Şimdi Ara

grafik sürücüsü uyumlu donanımı bulamadı nvidia güncelleme sorunu çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
35.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sorunun kaynağı kullandığınız ekran kartının id si nvidia sürücüsüne eklenmediğinden kaynaklanıyor. İşte çözümü;

güncel driverı indirin

daha sonra çift tıklayıp driverı açın (genellikle c:/nvidia klasörüne açar)

bilgisayarım a sağ tıklatıp yönet diyin oradan aygıt yöneticisine tıklatın

aygıt yöneticisinden yüklenmemiş ekran kartına sağ tıklayıp özellikler diyin. Buradan ayrıntılara gelin söyle bir kimlik göreceksiniz (PCI\VEN_10DE&DEV_0618&SUBSYS_202B1043) sizdeki farklı olacaktır.

daha sonra driverı açtığınız yere gelin c:/nvidia diye tahmin ediyorum. klasörde tıklayarak ilerleyin Display.Driver a grin ve nvam ı açın aşağıya doğru ilerleyip

PCI\VEN_10DE&DEV_0618&SUBSYS_202B1043 gibi id lerin olduğu bölümden birtanesini silip kendi id kimliğinizi yapıştırın ve kaydedin. Sonra c:/nvidia...

diye ilerleyip setup a çift tıklayın kurulum başlar...

herkese hayırlı olsun:))

• dostum birçok yöntem denedim. sadece bu işe yaradı. hay allah razı olsun senden. çok teşekkür ederim bilgilendirme yazısı için
  • Yaf Bende olmadı hala Ya
  • rica ederim. işinize yaradıysa ne mutlu. yükleyemeyen arkadaşım yusuf. işlemleri yapıp da mı kurulumu başlatamadınız. yoksa işlemleri tam olarak anlayamadınız mı biraz detay verirseniz yardımcı olmaya çalışalım. iyi forumlar.
  • rica ederim. işinize yaradıysa ne mutlu. yükleyemeyen arkadaşım yusuf. işlemleri yapıp da mı kurulumu başlatamadınız. yoksa işlemleri tam olarak anlayamadınız mı biraz detay verirseniz yardımcı olmaya çalışalım. iyi forumlar.
  • bende son zamanlarda 'nvidia grafik sürücüsü, uyumlu grafik donanımı bulamadı' iletisi alıyorum. bulabildiğim tüm forum siteleri (bu sayfada dahildir) araştırdım ve uyguladım. gerekli indirme, kaldırma işlemleri denedim. artık en son nvidia uygun donanımı bulup indirdim ancak hala aynı hatayı alıyorum.
    ve şu an burada yardımccı olduğunuzu sandığınız şey bende maalesef açılamayan veya olmayan dosyalardan ibaret.
    haa bu arada ben 2 defa falan format attım. orjinaldi. windos klasörlerinde nvidia bazen çıkıyor bazen de gözükmüyor. bilgisyarım bölgesinde de gözüken nvdia klasörünün içinde 306.97 ve 310.54 kalsörleri var. onları açtığımda ise yani ikisinde de Win8_WinVista_Win7 klasörleri bulunmakta. zaten onların içinde bu yazıklarınıza dair (nvma gibi) birşey bulunmamakta
    teşekkürler şimdiden...
  • ARKADAŞIM DEDİKLERİNİ YAPTIM AMA PEK BAŞARILI OLAMADIM ŞU OLAYI RESİMLİ ANLATABİLME OLANAĞIN VARMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: persipi

Bu sorunun kaynağı kullandığınız ekran kartının id si nvidia sürücüsüne eklenmediğinden kaynaklanıyor. İşte çözümü;

güncel driverı indirin

daha sonra çift tıklayıp driverı açın (genellikle c:/nvidia klasörüne açar)

bilgisayarım a sağ tıklatıp yönet diyin oradan aygıt yöneticisine tıklatın

aygıt yöneticisinden yüklenmemiş ekran kartına sağ tıklayıp özellikler diyin. Buradan ayrıntılara gelin söyle bir kimlik göreceksiniz (PCI\VEN_10DE&DEV_0618&SUBSYS_202B1043) sizdeki farklı olacaktır.

daha sonra driverı açtığınız yere gelin c:/nvidia diye tahmin ediyorum. klasörde tıklayarak ilerleyin Display.Driver a grin ve nvam ı açın aşağıya doğru ilerleyip

