Bildirim
Gps Tracker Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet kapanır keşke aldığın yere sorsaydın eski kullanmadığın telefonun varsa onun imei numarasıyla değiştirirdin kimi satıcılar bunu yapıyor kimisi yapmıyor. -
bunu bizim yapmamız mümkün mü acaba ? Ayrıca bilginiz var mı hat takıldıktan 2 ay sonra mı kapanıyor yoksa Türkiyeye girdiğinden itibaren. -
İnternette yazdığına göre hat takıldıktan 1 ay sonra kapanıyor, İmei nasıl değiştiriliyor bilmiyorum, ama cihazda usb girişi varsa imei değiştirme programları var bunlar telefon için olsada belki bunlarada uyabilir denemek lazım eğer usb yoksa tahminimce yönetici parolalı bir sms ile değişebilir diye düşünüyorum, Çinli satıcılara sorsan iyi olur imei değiştirenler belki sana bilgi verebilir. -
Bu ürünler 4 ggündebir şarj mi ettirmek gerekiyor aaküye bağlanma sansi yok mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar.ben de aliexpresten gps trucker almak istiyorum. Bu cihazlara nasilbir simkart takiyoruz. Aylik ücreti mi var.kisaca sistemi soylerseniz sevinirim. Cihaz elimize ulasinca kullanabilmek icin ne yapmamiz gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X