Şimdi Ara

GSKILL 8GB SniperX Orman Kamuflaj DDR4 3000Mhz Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yakın zamanda bu ram i alacağım vatan bilgisayardan .

Benim bilgisiyarımda bu 2014 de almıştım vatan bilgisayardan .
    www.istanbulbilisim.com
    Exper ACTION DEX163 Masa�st� Pc
    https://www.istanbulbilisim.com/exper-action-dex163-masaustu-pc-fiyati-117951.html

Bu ram benim bilgisiyarıma uyumlumudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merdo 44 -- 22 Ocak 2019; 19:43:15 >

• Degil. Mevcut sahip oldugunuz RAM'ler DDR3, takmak istedikleriniz ise DDR4. Ayni ozelliklere sahip ikinci el bir urun arayin. DDR4 takip kullanamazsiniz.
  • O zaman uyumlu değil ise bana uyumlu bir anakart önerirmisin ben şu anakartı buldumda bu uyumlu olurmu.

www.vatanbilgisayar.com
    MSI Z270 SLI PLUS Intel Z270 Soket 1151 DDR4 3800MHz(O.C.) USB 3.1 Anakart - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-z270-sli-plus-intel-z270-soket-1151-ddr4-3800mhz-o-c-usb-3-1-anakart.html

• Merdo 44 M kullanıcısına yanıt
    Buna da işlemciniz uyumlu değil :)
  • Ram almann ne faydası olan? İşlemci de ekran kartı da yetersiz
  • 2x8 ddr3 ram al frekans isinide ana karta en son biosu yukledikten bak nekadara kadar cikiyor ona gore al ayrica buldugun ramler icinde en dusuk cl degerine bak islemci sogutucusunu daha buyuk bir modelle guncelle overclock yap sonra hdd piyasadaki en dusuk hdd 5400 devirle cok yavas bun yerine samsung evo serisinden bisey al son olarak ekran kartini 1050 ti yap daha fazla yatirim yapma bu kasaya gereksiz olur bu bahsettiklerimi 2. El al ssd haric guncel oyunlari medium ayarlarda kasmadan oynatir
  • arslanbenzer kullanıcısına yanıt
    zaten ekran kartı alacağım gtx 1060 3gb
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.