Şimdi Ara

'GRIM FANDANGO REMASTERED' TÜRKÇE YAMA (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
12
Favori
61.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çeviri çok güzel eline sağlık.benim ufak bir sorunum var.ara sahnelerde alt yazı yok.eğer normaldede yoksa iyi ama varsa çözümünü bilen var mı???
  • Ara sahnelerde altyazının olmaması patchi yapmamış olmanızdan kaynaklanıyor yüksek ihtimalle . Oyunu beniokuda ki gibi kurduğunuza eminmisiniz ?
  • bakmam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Ne oyundu ya, Monkey Island, Grim Fandango, gelmiyor artık böyle oyunlar Herkesi bir grafik manyaklığı aldı

Grafiklerde de birşey yoktuki

Monkey Island'dan bahsediyorum. Çok güzeldi grafikleri. Efsane bir oyundur. Ama her oyun gibi kaderi aynı

• quote:

Orjinalden alıntı: alperkurt

Ara sahnelerde altyazının olmaması patchi yapmamış olmanızdan kaynaklanıyor yüksek ihtimalle . Oyunu beniokuda ki gibi kurduğunuza eminmisiniz ?

patch tam yüklendiğinde hata raporu veriyor ve launcheri her açışımda tekrar patch yapayım mı diye soruyor.yani olmuyor anlayacağınız
    sizden bir ricam var.eğer sizde kayıtlı dosyası varsa bana ara sahnelerde geçen yazıları buradan yollayabilr misiniz? Tabi zahmet olmazsa.
  • Oyunun tam cözümünü nerden bulabilirim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziw®o

Oyunun tam cözümünü nerden bulabilirim ?

http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=479&PN=1

Buyur patron...
  • Teşekkürler .
  • çook eskiden daha oyun çıkmadan önce eski bilgisayarda oynamıştım demosunu heralde xp de sorunlar oluyo yine demosunu yükledim fakat habire grafiklerde takılmalar oluyo gölgeler habire yerde kalıyo garip garip şeyler oluyo bunun bi çözümü var mı bi patch varmış xp patchı ama işe yaramıyomuş oyunun tam sürümünü indirmeyi düşünüyorum fakat bu sorunun çözümünü bulmadan indirmiycem eğer bilen biri varsa bi zahmet nasıl çözüldüğünü anlatabilrmi amma çok konuştum haaa
  • Ben year 2 nin sonunda takıldım tam çözümde ''Sonra HIGH ROLLER'a gidin ve NICK ile konuşun. NICK'e fotoğrafı gösterin. Böylelikle TERRY'yi hapiten çıkartacak ve onların aletlerini alacaksınız.'' yazıyor ama ben herşeyi yapmama reğmen nick high roller da değilde max odasında oluyor.Sahte bilet çıkardım
    ve bilet görevlisine gösterdim ne bi şey kazandım ne debir şey söyledi bundan kaynaklanıyo olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: varavaravara

Ben year 2 nin sonunda takıldım tam çözümde ''Sonra HIGH ROLLER'a gidin ve NICK ile konuşun. NICK'e fotoğrafı gösterin. Böylelikle TERRY'yi hapiten çıkartacak ve onların aletlerini alacaksınız.'' yazıyor ama ben herşeyi yapmama reğmen nick high roller da değilde max odasında oluyor.Sahte bilet çıkardım
    ve bilet görevlisine gösterdim ne bi şey kazandım ne debir şey söyledi bundan kaynaklanıyo olabilir mi?

bunlardan önce bir görev atlamış olabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: genççotanak

quote:

Ben year 2 nin sonunda takıldım tam çözümde ''Sonra HIGH ROLLER'a gidin ve NICK ile konuşun. NICK'e fotoğrafı gösterin. Böylelikle TERRY'yi hapiten çıkartacak ve onların aletlerini alacaksınız.'' yazıyor ama ben herşeyi yapmama reğmen nick high roller da değilde max odasında oluyor.Sahte bilet çıkardım

bunlardan önce bir görev atlamış olabilirsin

Tam çözüme göre her şeyi yaptım.
  • lola onların resimlerini çektikten sonra hıgh roller a gitmesi lazım.hatta glottisin de orda olması lazım.böyle olmadı mı??
  • quote:

lola onların resimlerini çektikten sonra hıgh roller a gitmesi lazım.hatta glottisin de orda olması lazım.böyle olmadı mı??

Lola onların fotoğraflarını çekti ve nick onu gebertti glottisde high roller da içiyor.
  • quote:

quote:

lola onların resimlerini çektikten sonra hıgh roller a gitmesi lazım.hatta glottisin de orda olması lazım.böyle olmadı mı??

Lola onların fotoğraflarını çekti ve nick onu gebertti glottisde high roller da içiyor.

lola dan kalan resmi lupe ye götürdünmü?
  • Evet lola dan ceket aldım ceketten bir şey çıktı onu dövmeciye götürdüm verdim dövmeci de kedi yarışlarıyla ilgili bir resim verdi galiba.
  • quote:

Evet lola dan ceket aldım ceketten bir şey çıktı onu dövmeciye götürdüm verdim dövmeci de kedi yarışlarıyla ilgili bir resim verdi galiba.

sahte bilet yapıp verdinmi 2-tue-6 olarak ve görevliye verdinmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 23 Şubat 2008; 20:58:38 >
  • Eline Sağlık Süper Olmuş
  • Bileti görevliye verince bana bir şey demesi lazım mı bana bir tek kazanamadın gibisinden bir şey diyor.
  • ne taraftakine veriyorsun bileti, iki tane var orda ikisinide denedinmi
    arkadaki olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 23 Şubat 2008; 21:08:11 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.