Bildirim
GPRS-GPRS-GPRS-GPRS-
Fly 3394 Termal Akım Korumalı, Çocuk Korumalı, 2Mt Uzatma Kablosu 5nanli Priz, Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1K19P6H
geçen yıl paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
33 dk. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hangisinin ayarlarını soruyorsan onun sitesinden ayarları yapabilirsin.avea şu anda daha avantajlı... -
quote:
Orjinalden alıntı: yavuzbozkurtas
ya şu XDA2i yi aldığıma pişman oldum, bi kere bile internete giremedim.
Varmı şunun gprs ayarlarını bilen !!!
Bi de, turkcell mi ucuz telsim mi avea mı???
en güzel yol, turkcell i ara sor, onlarda ayarları mevcut, zaten i-mate PDA2K nın ki ile ayarları aynı
avea daha ucuz şu an... -
telsim sınırsız ayda 50 milyondu ..
öbürkiler ise kb üzerinden fiyatlandırıyor sanırım..
turkcell baya pahalı..
eskiden telsim 5 milyondu aaaaaaaah ahhh -
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
telsim sınırsız ayda 50 milyondu ..
öbürkiler ise kb üzerinden fiyatlandırıyor sanırım..
turkcell baya pahalı..
eskiden telsim 5 milyondu aaaaaaaah ahhh
5 milyon olduğu için tırtladı ya telsim...
-
ne alakası var..yaw..
telsim herşeyde öncü oldu ama...
bedava konuşma olayını başlatan telsim.. kampanyaları turkcele 5 basar:...
-
Evet arkadaşlar türkcell gerçekten çok pahalı.Ankaradayken internete cepten giriyordum maillerime ve forumun birkaç yerine bakmak için.Fatura kesim tarihinden 2 gün sonra güncelim 18 YTL'yi çoktan geçmişti. -
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
ne alakası var..yaw..
telsim herşeyde öncü oldu ama...
bedava konuşma olayını başlatan telsim.. kampanyaları turkcele 5 basar:...
Hocam, şunu demek istedim, öyle bol keseden bedava konuşma 5 ytl ye GPRS in kaynağına ne oldu gördük, şu an için oyle bir kampanyaları yok görüyoruz, kampanyaları dediğin gibi turkcell e fark atar katılıyorum bide şu an satılma sürecinde telsim ne olacağı belli olmaz inşallah vodafone veya t-mobile gibi büyük bir şirket alırsa kaliteli bir hizmet veren büyük bir gsm operatörümüz olur
-
Eyvallah millet şu romu bi kurayım gprs ayarlarını yapacam.
pd2k yı kvk sattığı için ayarları vardır turkcell de dimi alır aynen yazarım.
tekrar teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X