Şimdi Ara

GTA IV ekran sorunu acil yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben GTA IV oyununu aldım. Oyunu sorunsuz bir biçimde yükledim ancak oyuna giriyorum ve ekran sağa sola doğru dönmeye başlıyor adamın başı dönermiş gibi ve herhangibir araba aldığımda gaza basınca araba sürekli gaza basılı kalıo 800x600 çözünürlükte oynuyorum oyunu bilgisayarımda 2gb ram 3 ghz işlemci nvidia 8600 gt ekran kartım var çözüm hakkında bir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

• İşlemciniz nediR?3 ghz demişsiniz ama?
  • Orjinal oyun almadı isen bu tür sorunlarla karşılaşabilirsin...Kaç ytl aldın?
  • Asus Intel P4 3.0 ghz işlemcim kardeş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygindesouza

Asus Intel P4 3.0 ghz işlemcim kardeş.

Malesef işlmecin GTA IV oyununun minimum sistem gereksinimlerine göre oyunu oynamana el vermiyor. Ayarları biraz düşür ,ayrıca yukarıda söyedliğim gibi eğer oyunu orjinal almadı isen butür sorunlar normal.
  • Tamamda işlemciyle ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum çünkü benim arkadaşımda çift çekirdek 3.4 ghz işlemci var aynı sorun ondada olmuş ancak sonradan yapmamaya başlamış oyunu kopya aldığım doğru ama bitek bana mı oluo bu ya :D oyunun ayalarını istesemde düşüremiyorum oyun kendisi belirliyor grafik ayarlarını
  • quote:

Selam arkadaşlar ben GTA IV oyununu aldım. Oyunu sorunsuz bir biçimde yükledim ancak oyuna giriyorum ve ekran sağa sola doğru dönmeye başlıyor adamın başı dönermiş gibi ve herhangibir araba aldığımda gaza basınca araba sürekli gaza basılı kalıo 800x600 çözünürlükte oynuyorum oyunu bilgisayarımda 2gb ram 3 ghz işlemci nvidia 8600 gt ekran kartım var çözüm hakkında bir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

gta nın PC Oyunları bölümündeki topicde çözümü var ekran kartı ayarlarıyla alakası yok ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    12 ay önce açıldı
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

Asus Intel P4 3.0 ghz işlemcim kardeş.

Malesef işlmecin GTA IV oyununun minimum sistem gereksinimlerine göre oyunu oynamana el vermiyor. Ayarları biraz düşür ,ayrıca yukarıda söyedliğim gibi eğer oyunu orjinal almadı isen butür sorunlar normal.

ayarlar bence daha fazla düşerse oyunu silmesi gerekcek
  • quote:

Tamamda işlemciyle ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum...

O zaman düşündüğün ayar değişikliğini kafana göre yap ve konunu doğru yere aç! Burası "oyunumu neden istediğim gibi oynayamıyorom?" bölümü değil.
  • Arkadaşlar Foruma yeni üye oldum liütfen bana yardım edin benim bilgisyarım gta 4 kaldırırmı.
    İşlemci:İntel Dual Core e2200,2,2 ghz
    Ram:1 gb ram
    Anakart:945GCM-S2L
    Ekran Kartı:Axle Nvidia Geforce 8600 gt 512 mb
    Windows Xp Service Pack 2
    H.D. :80 gb
  • quote:

Orjinalden alıntı: mazhar11

Arkadaşlar Foruma yeni üye oldum liütfen bana yardım edin benim bilgisyarım gta 4 kaldırırmı.
    İşlemci:İntel Dual Core e2200,2,2 ghz
    Ram:1 gb ram
    Anakart:945GCM-S2L
    Ekran Kartı:Axle Nvidia Geforce 8600 gt 512 mb
    Windows Xp Service Pack 2
    H.D. :80 gb

Malesef hocam minimum 2 gb ram e ihtiyaç duyuyor gta4
  • crack dan yapıyor hocam internetten yeni crack indir mesela razor un crack ğini indir düzeliyor. Yama da yayınlandı o yamayı da indir sorun düzelir.
  • Evet yama + crack seni paklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.