arkadaslar oyunda bi turlu gelisemiyorum yangin,cinayet isyan fln cikiyo sehir yikiliyo hile lzm buldumda ama nerye yaziliyo onu bilmiyorum bilen warsa yazsin cok tskr ederim
önce şehre su getirmelisiniz. su kanalları su kaynaklarından çekilen su yolları ile sağlanıyor. ardından her kurduğunuz işletmeye karşı hür vatandaşların evi olmalı. bunu sağlarsanız yıkılmazlar. zaten özelliklerine baktığınızda kim nerede iş yapıyor takip edebilirsiniz. bir başka çözüm köle pazarı kurup vatandaş yerine kölelere iş yaptırmak. lakin o zaman verim biraz düşüyor. önce temel malzemeler olan, su, kereste, buğday-değirmen-fırın, çiftlik-kasap vb güzel kurar ve bunları silo ve pazarla desteklerseniz gıda sorunu halledilmiş olur. sonrasında diğer madenler kültürel yapılar da şehrinize yavaş yavaş katılır.
tskr ederim ogrenene kdr hilelen oynamak istiyom hileleri nereye yazabilirim bilgin war mi? bsy daha sorcam mermer magdeni yok nerden bulabilirim ticaret limani yaptim calismadi bi turlu yardim edersen cok tskr ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme