Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Gplus HDMI Ayırıcı ve Çoklayıcı - 4K 60 Hz / EDID Mode / HDMI ARC Satın Al 15 Kasım 2020 19:13 1 1 Gplus HDMI Ayırıcı ve Çoklayıcı - 4K 60 Hz / EDID Mode / HDMI ARC Android TV'yi Projektör ve Soundbar'a HDMI üzerinden bağlamak için 7 Ekim 2020'de bu cihazı satın aldım. Ancak soundbarımın bazı konularda yetersiz olması nedeniyle sistemi dağıtıyorum. Bu yüzden bu cihazı satmaya karar verdim. Bu tür cihazlar farklı görüntü kaynaklarını tek HDMI kablosu üzerinden aynı ekrana bağlamak veya tek kaynağı kullanarak iki ayrı ekrana aynı görüntüyü vermek için kullanılıyor. Cihazın özellikleri aşadğıdaki gibidir:- HDR10, HDMI v2.0b ve HDCP v2.2 desteği vardır.- 4K Ultra HD 2160p 60 hz ve 3D desteklemektedir (4K 60hz için HDMI 2.0 kablosuna ihtiyacınız var). - Manuel olarak EDID ayarı yapabiliyorsunuz ve bu sayede istediğiniz çözünürlükte görüntü ve ses elde edebiliyorsunuz. EDID seçenekleri fotoğrafta verilmiştir.- Cihazlar arasındaki HDMI ARC özelliğini destekliyor.- 7.1 DTS, Dolby TrueHD, Dolby-AC3 ve DTS-HD sesleri desteklemektedir. Yaptığım testlerde Dolby Atmosu veremedi (Bu sesleri almanız için Avrnizin bu ses biçimlerini desteklemesi gerekiyor).- RGB YUV 4:4:4 Chroma desteği vardır.- 18 Gbps iletim bant genişliğini desteklemektedir. - SPDIF Optik Ses Çıkışı ve 3.5 mm Stereo Jack Çıkışı vardır. Bu çıkışları kullanarak HDMI üzerinden gelen sesi ses sistemine aktarabilirsiniz.Cihazın kendisi, adaptörü, kumandası ve kutusu beraber verilecektir. Üzerinde herhangi bir çizik yoktur.Ankara'da elden verebilirim veya diğer şehirlere önceden EFT yapılması durumunda alıcı ödemeli olarak kargolayabilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 380 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Kasım 2022 Satıldığı Şehir : Ankara, Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Intel i9 9900k + Gigabyte Z390 Aorus Pro + Corsair Vengeance Pro 32 gb DDR4 (SATILDI) Gigabyte RTX 2080 SUPER OC 8GB (GV-N208SWF3OC-8GD) Ekran Kartı Gplus HDMI Ayırıcı ve Çoklayıcı - 4K 60 Hz / EDID Mode / HDMI ARC (SATILDI) Xiaomi Mi Box S 4K + Philips HDMI 2.0 Kablo
Redbull26 rumuzlu kullanıcıya satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Intel i9 9900k + Gigabyte Z390 Aorus Pro + Corsair Vengeance Pro 32 gb DDR4 (SATILDI) Gigabyte RTX 2080 SUPER OC 8GB (GV-N208SWF3OC-8GD) Ekran Kartı Gplus HDMI Ayırıcı ve Çoklayıcı - 4K 60 Hz / EDID Mode / HDMI ARC (SATILDI) Xiaomi Mi Box S 4K + Philips HDMI 2.0 Kablo