Şimdi Ara

GTA IV Sizce Iyi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pc ye GTA IV yukledim TR yamasini yaptim full ayarlarda kasmadan oynuyorum orda sorun yok. Fakat bana cok sıkıcı geldi sehir heryeri ayni ve heryer gri araba surmek agir ve sıkıcı.

Senaryosu icin oynuyim dedim hep sanki ayni görevleri yapiyorum adamin yanina git arabayla kovala vur.

Oyun yanlis hatirlamiyorsam yilin oyunu oldu ve ortalamasi cok yuksek o doneme gore grafik kalitesinden iceriginden aldiysa onemli degil senaryo onemli benim icin deger mi oynamaya ?

Harita malesef bi GTA SA veya 5 tadi vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay be ölmüş bizim eski diyarlar.

• GTA 4 çok kötüydü bence de katılıyorum size.
  • Gta oyunlarının tarzı öyledir.
    Yeni bir sayfa açar kahramanımız, kendini kötü adamların arasında bulur bir iki görev ile saygınlık kazanır, tanınır işverenlerinden biri suç dünyasının göbeğindeki isimlerdendir başına çorap örer vs vs.
  • Bu zamana kadar oynarken sıkıldığım tek gta oyunudur kendisi.
  • Harbiden ya San andreastan sonra böyle bir oyun nasil yaptilar emin degilim.

Neyse ben Batman Arkham Asylum oynayim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA IV'ün senaryosu 5'ten iyi bana kalırsa. Trevor haricinde beni oyuna çeken o senaryoyu yaşatan bir başka karakter yoktu. Bu durum GTA IV'te ise tam tersi. Nico gibi sizde bu şehre ilk kez geliyorsunuz ve en varoş kısımdan başlıyorsunuz Amerikan rüyasına. Karakterin şivesi, geçmişi, ilk zamanlarda çektiği o yabancılığı sizde birebir yaşıyorsunuz. Konusu, senaryosundaki tahmin edilmezlik ve liberty citynin o gri acımasız tonlardaki rengini hiçbir gta oyununa değişmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

GTA IV'ün senaryosu 5'ten iyi bana kalırsa. Trevor haricinde beni oyuna çeken o senaryoyu yaşatan bir başka karakter yoktu. Bu durum GTA IV'te ise tam tersi. Nico gibi sizde bu şehre ilk kez geliyorsunuz ve en varoş kısımdan başlıyorsunuz Amerikan rüyasına. Karakterin şivesi, geçmişi, ilk zamanlarda çektiği o yabancılığı sizde birebir yaşıyorsunuz. Konusu, senaryosundaki tahmin edilmezlik ve liberty citynin o gri acımasız tonlardaki rengini hiçbir gta oyununa değişmem.

Ileride farkli gorevler merak uyandıran bir senaryo varsa devam ediyim devamli ayni seyler sıkıyor.

• Oyunun havası bana çok boğuk geliyor.Oyundaki her yer gri buda sıkıcılık yaratıyor bence görevlerde o kadar eğlenceli değil.
  • ayarlardan parklakklık gibi ayarları açarsanız daha neşeli bir oyun haline gelebilir
  • ben GTA 5'i ps3'te oynadım. ve şu anda bilgisayarımda GTA IV'te araba kullanamıyorum resmen. araba kayıp gidiyor virajlarda. yolda tutmak için el kaslarım ağrıdı. hiç tat vermedi.
  • Efsanenin london 69 dan bu yana herhangi bir serisinden hiç sıkılmadım. Fakat dediğiniz gibi IV eski serilerden farklı. Hatta sanki san andreas'ı yapanlar ile gta IV yapanlar farklı geliştiriciler, farklı çalışanalr ama firma aynı. Gta V i oynadıysanız eğer san andreas ile Gta IV karıştırmışlar gibi. Sanki iki farklı geliştirici / çalışanları birleştirmişler iki farklı ekip oturup Gta V i oluşturmuş gibi. Bana öyle geldi nedense. Oynamaya değer hocam. Üstüne Gta IV Eflc de güzel gider.
  • Oyunun havası çok karanlık, insanda oynama isteği kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Efsanenin london 69 dan bu yana herhangi bir serisinden hiç sıkılmadım. Fakat dediğiniz gibi IV eski serilerden farklı. Hatta sanki san andreas'ı yapanlar ile gta IV yapanlar farklı geliştiriciler, farklı çalışanalr ama firma aynı. Gta V i oynadıysanız eğer san andreas ile Gta IV karıştırmışlar gibi. Sanki iki farklı geliştirici / çalışanları birleştirmişler iki farklı ekip oturup Gta V i oluşturmuş gibi. Bana öyle geldi nedense. Oynamaya değer hocam. Üstüne Gta IV Eflc de güzel gider.

