Şimdi Ara

GTA Sanadnreas GTR™ Modding Çalışma Devam Ediyor... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.2 Gb çok fazla bence. Biraz azaltmaya gitseniz iyi olur diyorum.
    Çoğunluk kotalı zaten, benim için sorun yok ama gerçekten çok 1.2 gb.
  • bencede biraz azaltın bare 1 gb olsun fazla zaten benim limit 4 gb o bile zor yetiyo :D
  • Geçekten harikulade bir çalışma. Ellerine sağlık. Grafik geliştirmeleride çok iyi olmuş.

İlerliyoruz, KotF mod 1 bu 2 Sağol.
  • mustang gt 500

hele birde 67 modelse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0nfine -- 11 Nisan 2008; 23:54:32 >
  • İsteriz isteriz çok güzel olacak gibi duruyo ilgiyse hergün buraya yazarım aman çabuk bitir bekliyoruz teşekkürler
  • kanka linkleri buraya verirsin indirirz başka topic açma ok?
  • aga noldu yaw.
    çalışmalar nasılgidiyo???
  • abi süper modya DeSene kota gitti

Nese ben bunu indiririm bilgisayar sonra................. gerisini anladınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-R -- 15 Nisan 2008; 19:05:47 >
  • Harika bi mod olmuş ama kota var bizde yandık
  • Ovvv hocam güzel olmuş,yayınla inidirp yorumlarımızı yazarız.
  • Hayırdır hic ses seda cıkmıyor yahu iptal falan mı?
  • arkadaşlar ne derseniz deyin GTA SA ya yapılacak bütün ama bütün modlar kesinlikle 1 gb nin altına inemez. bunu kendimden biliyorum. gta3.img dosyası sa da çok fazla büyük. eğer karışık bir kurulum istemiyorsanız bu boyuta razı olmalısınız.
  • arabalar ayna gibi olmus ama :D
  • eline sağlık bir çok kişinin indireceğinden eminim. yalnız sistem gereksinimleri nasıl değişebilir bunu anlayamadım oyun motoru değişmediğine göre gereksinimlerin artması bana saçma geliyor. yanlış biliyor da olabilirim.
  • yayınla direk indirip kurucam süper yaa
    çok saol süper bi mod olmuş eline sağlık
  • çok başarılı bir çalışma olmuş
  • ya dostum ne ilgisi daha ne zamandır bunu bekliyoruz upload edicen diye hadi daha ne bekliyon yolla gari
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmostwantedx

Beyler Upload Hızım Düşük Olduğu İçin Kısa Sürede Upload Edemiyorum. Ayrıca Bu Modun En İyi Olması İçin En Son Çıkan Modları Takip Ediyorum. Oyun Çok İyi Olacak. Şu Anki Tek Sorunum Otomobillerle Birlikte Otobüs, Minibüs, Kamyonet, Gibi Araçları Da Yüklediğimde Sistemim Kaldırmıyor Ve Beni Oyunda Atıyor. Ramin Kalitesiz Ve 1 GB Olmasından Kaynaklanıyor Sanırım. Ayrıca İlginiz İçin Sağolun.

Türkler elektronik sistemlerinde becerıksız dıyenlere kapak olsun.ıste bu kardesıme bıraz yardım yapıp ona super bır bılgısayar alındıgını dusunursek daha neler yapmaz kı.ah ulen ah parayı becerıksızlere verıyorlar boyle adamboyle bılgısayarla neler yapmaya calısıyor
  • hoca ellerine sağlık hakkat güzel bi çalışma olmuş
  • nerde kaldı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.