Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
46.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gt35

herkesin dereceler gittikçe düşüyo efkan ayarları vermekte hatamı yaptı acaba saygılar

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI

Bu arada ben Efkan'ın ayarlarla sürmüyorum..Tamamen farklı ayarlarda kullanıyorum...
    Benim arabaının sürüş yüksekliği ön -12 arka -8 . ..Efkan aracın önünü daha yukarda kullanıyo ben öyle gidemiyorum..
    Bu arada Eray hocam seni tanımıyoduk Efkanla aynı takıma koydular hatamı ettik..Baksana Efkanla nerdeyse aynı dereceyi yapıyosunuz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0rtress -- 28 Nisan 2011; 15:10:42 >

• çok şükür Onurdan ayarların birini kopardık. sıra diğerlerinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

quote:

Orijinalden alıntı: Boomerang35

Arkadaslar biliyorum turnuvada degilim fakat online yarıs kapalı oldugu için kendi kendime 540 pp lik nismo 08 ilezaman gecsin diye indianapolis pistinde tüm yardımlar kapalı olarak baya bi turladım. derecem 1,34 ün altına inmedi. Aracı 540 pp ye ayarladıgımda beygir 309 oldu. Efkanın tur videosunu izliyorum düzlükte son hızı 285 lere varıyor. Kendi kullandıgım arac ta ise sanzımanı 270 e ayarlamama ragmen son hız 245 in gram üstüne cıkmadı. Haliylede hatasız gitmeme ragmen 1,34 ün altı hayal. Hatam nerede .? Saygılar.

540 bg ten sonra dereceni paylaşırsan sevinirim...

Söz işlk fırsatta paylaşacam. Bende merak ettim şimdi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: F0rtress

quote:

Orijinalden alıntı: gt35

herkesin dereceler gittikçe düşüyo efkan ayarları vermekte hatamı yaptı acaba saygılar

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI

Bu arada ben Efkan'ın ayarlarla sürmüyorum..Tamamen farklı ayarlarda kullanıyorum...
    Benim arabaının sürüş yüksekliği ön -12 arka -8 . ..Efkan aracın önünü daha yukarda kullanıyo ben öyle gidemiyorum..
    Bu arada Eray hocam seni tanımıyoduk Efkanla aynı takıma koydular hatamı ettik..Baksana Efkanla nerdeyse aynı dereceyi yapıyosunuz ..

böyle sürdüğüme bakmayın benimde yarış tecrübem yok onuda yarışta görücez

• Valla derecelerin düşmesine seviniyorum çok çekişmeli bir yarış olacak gibi. Bu işin tadı da böyle çıkar zaten İnşallah tüm pilotlar tren gibi gideriz
  • Calsonic GTR'ımı aldım sonunda. Çok da uğurlu geldi
  • herkes dereceleri coşturmuş yahu bakıyorum da ben üstüne düşemiyorum şu aralar, ama zannetmiyorum 1.25 falan yapayım. ama benim de yarış ile ilgili bir gizli silahım vardır elbet
  • 1 mayısta yarışı unutun arkadaşlar resmi açıklama var, 3 mayıstan önce hiçbir servis açılamayacakmış

http://uk.ps3.ign.com/articles/116/1164641p1.html
  • bekir bana verdiğin ayarlardan başka vereceğin bi ayar varmı? değişiklik falan varmı?
  • quote:

bekir bana verdiğin ayarlardan başka vereceğin bi ayar varmı? değişiklik falan varmı?

yok abi dediğim gibi pek uğraşamadım da bu aralar
  • yok arkadaş daha 1.31 altına düşemedim. bu işler bana göre değilmiş.
  • yaw bende 1:27 nin altına düşemedim, bunda otomatik vitesin payı büyük, birde playset olmassa bu direksiyon rahat olmuyacak, birde yerim dar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

ImOguz nerelerde ??? Haberi olan var mi ?

Buralardayım birşeymi oldu ?

Herkes derecelerini geliştirmiş bende 1.25 lerde stabil turlar atabiliyorum sanmıyorum daha fazla inebiliceğimi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImOguz_ -- 28 Nisan 2011; 22:55:20 >
  • of of bu turnuva çok çekişmeli olacak, 1.25ler havada uçuşuyor ben daha yeni 1.25.490 yaptım, stabil atıyorum diyorlar eyyyy lastik yarı yolda bırakma beni sakın
  • Bakalım 1.23'ün oluru var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfkanBirkiye

Bakalım 1.23'ün oluru var mı

• quote:

yaw bende 1:27 nin altına düşemedim, bunda otomatik vitesin payı büyük, birde playset olmassa bu direksiyon rahat olmuyacak, birde yerim dar..

Hocam ne kaldı geriye vites direksiyon yer..

quote:

Buralardayım birşeymi oldu ?

Hocam takım arkadaşıyız yahu gel biraz bilgi paylaş.. ayarlardan anlıyor musun ediyor musun ?

quote:

1,23 yapıyorsan gelme sen Efkan git abi bir üst kategoride falan yarış..

• quote:

s virajını düz geçersen belki yaparsın
  • 1.24.128 yaptım ama 23 olmaz herhalde bilmiyorum Bu arada setup metup hikaye standart ayarlar iş görüyor. Standartla yaptım 24.128i
  • quote:

1.24.128 yaptım ama 23 olmaz herhalde bilmiyorum Bu arada setup metup hikaye standart ayarlar iş görüyor. Standartla yaptım 24.128i

atma Efkan hedef saptırma .. sana yaklaşmaya başladılar diye ayarları ellemedim deme

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.