EFLC nasil sizce Gta 4 oranla gorevler eğlenceli mi ?

• The ballad of gay tony daha eglencelidir onu oyna.

• 4ü bitirmeden eflcden zevk alamazsiniz.

• gta tarihi boyunca en çok sevdiğim oyunları sırasıyla iyiden kötüye gta san andreas, gta5, gta 4, gta3, gta vice city,gta2 diye olmuştur.. o yüzden gta4 bence oldukça güzel bi oyundur..
  • Ikına ıkına bitirdiğim tek Gta oyunu oldu. Senaryo kısaca şöyle, kuzeninden aldığı mektuplarla Amerikan rüyasını yaşamak için gelen bir göçmen.
    Asıl amacıysa sonradan anlaşılıyor, o noktadan sonra işin içine polisiye ve intikam giriyor ve hikaye biraz daha güçleniyor.
    Hele oyunda bir motorsiklet sürmek var ki akıllara zarar. Çoğu görevi motorun üstünde düşmeden tamamlamak için 3-5 tekrar gerekiyor.
    Oynamazsan çok şey kaybetmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Efsanenin london 69 dan bu yana herhangi bir serisinden hiç sıkılmadım. Fakat dediğiniz gibi IV eski serilerden farklı. Hatta sanki san andreas'ı yapanlar ile gta IV yapanlar farklı geliştiriciler, farklı çalışanalr ama firma aynı. Gta V i oynadıysanız eğer san andreas ile Gta IV karıştırmışlar gibi. Sanki iki farklı geliştirici / çalışanları birleştirmişler iki farklı ekip oturup Gta V i oluşturmuş gibi. Bana öyle geldi nedense. Oynamaya değer hocam. Üstüne Gta IV Eflc de güzel gider.

EFLC nasil sizce Gta 4 oranla gorevler eğlenceli mi ?

Evet, Eflc yi Gta IV nazaran daha renkli, daha eğlenceli geliyor. PC'de Türkçe alt yazılı oynayacaksanız önce dörtü bitirmek ve ardından yine eflc yi Türkçe alt yazılı bitirmek daha iyi olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

GTA IV'ün senaryosu 5'ten iyi bana kalırsa. Trevor haricinde beni oyuna çeken o senaryoyu yaşatan bir başka karakter yoktu. Bu durum GTA IV'te ise tam tersi. Nico gibi sizde bu şehre ilk kez geliyorsunuz ve en varoş kısımdan başlıyorsunuz Amerikan rüyasına. Karakterin şivesi, geçmişi, ilk zamanlarda çektiği o yabancılığı sizde birebir yaşıyorsunuz. Konusu, senaryosundaki tahmin edilmezlik ve liberty citynin o gri acımasız tonlardaki rengini hiçbir gta oyununa değişmem.

Konuya yazılan en doğru en düzgün cevap...

Henüz Bankayı soymadınız sanırım.. V teki Banka soygunu ile kıyaslamayı siz yazarsınız artık.

Araç + motor vs vs sürüşlerine alıştıktan sonra hiç bir sıkıntı yok.. Yazmak için yazmışlar sanki.

Nico'lu GTA4 , Trevor'lu GTA5'i gıdığından öper, üstüne birde yanak alır. O derece yani.

İyi oyunlar..
    İyi oyuncularla oynanır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.