Şimdi Ara

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.925
Cevap
0
Favori
34.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaw kardeşim ne biçim rakipsiniz siz, sabahın 3 üne kadar kasmışsın, ben sizinle nasıl başedeyim
    Hafta sonu işim var üstelik ancak pazartesi akşamı deneyebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt_one

Bravo vamp
    yaw kardeşim ne biçim rakipsiniz siz, sabahın 3 üne kadar kasmışsın, ben sizinle nasıl başedeyim
    Hafta sonu işim var üstelik ancak pazartesi akşamı deneyebilirim

Daha iyi dereceler bekliyoruz Gt_one

• Bu hafta artık meydan sizlere kalmış, bakıyorum istediğiniz gibi at koşturuyorsunuz. Seçimde görevli olmasaydım görüşürdük sizinle ama... Neyse bakalım fırsat bulursam artık, olmazsa haftaya görüşürüz.
  • solid, pazar akşamı görevin biter, pazartesi ve salı akşamlarıda var.
    beni vamp la yalnız bırakma
    bu hafta 1. olalım dedik bırakmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt_one

solid, pazar akşamı görevin biter, pazartesi ve salı akşamlarıda var.
    beni vamp la yalnız bırakma
    bu hafta 1. olalım dedik bırakmadı

Daha süre dolmadı
  • Ben sizinle kapışırım diye makinayı ilçe merkezine getirmiştim, onada arkadaşlar elkoydu vermiyor adiler. Bilmiyorum artık pazartesi salı verirlermi makinayı. ama alabilirsem, kapışırız. Yoksa yaptığınız zamanları pek iyi sanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 21 Temmuz 2007; 20:40:28 >
  • Şu anki duruma göre vamp takma isimli arkadaş her iki bölümde de birinci durumda.

Arcade Mode Time Trial --> Trial Montain - Skyline R34 '99 : 1'33.279
    Special Licence --> Tokyo R246 - NSX Takata : 1'30.976

Yarışma yarın bitiyor öğlen 12.00 itibarı ile, 3. Hafta'nın yol ve aracını artık bu durumda vamp seçecek gibi duruyor.
  • şimdiden seçsin ben cuma gününden beri bıraktım, elime yazık daha fazla uğraşmam
    şimdiden tbr ediyorum
  • Sağolun arkadaşlar...

Yeni pistlerimiz

Süper Licence-9-El Capitan-Dodge Viper SRT/10

Time Trial- Laguna Seca- Aston Martin Vanquish

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 23 Temmuz 2007; 15:30:42 >
  • Madem öyle istiyorsunuz öyle olsun bakalım. Ben ilk mesajda gerekli düzenlemeyi yaptım, artık yeni zamanlarınızı bekliyoruz. Benim makina hala arkadaşta, artık hafta içi sizlere katılacağım.

Bu arada vamp'ı tebrik ederim, gerçekten çok iyi zamanlar yaptı.
  • *gtyu1 den beri oynarım gt4 bana ps2 aldırmıstır.

-arkadaşlar birkaç bir şey fakettim sizinle paylaşayım

*gt4deki resimleriniz için sonynın belleğine gerek yok. 4yıl önce çıkan gri 512mblık kingston

bellek(10milyon) ps2de sorunsuz çalışıyor.Sanırım yeni kingstınlarda çalışır.

*oyunun gb konusu ise benim dvdde 3.1gb gösteriyor. nero express6da 5.6gb gözüküyor ve lütfen çift katmanlı dvd takın diyor. galiba dvdoptiklerin hepsi cd özelliklerinden bazı dvd dosyalarını göremiyor anlamına geliyor.Bu yüzden 3.1gb gözüküyor.

*özel kondisyon bölümündeki kısa yoldan para kazanma yarışı olan capri rallyi(toyota ralli arabası
    veren262.000) oyun bittikten sonra fark ettim. En kısa yoldan para kazanma yeri burası iyi arabayla 2 yarış toplam 6dakika sürüyor buda 1dakikada 45.000krediye eşit. Başka hiçbir bölümde bu kadar para veren bir yer yok. Oyunda özel kondisyonları en sona bıraktığım için bu kredilerden yararlanamadım. Şimdi ise bu yeri araba arşivimi yapmak için kullanıyorum.

*süper lisansı almadan nosu kullanamıyorsunuz(nos tuşu: dijital yön tuşlarında yukarı)

*lisanslarda bronz aldıktan sonra oyun yüzdesini arttırmak için gümüş veya altın almaya gerek yok. 25e yakın bronzu altına çevirdim artmadı.

Day :3428

Yıl :10

Oyun tamamlanma %97.8

• Şu anda makinam yanımda değil ama, en çok parayı dediğin o yarış değil, (tabi b spec modunda bahsediyorum ben), Avrupa yarışlarındaki Almanya DTM yarışları. B Spec mod'da 750 bin doları sadece 8 dakikada kazanıyorsun.

Yarış istatistiklerinde iyiymiş, tebrikler. Senide aramızda görmek isteriz. Katılmak istersen kulübe ekleyelim seni de
  • ekleyebilirsiniz.bu topic çok iyi şimdiye kadar bir çok gt4 sitesi açılıyor 1hafta sonra bir bakıyorum kapanmış.İnşallah daimi olur.topicler kapanınca yazdığım bilgilerde gitmiş oluyor.

bir sorum olacak bu resimleri nasıl ekliyorsunuz?güzel arabalar koymuşsunuz bende güzel araba resimleri koymak isterim.
  • Sanırım bir veya ikinci sayfada resim koyma olayını açıklamıştım. Başlığın tamamını okursan görebilirsin. Seni de kulübe ekliyorum. Sanırım katılımlar oldukça başlık kapanmayacaktır. Senin de zamanlarını bekliyoruz.
  • Resimleri bu siteye upload et.www.imageshack.us Sana verdiği linklerden Direct Image Linkini foruma [simage]resmin url adresi[/simage] şeklinde foruma koyabilirsin.
  • Seni de aramızda görmek isteriz Cyrax!!!
  • Bende PS2 yok olsa dahi bu oyunu sevmiyorum zaten çok yavaş ve zevksiz geliyor bana...
  • beyler bu arabalara modifiye tamamen serbest mi yani nos takabilirmiyiz
  • Lisanstaki bölümde zaten araç hazır geliyor, hiç bir değişiklik yapman mümkün değil. Time trial'de ise sadece quick tune'dan aracın gücünü arttırıp, ağırlığını düşürme gibi bir se.eneğin var ki nos olayı olmuyor. Böyle olması da iyi zaten herkes eşit şartlarda yarışıyor.

Katılmak için ilk sayfadaki giriş başlığını oku, gerekli tüm açıklamalar orada var.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.