Şimdi Ara

'GRIM FANDANGO REMASTERED' TÜRKÇE YAMA (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
12
Favori
61.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sırf sana teşekkür etmek için foruma üye oldum öncellikle ellerine sağlık çok teşekkürler

oyun ne zamandır elimdeydi ama bir türlü fırsat bulamıyordum türkçe çalışması yapıldığını öğrenince (ki trgamer sitesinden öğrendim) nihayet kurup oynadım ve tek kelime diyeyim tadı damağımda kaldı oyunları sanat kategorisine sokacak kadar muhteşem bir oyun hayran kaldım şimdiye kadar oynamadığım için kendime kızdım herkesede tavsiyemdir ne yapın edin oynayın

çalışmalarına devam etmen dileğiyle the dig , monkey island ve sanitarium gibi adventure klasiklerini de türkçe oynasak hiç fena olmaz gerçekten
  • Bu verdiğin Türkçe yaması mı. Yoksa full sürüm mü? Oyun sanırsam baya eski hiç oynamadım.
  • Arkadaşlar lütfen beni sinir edici açıklamalar yapmayın. Bu oyun dünyanın en güzel oyunlarından biridir. Aksini iddia eden sanal oyunların yanından bırakın uzağından bile geçmesin. 10 oyun içinde direk ilk beşe girer benim sıralamamda çıkan ve çıkacak olan oyunların en güzelidir tabi orası ayrı.

ayrıca bu çalışmayı yapanada buraya koyanada sonsuz teşekkürler.

buradaki oyunun türkçe yaması.
  • Ya arkadaşlar oyun sardı beni,biraz çözdüm.Adventure tipim değil fakat oyunu bitirmeye niyetliyim.
    Fakat bi derdim var : Nası oldu hatırlayamıyorum fakat elim Shift te basılı iken P ye gitti ve nerden bileyimki Shift + P sonraki bölüme atlasın.Daha sonra bakiim bakiim dedim sonunda gemili bölüme geldim.Ordan sonra ileri de geri de gelemiyor.Kaldım orda açtığım gibi orası çıkıyor napabiliriz ?
  • Beyaz piyon sen ne yaptın yav
    Mahvetmişsin oyun zevkini :D:D:D Hemen launcher dan resume from last saved game i iptal ve baştan başla Şaka şaka , debugs bölümünde hangi kodu yazarsan oraya gideceğini belirten bir yer var. İlk başladığın yerin kodunu yaz işte...
  • süper valla çok iyi yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperkurt

Beyaz piyon sen ne yaptın yav
    Mahvetmişsin oyun zevkini :D:D:D Hemen launcher dan resume from last saved game i iptal ve baştan başla Şaka şaka , debugs bölümünde hangi kodu yazarsan oraya gideceğini belirten bir yer var. İlk başladığın yerin kodunu yaz işte...

Biraz daha açabilirmisin ?
  • Hiç save edilmiş oyun yok.O yüzden resume from last saved game diyemiyorum.

Bişey yazdınmı onu da göremiyorum.En son mesaj benden sonra alperkurt atmış fakat sunucular bakımda olduğu için hiçbirşey göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazpiyon -- 18 Ocak 2008; 18:14:34 >
  • Açayım deubgs bölümüne gir. Launcher da. Orda bir nevi cheat olan kodlar var. Hangi tuşa basıp, hangi kodu girersen o bölüme atıyor seni. Kİ sanırım sen de yaptın aynı şeyi. O yüzden ilk kaldığın yerin kodunu yaz. Oraya atla. Mesela Mannynin odasına gitmek için ayrı bir kod, limana gitmek için ayrı...
  • Oyun çevirisi hiç kolay değildir. Teşekkürler
  • Kült bir oyun gerçekten muhteşem yaratıcı bir senaryo...ellerinize sağlık
  • arkadaşlar macera oyunularını severim bununda çok iyi olduğunu duymuştıum ama aradım bulamadım
    indirebileceğim bir yer verebilir misiniz? teşk.
  • güzel kardeşim bende tam eh artık ingilizce iyi bir seviyeye geldi şu eski adventureları birde analayarak oynayayım demiştim ki şaheserini gördüm. indirdiğim oyun da ispanyolca çıktı zaten.

çok teşekkürler (alkışlayan smiley)
  • alperkurt kardeş,
    emeğine ve eline sağlık. bu tür benim zevkime uymuyor, hiç oynamadım, büyük ihtimalle bunu da oynamam ama seni takdir ettiğimi ve tebriklerimi iletmek için yazıyorum.
    bir ekip kurup oyunları türkçeleştirme işine girmeniz çok hayır dua alır gerçekten.
    divxplanet örneğinde yapılıyor bu dizi ve filmler için, yararlanıyoruz..
  • Sözlerin için teşekkür ederim.

Ama benden sana tavsiye, bir şekilde bu oyunu ucundan kıyısından oynaman. Gerçekten bu kadar derin bir oyun, senaryoya bu kadar özen gösterilen bir oyun oynamadığını fark edeceksin. Dialoglar, müzikler... Bir şekilde edinin derim ben.
  • Öncelikle verdiğiniz emeğe kocaman bir teşekkür ediyorum. Ben daha önce bu oyunu indirip yüklemiştim. Ancak diyalogları anlamayınca ben de oyunu bıraktım ve kaldırdım. Bu topici görünce tekrar oynamaya karar verdim ve oyunu indirdim. Dediğin uygulamaları aynen yaptım. Ancak oyun sorunsuz açılmasına rağmen herhangi bir altyazı çıkmıyor . Acaba eksik birşey mi yaptım Yoksa alt yazılar oyunun ilerleyen bölümlerinde mi ortaya çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramaknisnan -- 30 Ocak 2008; 10:36:31 >
  • Sanırım kendi sorunumu kendim hallettim Oyun sırasında F1 e basınca seçenekler çıktı. Oradan hem konuşma hem text seçince alt yazılar görünmeye başladı. Alper Kurt ' a tekrar teşekkürler, emeğine sağlık
  • Ben teşekkür ederim daha önce yardımcı olabilmeyi dilerdim . Neyse tekrar iyi eğlenceler arkadaşım :)
  • Arkadaşlar GRIM FANDANGO TÜRKÇE YAMA EKLENDİ adlı konuda ki patchi çekmeyin lütfen, benim konumda ki linkten çekiniz. Baya bir düzeltme yaptım. Ve sorunların çözümleri yazıyor. . Orda bütün çözümler yazılı. CPU killer kullanmaya gerek yok. Patchle düzeliyor o iş. Ara videolarda altyazı çıkmıyorsa uyumluluk modunu sırasıyla, 95,96 ve 2000 olarak değiştirin.
  • paylaşım için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.