Şimdi Ara

Gragasa noldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

Mid/top gragasi sildiler , yerine supp gragas geldi bence

LCS de 5 top lane pickinde 2 si gragas son günlerde

Valla izlemedim ama fazla iş yapabileceğini sanmıyorum

iş yapıyor ki alıyorlar herhalde
  • destina010 kullanıcısına yanıt
    Nerfden sonra Q'nun hasarı gözle görülür bir şekilde azaldı eskiden mage diye geçerdi R-Q teklerdi, nerfden sonra daha farklı oynanmaya başlandı, daha tanky buildler yapıldı. Şuan hafiften metaya girdi gibi sanki LCS'de üst koridor için tercih ediyorlar RoA rushlanıp ardından tanky build gidiliyor. Bugün de Alliance - ROCCAT maçında Overpow orta koridora aldı hasarı falan gayet iyiydi 4/1/9 bitirdi. Yani anlayacağın yavaştan geri dönüyor gibi.
  • Ap kasılınca çöp olan bir hero şu anda ben toplane de oynuyorum arada buzdoğanla
  • Pek top oynama ama earlyde hasarı beni şaşırmıştı.Bence top lane için tank olarak oynamak hala vieble.Takımda cc lli bir tank olsun istiyorsan alabilirsin.
  • icebornla falan gideri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: destina010

Ultisi hala vuruyor bence

Eskiden cidden tek atıyodu şimdi yarım atarsa iyi kasmış sayılırsın.
  • Ulti damage düştü, Q damage düştü, eskisi gibi taşıyıcı olamıyor çok az vuruyor. Eskiden tek comboyla eritirdi rakibi şimdi o kadar burst damage çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elf Of Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: I need $

quote:

W yeteneğini çok kullanışsız yaptılar.
    Güzel % hasar veriyor ama 1 sn cast süresi var. Fizz'in W'su gibi anlık kullanılmalıydı.

W'nun verdiği alınan hasarın azalması op bu yüzden hasar kimsenin umrunda değil.

Kullanışsız olan da o zaten. 1 sn süreliğine hiçbir yetenek kullanamıyorsun. Kendi kendine silence atmış oluyorsun.
    Ben ölmek üzereyken kaçacak mıyım yoksa bekleyip w mu basacağım?

Önceden kaçmak üzereyken w mu basıyodun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I need $

quote:

W yeteneğini çok kullanışsız yaptılar.
    Güzel % hasar veriyor ama 1 sn cast süresi var. Fizz'in W'su gibi anlık kullanılmalıydı.

W'nun verdiği alınan hasarın azalması op bu yüzden hasar kimsenin umrunda değil.

Kullanışsız olan da o zaten. 1 sn süreliğine hiçbir yetenek kullanamıyorsun. Kendi kendine silence atmış oluyorsun.
    Ben ölmek üzereyken kaçacak mıyım yoksa bekleyip w mu basacağım?

w artık yürürken kullanılabiliyor eskidendi o dediğin

• W sıkıntı sadece diğer akiller gayet iyi

• dün oyunumda ölüm özetini açtım.vücut darbesi 400 fıçı yuvarla 700 yazıyordu bişey olmamış gragasa
  • LCS de sürekli görüyorum edward 1 kere support oynadı ondan sonra patladı gitti genelde yukarda tank ap olarak oynuyorlar gayette viable
  • Eskiden ilk Gragas 6 olursa , Q-R-E yapıp direk fb'yi alıyordu artık o combo yarım can alıyor . Eskiden lane de poke'u çok güçlüydü artık Q pokelamıyor . Eskiden ciddi bir sustain'i vardı artık mana vermiyor . E'sinin cd'si çok daha azdı artık o da yok ee kim ne yapsın o zaman mid gragas'ı ?
  • Support oldu.
  • fab top lanede oynadı çok da rahat oynadı
  • Solo top tank gragas op riveni ezdim w ile %20 canini tek seferde aliyorum

• Gragasın adı bilinmezken birden oynamaya başladılar Jung oynamaya kadar abarttılar riotta sen misin metaya mıçan hoop nerf

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.