca insan kapasitesini belli ediyor..

Yaşın işlin gücün beni ilgilendirmiyor. Zihniyetin de ilgilendirmiyor. Ancak kişileri bayraktan daha üstün göstermek yersiz.

Atatürk karşıtı biri değilim. Yanlış anlaşılmasın ama ben dediğimin arkasındayım. Kişiler bayraktan üstün tutulmamalı.

Not: Yaşını, işini, gücünü bilmiyorsun diyerek kendini üstün gösterme çaban da ancak liseli diye açıklanabilir

Evet ben ne dersem ya yaş kaç olur ya da liseli olurum.. Avatara niye Atatürk resmi diye soran birine cevabını vermemden Atatürk'ün üstün tuttuğumu çıkarırsan senin o zihniyetine, liseliğine, yaşına vs. güler geçerim.. Anlamayı bilmiyor, haklı çıkmak için sürekli lafta yapıştırmaya çalışıyorsan zihniyetinin izin verdiği kadar konuşmaya çalışacaksın ki duruşunu bilelim.. Hadi şimdi yenil nesil böyle deyip yaşın beni bilgilendirmiyor dediğine düzeyine..

• quote:

Orijinalden alıntı: medenii

meğer atatürkten rahatsız olan ne çok insan varmış...atatürk kimler için kafa patlatmış

bunlar atatürk düşmanı kardeşim.forumda bi kaç kişi hariç gavatın biride git mitinge katıl cenazeye git gidiyor. lan siz adamı katil edersiniz doldunuz istanbula bilet paran benden sana 10 tanede koyun git çobanlık yap sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medenii

ya adam sanki vatan hainliği yapmış gibi sert konuşuyosunuz.ister koyun ister koymayın ne adamın üstüne geliyosunuz?
    tamam vatan kurtarılmıyıcak ama herkes ortak bişeyler koyup aramızda psikolojik bağ kurmamızı ve teröre karşı el ele olduğumuzu göstermemizi amaçlamış arkadaşımız.
    söyleyin o zaman niye bayrak asıyoruz bayramlarda?başkalarına gösteriş için mi?
    hepiniz birbirinizin gazına gelmişsiniz adama yükleniyosunuz KENDİNİZE GELİN YA!

kankamsın.. bu yolda beraberiz.

• inadına a-ta-türk

• quote:

Orijinalden alıntı: justicetea8

avatarı değiştirince ne oluyor allah aşkına ? Lan biriniz Fatiha gönderin diye konu açsa şaşarım ya, siyah kurdele koyarsın 1 gün sonra plajda fotoğrafın yerini alır. 10 kasım gelir atatürk fotoğrafı koyarsın gece 00.01 de senin fotoğrafın gelir. bu ülkede sahip çıkmak bu kadar düz mantık işte

+1
  • quote:

Ne yazık ki yeni Türk gençleri böyle
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

niye atatürk?

niye Türk Bayrağı değil?

'' Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.. '' Mithat Cemal Kuntay..

'' Ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum.. '' Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK..

...

Anladın mı şimdi neden Atatürk..?

Bayrak her şey ve herkesten üstündür. Ama yeni nesil vatan sevdalısı böyle neylersin

Aynı senin tarz birine bu konuda cevap verdim.. Git oku cevabını al.. Yaşımı işimi gücümü bilmezsin ahkam kesersin.. Konuşamayınca insan kapasitesini belli ediyor..

Yaşın işlin gücün beni ilgilendirmiyor. Zihniyetin de ilgilendirmiyor. Ancak kişileri bayraktan daha üstün göstermek yersiz.

Atatürk karşıtı biri değilim. Yanlış anlaşılmasın ama ben dediğimin arkasındayım. Kişiler bayraktan üstün tutulmamalı.

Not: Yaşını, işini, gücünü bilmiyorsun diyerek kendini üstün gösterme çaban da ancak liseli diye açıklanabilir

Evet ben ne dersem ya yaş kaç olur ya da liseli olurum.. Avatara niye Atatürk resmi diye soran birine cevabını vermemden Atatürk'ün üstün tuttuğumu çıkarırsan senin o zihniyetine, liseliğine, yaşına vs. güler geçerim.. Anlamayı bilmiyor, haklı çıkmak için sürekli lafta yapıştırmaya çalışıyorsan zihniyetinin izin verdiği kadar konuşmaya çalışacaksın ki duruşunu bilelim.. Hadi şimdi yenil nesil böyle deyip yaşın beni bilgilendirmiyor dediğine düzeyine..

Allta kalmıyım diye zırvalamışsın.
    Yazdıkların hep başkalarından örneklendirme. Başkasının sana yazdığı ve verdiğin cevap beni ilgilendirmiyor. Zira yazdıklarından anladığım kadarıyla başkası dediğin kişi fikir olarak benden çok daha farklı düşünüyor.

Avatarına Atatürk'ü koymandan gurur duyarım. Dikkat edersen bende de Türk Bayrağı vardır. Ancak ben hiç kimseyi Türk Bayrağından ve Vatandan üstün görmem. Atatürk de Türk Bayrağı ve Vatan için Kurtuluş Savaşını başlattı. Elbetteki Atatürk olmasaydı ne Bayrak ve de Vatan olurdu. Ancak özellikle son zamanlardaki bazı kesimlerin Atatürk'ü vatandan daha üstün göstermesi ve görmesi bu ülkeye en büyük zararı veriyor.

Ha son olarak; kendi bir önceki yazdığını bir oku ve bir önce yazmış olduğum yorumu da bir daha oku. Kim yaşıyla, işiyle, gücüyle kendini üstün gösterme çabasına girmiş görürsen çok memnun olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 21 Haziran 2012; 21:14:16 >

• Konu kilitlenmeden mesajımız bulunsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.