Şimdi Ara

gs lisesi ve istanbul erkek olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

OGLUM BU YIL TEOG SINAVINDAN 496.976 PUAN ALDI.BU PUANLA GS LİSESİ-İSTANBUL ERKEK LİSESİNE GİRME SANSIMIZ VAR MI SİZCE? BİZ OZEL OKUL DAN GELMEYİZ.EGER BUNLAR OLMAZ İSE ATATURK FEN LİSESİ NASIL SİZCE?FİKİRLERİNİ<İ PAYLAŞMANIZI RİCA EDİYORUM.TESEKKURLER

• arc73 A kullanıcısına yanıt
    Galatasarayin olma şansı olduğunu düşünmüyorum. istanbul erkek olabilir. Atatürk fen zaten olur. fakat okullar hakkinda bir bilgim yok maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arc73 A kullanıcısına yanıt
    Puan degil, dilim önemli.
    Eger durum geçen sene gibi olursa, IEL olmaz, AIFL bile zor.
    Geçen sene IEL 498 kusur puanla almis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahsettiğiniz okulların 3 ü de istanbul'un en köklü ve en iyi eğitim veren okullardan bir kaçı. benim yeğenim de bu okullardan birinde seçim yapacak . inşallah olur.
  • GSL çok zor, IEL bu seneki yüzdelik dağılımına göre, IAFL garanti.
    Liseleri tercih etmede en önemli etkenler dile yatkınlığı olup olmaması ve ileride sayısal üzerinden devam edip etmeyeceği.
    GSL, Fransızca hazırlık var, inanılmaz zor bir dil. Oturtmak, telaffuz vesayre çok çalışma ister. Hazırlıkta yatarım gibi bir havaya girecekse bulaşmasın derim. Okulun olanakları fazlasıyla iyi. Yeri çok güzel (bombalar dışında :( ). Sosyal aktiviteleri bol.
    IEL, Almanca hazırlık (ben de Almanca hazırlık okudum bu sene. Boşlayınca çok zor bir dil). Ayrıca okul Alman Hükümeti ile anlaşmalı. Okulun dili Türkçe değil de Almanca. Sadece 3 ders Türkçe anlatılıyor. Okulun ders sistemi de Almanyaya göre. Bitiren Abitur'a giriyor ve kazanırsa Almanya'da üniversite okuyabiliyor. Ama Abitur eğitimi YGS ve LYS'yi çok zorlaştırıyor. Çok iyi bir çalışma disiplini lazım (alman disiplini). Yeri bombalar hariç güzel.
    Bu iki lisede de dili sevmek çok önemli. Yoksa 5 yılın ziyan olabilir. İki dil de zor. Ama o liseleri kazanmış biri üstesinden gelebilir. Gelirse de ilerideki hayatı değişir.

IAFL, istanbulun en iyi fen lisesi. Söylenecek pek bir şey yok. Türkiyenin en iyi 3 devlet fen lisesinden biri. -İzmir ve Ankara Fen-. Matematik ve Fen başarısı oldukça yüksek. Dile yatkınlığı fazla yoksa ve ileride sayısal düşünüyorsa harika bir seçim olur. Arkadasım okuyor. Öyle fen lisesi ineklemesi yok diyor 9.sınıfta. İleriyi bilemem

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.