Şimdi Ara

GRG170DX

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir Sorum daha var yeni baslnagıç için ibanez serisi düşünüyorum. Klavyesi rahat oldugundan yeni başlayanlara önerildiğinden vs. http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=629&gid=110 linki burdadır gitar budur sizece bunu mu almalıyım baska bi gitar mı tercih etmeliyim..

• x6 çok daha iyi
  • al
  • bu gitar seni uzun sure tasir cevremde kullanan insanlar sayesinde bende denedim rahat bir klavyesi var
    ama ben tercihimihttp://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2008&gid=646 den yana kullandim.tonlari ozellikle daha cok hosuma gitti.hemen hemen fiyat da ayni.bu gitara da bakmani ve denemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbob

bu gitar seni uzun sure tasir cevremde kullanan insanlar sayesinde bende denedim rahat bir klavyesi var
    ama ben tercihimihttp://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2008&gid=646 den yana kullandim.tonlari ozellikle daha cok hosuma gitti.hemen hemen fiyat da ayni.bu gitara da bakmani ve denemeni tavsiye ederim.

Les Paul kasaların klavyesi kalın oluyor yeni başlayana iyi olmaz .

• canlı kanlı örnek ben fiyatı da öyle pahalı değil benim hocamın elinde kim bilir kaç tane gitar geçiyor benimkini gayet beğeniyor klavyeside oldukça rahat ayrıca ... bir buçuk yıldır felan çalıyorum sorun yok iyi bi gitar alana kadar bunda kendimi geliştiricem
  • Gitarı kullandım, yeni başlıyorsan seni hayal kırıklığına uğratmayacak verdiğin paraya değecek, fiyat-performans açısından beklentilerini karşılayabilecek bir gitar. Ama Metal ağırlıklı sert tonlarda çalmak istiyorsan, başlarda seni tatmin etsede kulağın geliştikçe sesler sana yumuşak gelmeye başlayacaktır. Eğerki metal ağırlıklı çalmayacaksan Gitarın Clean tonları oldukça iyidir. İbanez marka olması ilerde gitarını değiştirmek istediğinde sana satma kolaylığıda sağlayacaktır. Klavyesi oldukça rahattır, yeni başlayan biri için Cort gitarlarınki gibi sert klavyeler hiçde iyi olmaz. hatta egzersizlerde gitardan soğutur bile. Gitarı tavsiye ederim fakat. İlk ve orta seviye için. ileri seviye için mutlaka gitarı değiştirmen gerekecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagicHit

Gitarı kullandım, yeni başlıyorsan seni hayal kırıklığına uğratmayacak verdiğin paraya değecek, fiyat-performans açısından beklentilerini karşılayabilecek bir gitar. Ama Metal ağırlıklı sert tonlarda çalmak istiyorsan, başlarda seni tatmin etsede kulağın geliştikçe sesler sana yumuşak gelmeye başlayacaktır. Eğerki metal ağırlıklı çalmayacaksan Gitarın Clean tonları oldukça iyidir. İbanez marka olması ilerde gitarını değiştirmek istediğinde sana satma kolaylığıda sağlayacaktır. Klavyesi oldukça rahattır, yeni başlayan biri için Cort gitarlarınki gibi sert klavyeler hiçde iyi olmaz. hatta egzersizlerde gitardan soğutur bile. Gitarı tavsiye ederim fakat. İlk ve orta seviye için. ileri seviye için mutlaka gitarı değiştirmen gerekecektir.

ben metal agırlıklı calıcam ama ilk baslarda klavye vs rahat olsn diye bunu önerdiler ileri seviye olunca metal tonları veren gitarlar tercih ediceğim saol yorumun için beklediğim buydu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.