Şimdi Ara

grafik sürücüsü uyumlu donanımı bulamadı nvidia güncelleme sorunu çözümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
35.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Win 8 var bende masa üstü nvdia yüklenmiyor uygun donanım bulunamadı diyor çözümü bilen pm atsn lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intel grafik biriminin driver kurulu degilse bazen Ekran kartinin driver kurulmuyordu, ona bak varsada guncelle ,guncel isede eski surumu kur.

• merhabalar yıl olmuş 2017 ben hala 2013 deki 311.2 mi ne öle bir driver kullanıyordum bazen onu bile kullanamıyordum lolde 60 90 fps diğer oyunlarda 40 30 fps neden derdim sizin yönetminizi çok gördüm ama beceremedim sonra bir daha deniyim dedim gına geldi 30 fpsten son bir kere daha denedim ve dedimki eğer olursa foruma kaydolup bu adama teşekkür edecem hiç bir ümidim yoktu fakat bir baktım o da ne şu anda kuruluyor sürücü 353 ü yüklüyorum şimdi sonra 384 ü yüklicem 5 yıllık bir driver güncellemesi 5 10 fps arttırır heralde :) teşekkür ederim dostum adamın dibisin
  • Kardeşim sırf teşekkür etmek için üyelik oluşturdum 2 gündür beynim yandı uğraşmaktan çok sağol adamsın :)
  • Yeni sistem topladım.1 hafta olmadı hala kullanamıyorum. Ne intelin(i7 8700) ne de nvdia 1080 in sürücülerini yükleyebildim. Eşşek yüküyle para ödeyip hiç birşey yapamamak can sıkıyor.

grafik sürücüsü uyumlu donanımı bulamadı nvidia güncelleme sorunu çözümü

Microsoft temel gör0nt0 bağdaştırıcısından başka bişi yazmıyor görüntü bağdaştırıcısı bölümünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT6 -- 23 Haziran 2018; 15:11:6 >

• Win 10 güncellemelerini yaparak sorunu çözdüm şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT6 -- 24 Haziran 2018; 14:48:38 >
  • BIOS a girip varsayılan ayarlara dönünce 2. ekran kartım Nvidia aygıt yöneticisinde göründü.
    Biosta nvidia ile ilgili bir bölüm olmamasına rağmen sorun çözüldü.
  • Asus N53SM bilgisayarda windows 10 da yaşıyordum aynı sorunu öneriniz problemi çözdü.Teşekkür ederim...
  • Lenovo Y540 model laptopta aynı sorunu yaşadım. Geforce Experience programını kurup güncellemeyi bu program üzerinden yapınca sorun çözüldü.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.