|
Bildirim
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar 5 yıl önce bu konuyu üniversitemi seçerken açmıştım :) 5 yıl geçti şimdi GSÜ Mat mezunu olarak sizlere yazıyorum. Buraya yazılı değerlendirme de gireceğim yakında zaman bulursam ancak şimdilik bir video çektik orada bölümü değerlendirdik buyrun izleyin tercih dönemindeki arkadaşlar Oğuz Aydınyoutube Herkese Merhabalar,
Malum tercih dönemindeyiz ve ben de yeni mezun oldum. Bu yüzden okulda geçirdiğim 5 senemi değerlendirdiğim bir video çekmek istedim. Galatasaray Üniversitesi'ni veya matematik bölümünü tercih etmek isteyen ya da aklında soru işareti olan arkadaşlar için umarım faydalı bir video hazırlayabilmişizdir. Planladığımızın 2 katından daha uzun bir video oldu, iyi seyiler.
Videonun 22-23. dklarında anlam veremediğim bir ses-görüntü senkronizasyon sorunu var, bunun için özür dilerim :)
Okul ve bölüm hakkında aklınıza takılan her türlü soruyu video altında sorabilirsiniz.
Herkese güzel bir tercih dönemi diliyorum.
00:00 Giriş
02:02 Kampüs Tanıtımı
07:15 Okulun artıları ve eksileri
16:47 Matematik bölümü nedir?
22:05 Matematik mezunları ne yapar?
25:22 Galatasaray'da matematik okumak https://www.youtube.com/watch?v=bBOS7-cv7cg&pp=sAQA |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Oğuz abi, şu an tercih dönemindeyim ve GSÜ matematik istiyorum. Sence orada okumalı mıyım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Videoyu izleyip kararını kendin vermelisin. Aklına takılan daha spesifik bir soru olursa youtubedan veya buradan sorabilirsin. |