Şimdi Ara

'GRIM FANDANGO REMASTERED' TÜRKÇE YAMA (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
12
Favori
61.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o dövmeciden aldığın resmi denedin mi? sendeki resimleri söyler misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 23 Şubat 2008; 21:31:55 >
  • Bende resim olarak bir tek bu var.

'GRIM FANDANGO REMASTERED' TÜRKÇE YAMA
  • bu resmi görevliye vermeyi denedin mi?
  • Denedim veremem diyor.
  • charlie ye çantayı verip union kartını aldınmı?(çok soru sordum kusura bakma)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 23 Şubat 2008; 22:31:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtix7

çook eskiden daha oyun çıkmadan önce eski bilgisayarda oynamıştım demosunu heralde xp de sorunlar oluyo yine demosunu yükledim fakat habire grafiklerde takılmalar oluyo gölgeler habire yerde kalıyo garip garip şeyler oluyo bunun bi çözümü var mı bi patch varmış xp patchı ama işe yaramıyomuş oyunun tam sürümünü indirmeyi düşünüyorum fakat bu sorunun çözümünü bulmadan indirmiycem eğer bilen biri varsa bi zahmet nasıl çözüldüğünü anlatabilrmi amma çok konuştum haaa

Şu an için xp de herhangi bir sorun yok. Oyunun patchi işe kısmen de olsa yarıyor. Yalnız bazı ses problemleri var. Onu da uyumluluk modunu teker tekere, win 95, win 98,win 2000 olarak deniyoruz. Artık hangisinde sorun çözülürsen.

Saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: alperkurt

quote:

Orjinalden alıntı: murtix7

çook eskiden daha oyun çıkmadan önce eski bilgisayarda oynamıştım demosunu heralde xp de sorunlar oluyo yine demosunu yükledim fakat habire grafiklerde takılmalar oluyo gölgeler habire yerde kalıyo garip garip şeyler oluyo bunun bi çözümü var mı bi patch varmış xp patchı ama işe yaramıyomuş oyunun tam sürümünü indirmeyi düşünüyorum fakat bu sorunun çözümünü bulmadan indirmiycem eğer bilen biri varsa bi zahmet nasıl çözüldüğünü anlatabilrmi amma çok konuştum haaa

Şu an için xp de herhangi bir sorun yok. Oyunun patchi işe kısmen de olsa yarıyor. Yalnız bazı ses problemleri var. Onu da uyumluluk modunu teker tekere, win 95, win 98,win 2000 olarak deniyoruz. Artık hangisinde sorun çözülürsen.

Saygılar.

tşkrler o zaman indiriym bari

• quote:

Orjinalden alıntı: genççotanak

charlie ye çantayı verip union kartını aldınmı?(çok soru sordum kusura bakma)

Neyse geçtim yardımın için saol.
  • Helal olsun oyunu çıktığı sezon oynamış ve çok beğenmiştim eğer link ölmemişse tekrar edicem:)
  • Lİnk ölmemiş, ölse bile ben buradayım , tekrar koyarım merak etmeyin :) Güle güle oynayınız efem :)
  • evet çektim önce oyunu edinmem gerekecek tekrardan:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: varavaravara

quote:

Orjinalden alıntı: genççotanak

charlie ye çantayı verip union kartını aldınmı?(çok soru sordum kusura bakma)

Neyse geçtim yardımın için saol.

sorun neymiş?
  • Şimdide year 3 de mechenin kilitlendiği odanın kapısının nasıl açacağamı bilmiyorum matkapla mekanizmayı ortaya çıkardım ama onların hepsini nasıl sağa döndürcem onu bilmiyorum.
  • quote:

Şimdide year 3 de mechenin kilitlendiği odanın kapısının nasıl açacağamı bilmiyorum matkapla mekanizmayı ortaya çıkardım ama onların hepsini nasıl sağa döndürcem onu bilmiyorum.

sen bunun save ini bul da yap bence orayı ben öyle geçtim.
  • Nereden bulabilrim ki acaba sen de yok değil mi save i ?
  • quote:

Nereden bulabilrim ki acaba sen de yok değil mi save i ?

Adres bu=http://www.grimfandango.net/?page=diaries&pagenumber=2
    buradan saved games e gir ordan year 3 den bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 13 Aralık 2008; 14:19:53 >
  • Saol oyunu bitirdim müthiş bir oyun tabi türkçe olması ayrı bir güzel çeviri için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varavaravara -- 24 Şubat 2008; 20:28:54 >
  • Rica ederim, bir grim fandango sever daha kazandırdık topluma, ne güzel Mechenin kilitli kaldığı oda bulmacası çok zor değildi aslında. Dilimlerin sol tarafını boşta bırakacak şekilde ayarlayıp, tırpanı geçireceksiniz. Neyse ya,oyun bitmiş ben hala ne diyorum Viva La Revolucion dostlarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperkurt

Rica ederim, bir grim fandango sever daha kazandırdık topluma, ne güzel Mechenin kilitli kaldığı oda bulmacası çok zor değildi aslında. Dilimlerin sol tarafını boşta bırakacak şekilde ayarlayıp, tırpanı geçireceksiniz. Neyse ya,oyun bitmiş ben hala ne diyorum Viva La Revolucion dostlarım.

VIVA LA REVOLUCİON!

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.