Şimdi Ara

Gta san andreas yardım!!!(Zero'nun görevleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
24.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gta San Andreas ta Zero nun Air raid görevini bir türlü geçemedim.En sonuncu arabaya geldim mousela tam arabayı tarıcaktım bi bastım ve rc sizlere ömür :D save dosyasını linke attım bi zahmet zero nun görevlerini yaparsanız memnun olurum.iyi forumlar herkese.
    link:

GTA SA Save Dosyası

• oynamayalı bayağı olmuştu ama indireyim bakalım
  • elinize sağlık.zaten oldum olası bu rc heli görevlerini yapamıyordum.teşekkürler :D

şimdi de Learning to Fly bölümündeki ''Circle Airstrip'' görevinde takıldım.Diğerlerini yaptım ama bu bölümde uçak bi türlü yükselemiyor, belli bir yükseklikten sonrasını çıkamıyor.

link:
    Circle Airstrip

yine başınızı ağrıttım ama bi zahmet yaparsanız memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knc_ -- 27 Aralık 2012; 0:01:53 >
  • Zero'nun görevleri zorunlu değil.
  • bilmiyordum ama neyse.takıldığım bölümleri geçtim artık.şimdi woozie nin kumarhane görevi filan var ordayım
  • En güzel görevler o görevler. Şu küçük helikopteri kullanıyorsun yarış arabayı finale götürmeye çalışıyorsun o bence Vice City deki A2 görevinden bile daha zor ama bence zevkli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben hiç ayrım yapmadım ama san andreas ta vice city den daha fazla eğlenceli görevler var
  • Görevleri sen geçmediğin sürece nasıl zevk alacaksın ki o oyundan.. Şu video oyunu nasıl geçmen gerektiğini gösteriyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.