Şimdi Ara

'GRIM FANDANGO REMASTERED' TÜRKÇE YAMA (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
12
Favori
61.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: genççotanak

quote:

Orjinalden alıntı: alperkurt

Ara sahnelerde altyazının olmaması patchi yapmamış olmanızdan kaynaklanıyor yüksek ihtimalle . Oyunu beniokuda ki gibi kurduğunuza eminmisiniz ?

patch tam yüklendiğinde hata raporu veriyor ve launcheri her açışımda tekrar patch yapayım mı diye soruyor.yani olmuyor anlayacağınız
    sizden bir ricam var.eğer sizde kayıtlı dosyası varsa bana ara sahnelerde geçen yazıları buradan yollayabilr misiniz? Tabi zahmet olmazsa.

YARDIM???

• Emeğin İçin Teşekkürler Kardeş Ama Oyun Bende Türkçe Olmadı Birtürlü
  • merhaba
    oyunu yüklemeye çalışıyorum, disk 1 ve disk 2 şeklinde 2 dosya var. bu dosyaları daemon tools programı ile birlikte açmaya çalıştım, yalnız yüklendiğine dair hiç bi bilgi göremiyorum ekranda. yardımcı olursanız sevinirim

uygun bi başlık bulamadığım için buraya yazma gereği duydum.
  • @alperkurt
    Alt yazıları denemedim ama ellerine sağlık, daha ne diyeyim. Bu müthiş oyunu takdir edip geliştirmek için emek harcayanların olması çok güzel. Herhalde 98 senesinden beri en az 4 kere bitirmişimdir. Şimdi bir de Türkçe alt yazı ile oynayacağım.
    Emeğine sağlık:)
  • çok teşekkürler. harika olmuş
  • İyi eğlenceler arkadaşlar hepinize :) Oyunun sevenlerinin olduğunu bilmek , ve benim hazırladığım altyazıyla oynanması çok ama çok mutlu ediyor beni :) Teşekkürler.
  • quote:

Ara sahnelerde altyazının olmaması patchi yapmamış olmanızdan kaynaklanıyor yüksek ihtimalle . Oyunu beniokuda ki gibi kurduğunuza eminmisiniz ?
    quote:

patch tam yüklendiğinde hata raporu veriyor ve launcheri her açışımda tekrar patch yapayım mı diye soruyor.yani olmuyor anlayacağınız
    sizden bir ricam var.eğer sizde kayıtlı dosyası varsa bana ara sahnelerde geçen yazıları buradan yollayabilr misiniz? Tabi zahmet olmazsa.

buna yardım edebilecek varsa lütfen yardım etsin

• hayatım da oynadığım en zevkli en güzel oyunlardan bir tanesidir oyun arşivimde ve kalbimde ayrı bir yeri vardır bu oyunun.türkçe yamayı gördüğüme çok sevindim tekrardan kurup oynayacağım. bu yapımda emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim.oynamayan insan kaldıysa büyük kayıpları olduğunu belirtirim. saygılar....
    arızaservisi
  • quote:

quote:

quote:

buna yardım edebilecek varsa lütfen yardım etsin

Gerçekten ilginç bir durum, bakın oyunu kurduktan sonra optionstan hddye atmasını söyleyin, ondan sonra patchi gerekirse tekrar yapsın.

• oyunu tekrar mı kurayım?? neyse deneyeceğim inşallah olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 28 Nisan 2008; 12:00:09 >
  • ya denedim tekrar ama şu gfud mu ne öyle bi dosya var bu hata raporu veriyor işte.direk launcher açılıyor ne yükleyecekse yüklüyor.ama o dosya açılmıyor,hata raporu veriyor.

..ya işte arkadaşım sende bu yazıların bulunduğu bi dosya falan varsa bana sadece yazıları okumakta yeter en azından ne konuştuklarını öğrenmiş olurum.varsa yollarsan bu bile beni sevindirir, şimdiden sağol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 28 Nisan 2008; 19:33:15 >
  • Bunca zaman bu oyundan nasıl haberim olmamış. Şimdi gördüm nette oylama çok puanı yüksek diye, yılına bir baktım 1998, şaşırdım. Gece uykum kaçmasın şimdi böyle bir oyunu nasıl yıllardır bilmemişim diye...
  • Alper arkadaş ellerine sağlık
    yama yı göresiye kaçak wlandan torrenten cektim 1.2gb(:

Geçiş videolarında alt yazılar aktif olmuyor bende
    Sanırım oyun böle hazırlanmış
    Geciş videolarınin text'ini görebilme şansınımız varmı:S

Konu baya geçmiş ama umarım yazan olur(:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vools -- 4 Temmuz 2008; 15:25:18 >
  • valla kardeş emeğine sağlık...oyun çıktığında hemen alıp bitirmiştim ve senin yüzünden canım çekti tekrar indirip oynicam
  • Selam Voox,

Ara sahnelerde ki yazıların çıkmaması patchi tam olarak yapamaman anlamına geliyor. Eğer beni oku dosyasındaki kurulumu anlattığım gibi yaptıysan sorun olmayacaktır.

Saygılar.
  • Çok güzel bir çalışma olmuş. Elinize sağlık.
  • @alperkurt
    Yaklaşık bir ay geçmiş umarım cevap yazarsın.O indirdiğim linkin içindeki launchera dokunmadan sadece yazı dosyasını attım.Oyunda alt yazılar çalışıyor fakat ara sahnelerde olmuyor.Ondan mı acaba?
  • Yardım!Year 2de High Roller'da asansöre bindiğimizde nasıl ortadaki katta duracaz.Araçla deniyorum olmuyo bi türlü.Oraya gidip union paketini almalıyım.Nasıl gidebilirim?

Ayrıca ara sahnelerde yazının çıkmama sorununu hallettim.V1.1 patchını kurunca düzeliyo ayrıca oyunun ortasında kapanmalar da sona eriyo(ne bereketli patchmış)
  • Bazıları senden çalmış heralde bunu kelimesi kelimesine aynı hatta resimlerde aynı. Eline sağlık dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtix7

@alperkurt
    Yaklaşık bir ay geçmiş umarım cevap yazarsın.O indirdiğim linkin içindeki launchera dokunmadan sadece yazı dosyasını attım.Oyunda alt yazılar çalışıyor fakat ara sahnelerde olmuyor.Ondan mı acaba?

Kendisi şuanda askerde olduğundan malesef cevap veremez. Ha ziyaretine gitmek istersen adresi verebilirim o ayrı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.