PCI\VEN_10DE&DEV_0618&SUBSYS_202B1043 gibi id lerin olduğu bölümden birtanesini silip kendi id kimliğinizi yapıştırın ve kaydedin. Sonra c:/nvidia...

diye ilerleyip setup a çift tıklayın kurulum başlar...

herkese hayırlı olsun:))

aynısını yaptım yine aynı hatayı alıyorum ama benim ekran kartı driverim güncel yüklenmemiş değil yani ama yeni sürümle güncellemem lazım sanırım btf4 açılmıyor çünkü
    ne yapmam gerek yardımcı olursan sevinirim

• persipi P kullanıcısına yanıt
    dostum senn ekran kartı modeli ne
    yada bunu hangi versiyon için söyledin ben 335.3 ü indirdim nvam diye bi dosya yok
  • Metro Last Night adlı oyunu acayim derken oyun açılıyor sonra deep silver yazisi geliyor ve hemen ardindan siyah ekran bilgisayar donuyor. çözümu hakkında bilgisi olan var mı ?
  • Beyler sorun aynen bendede oldu düzelttim sadece entegre grafik kartının yeni sürümünü güncelleyin(Beninki İntel Hd Graphics 4000) bilgisayarı yeniden başlatın sonra nvidia ekran kartınının setupunu kurun sorun çözülmüştür kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dummper79 -- 4 Ağustos 2014; 11:12:21 >
  • bende görüntü bağdaştırıcıları bölümünde nvidia hiç görünmüyorr o zaman ne yapacağız bilen var mı?
  • Driver sorunları bazı hatalarla belli olur bunlar;

1.Mavi ekran gelmez ama pc durduk yerde yüke girerken reset atabilir.
    2.Masaüstünde web tarayıcısımı açarken donma takılma veya resetleme durumu olduğunda driver sorunu olduğu gözlemlenir.
    3.Video izlerken ekranda titreme meydana geldiğinde buda driver hatasıdır.
    4.Oyunlarda kartın yüke girmemesi durumu driver sorunudur.
    5.Pc açılırken durduk yerde windows yazısını gelince ve tam açılırken ekranın gitmesi durumu da driver sorunudur.(Donanımsal da olabiliyor)
    6.Ekran kartını taktıktan sonra devreye girmemesi veya aygıt yöneticsinde ünlem işareti meydana gelmesi ise driver çakışmasıdır.

Bunlar dışında meydana gelen sorunlar anakarttan , ekran kartından veya psudan kaynaklı sorunlardır.Yani donanımsal sorundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 23 Ekim 2015; 1:29:55 >
  • BIOS güncellemesi ile çözülüyor sorun arkadaşlar. N550JV modeli için 208 versiyonlu BIOS güncellemesini yaptım winflash isimli uygulama ile. İyi günler.
  • arakadaşlar ekran kartı ünlem işareti sorunu yaşıyodum driverları yükleyip yeniden başlatsamda tekrar aynı hata oluşuyodu tüm driverlar günceldi ancak gt750m driverını yükleyemiyodum tek el sürmediğim biostu biosu güncelledim açılışta herşey çözülmüştü dh ekibine ve macgdestor'a teşekkürler bos hiç aklıma gelemişti
  • Rica ederim, iyi forumlar
  • macgdestor kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Konuyu hortlatıyorum ama aynı sorunu bende yaşıyorum dediğiniz gibi BIOS son sürümünü kendi websitesinden indirip,winflash ile sorunsuz güncelledim ama nafile

Resimdeki hatayı alıyorum

laptop modeli :ASUS GL502VS

Yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengavercengo

Merhabalar,

Konuyu hortlatıyorum ama aynı sorunu bende yaşıyorum dediğiniz gibi BIOS son sürümünü kendi websitesinden indirip,winflash ile sorunsuz güncelledim ama nafile

Resimdeki hatayı alıyorum

laptop modeli :ASUS GL502VS

Yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar

grafik sürücüsü uyumlu donanımı bulamadı nvidia güncelleme sorunu çözümü

• Cengavercengo kullanıcısına yanıt
    Aynı dizüstü bende de var, ASUS GL502VS. Günlerdir ne yaptımsa olmadı, aynı hatayı bende de veriyor ve sürücü güncellenmiyor. Bunun bir çözümünü bulabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthtamer

Aynı dizüstü bende de var, ASUS GL502VS. Günlerdir ne yaptımsa olmadı, aynı hatayı bende de veriyor ve sürücü güncellenmiyor. Bunun bir çözümünü bulabilen var mı?

Bendede aynı durum var çözüme ulaşabilen oldumu acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.