Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
45.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: F0rtress

Arkadaşlar bi konu var kafama takılan...
    Bu hafta pazar günü ligin son maçları oynanıcak..İşallah şampiyon olursak ben maçın ardından oturup yarışabileceğimi hiç sanmıyorum...Çıkıp kutlamalara katılmadan duramam..Benim gibi biçok kişide aynı durumda olabilir..Onun için sadece bu haftaya özel olarak yarışı Cumartesi akşamına almamız mümkünmüdür?

Fener şampiyon olursa yarışamayız da yine olamazsak unutturucak bir olay lazım gelip duvarlara vuracagım arabayı :D

Bende ertelenmesi veya erkene alınması düşüncesindeyim
  • Cuma cumartesi gunleri ben cali$iyorum beyler. Ak$amlari ozellikle. Eve gelmem gece 1'i buluyor.
    Pazar olmasin , sali olsun misal.

Zaten daha fazla ertelersek isteyerek ya da istemeyerek..yaz sezonunun da yakla$masi ile bir$eyi tamamlayamayacagiz

Mayis ayindayiz(yari$ gunu 23mayis)..toplam 10 yari$ 2,5 aya yakin bir zaman yapar. Son yari$ agustosu bulur..ki ben 20 temmuzda tatile cikiyorum

Bu sevdadan vazgecmeme az kaldi...
  • Iste Makine okumanin guzelligi bu. Tatil yok habire okuoz. Donem biter yaz okulu baslar ben her turlu oynarim :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Cuma cumartesi gunleri ben cali$iyorum beyler. Ak$amlari ozellikle. Eve gelmem gece 1'i buluyor.
    Pazar olmasin , sali olsun misal.

Zaten daha fazla ertelersek isteyerek ya da istemeyerek..yaz sezonunun da yakla$masi ile bir$eyi tamamlayamayacagiz

Mayis ayindayiz(yari$ gunu 23mayis)..toplam 10 yari$ 2,5 aya yakin bir zaman yapar. Son yari$ agustosu bulur..ki ben 20 temmuzda tatile cikiyorum

Bu sevdadan vazgecmeme az kaldi...

Pazar erken bi saatte olabilir..Örneğin 17:00 gibi fln..
    Bi tek bensem sorun değil ilk yarışa katılmam eğer başka futbolla ilgisi olan yoksa aynı saatte başlasın..Ama kalabalık bi grup benim gibi düşünüyosa o zaman bi çaresine bakılması lazım...Allah korusun Lazyo şampiyon olursa ben yarışırım

• quote:

Orijinalden alıntı: F0rtress
    Pazar erken bi saatte olabilir..Örneğin 17:00 gibi fln..
    Bi tek bensem sorun değil ilk yarışa katılmam eğer başka futbolla ilgisi olan yoksa aynı saatte başlasın..Ama kalabalık bi grup benim gibi düşünüyosa o zaman bi çaresine bakılması lazım...Allah korusun Lazyo şampiyon olursa ben yarışırım

gün ve saati kararlaştıralım. hallolur bir şekilde. pazar 17:00 de biraz zor Onur. Ailemle dışarda olabilirim. buluruz bir orta yol.

pazartesi 20:00 olur ? salı 20:00 vs...
  • Yapamadığımız tüm yarışları 2 hafta içinde yapalım mı?
  • salı uyar
  • Bu aksam biraz lastik yakalim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfkanBirkiye

Bu aksam biraz lastik yakalim :)

9 9.30 gibi geliyorum uyar mı efkan abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: J_Constantine

quote:

9 9.30 gibi geliyorum uyar mı efkan abi

Büyük ihtimalle uyar
  • quote:

odayı sen mi açıyosun efkan. eğer sen açıyosan psn ni versene. akşam bende gelirdim.
  • Farketmez valla ben de açabilirim :) PSN: EfkanBirkiye
  • Akşam işim çıktı arkadaşta toplanıp ders çalışcakmışız yarın sınav var da Belki akşamın ilerleyen saatlerinde katılabilirim.
  • Bu akşam ben online olurum, sağlam pratiğe ihtiyacımız var, pas tutmuşuz biraz
    Yarış zamanı konusunda çoğunluğa uyarım.
  • Az evvel Super Gt videolarına bakıyordum da Honda HSV'ye gözüm takıldı. O ne güzel bir araba öyle yaa. Aşık oldum arabaya. GT5'te istiyorum ben o arabayı!
  • millet daha farkedemedi heralde psn in açıldığını..Konuya ilgi çok az
  • yaw bu gtr la başımız belada
    aracın kıçını tutmak ne mümkün..Elli takla attım ayarlarda ama yok kardeşim tutulmuyor kıçı..
  • ilk yari$in gununu belirlesek once
  • Keşke 19 mayıs akşamını ayarlasaydık.
  • Bu akşam Ankaraya gidiyorum Pazar akşamı geri dönüşüm Pazartesi ve Salı akşamı benim için uygundur bilgilerinize...
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.