ENB mod kullanmışsın sanırım. GTA SA için harika oluyor Çalışmalarının devamını bekliyorum umarım en kısa zamanda çıkar. Kolay gelsin
Hala mı San Andreas'a mod yeter artık yaw bebelere mod yapıp duruyosunuz bırakın artık şununla uğraşmayı biraz aşın kendinizi
xmostwantedx kardeşim eline sağlık ama yeter ya bi yere kadar GTA üstüne uğraşana kadar elinde imkan varsa başka oyunlara mod yap
quote:
Orjinalden alıntı: xmostwantedx
Otomobil & Silah Sesleri: 25.7 MB Cleo Modlar (Kaput Açma &Far Açma Kapama...Vs.)230 KB Grafik Detayı: 440KB GTA3.İmg: 1.41 GB Player: 63MB Dğer:56.3MB Toplam:1557MB Sıkıştırılmış: Yaklaşık 1.020GB
aga başladın mı uploada yoksa oyuna son rüküşlerimi veriyosun???
klavyene saglık bırader guzel ıs cıkartmıssın
umarım çabuk biter. çünkü gta 4 yaklaşıyor. konsola çıktı bile. buna çabuk ulaşırsak oynama zevkine varırırz en azından gta 4 çıkana kadar.çünkü çıktıktan sonra tüm bilgisayarlardan uninstall olacağı kesin
offff abicim züpersin tek kelimeyle bende yeni aldm oyunu uğraşıp duruom çalışman sux
Bu mod icin sistemi yenilicem
Önerim gta3.net e uploadlamandır
Sitenin server ı sağlammı.Rapid den hızlı indirme şansımız var ???
eline sağlık abi zaen sıkılmıştım normalinden hep aynı şeyleri yap yap oof nereye kadar senin bu modun sayesinde hem yeniden zevk alarak oynicam hem de GTA 4ü bekliycem saol valla da çabuk koysan linki
abi upload edene kadar ss yayınlasana daha fazla bilgimiz olur
evet ya biraz daha bilgimiz olur valla
Beyler Şu An SS Hazırlıyorum. Tek Tek SS Leri Upload Ediceğime Tüm Çektiğim Resimleri Bir Rarda Upload Etmem Daha Kolay Olur Diye Düşündüm. Öss Ye Hazırlandığım İçin Çok Uğraşamıyorum. Bu Yüzden Oyunun Yayım Tarihi 16 Haziran...
öss yi boşlama,boşver biz 2 hafta daha bekleriz
quote:
Orjinalden alıntı: HRNclk777
öss yi boşlama,boşver biz 2 hafta daha bekleriz
oyun dersten önemli değil ders çalış boşwer
bence hiç gelmez bu mod ama neyse bekleyelim görelim bakalım...
quote:
Orjinalden alıntı: cgdincer
bence hiç gelmez bu mod ama neyse bekleyelim görelim bakalım...
bana da öle geliyor ya
arkadaşım şu ana kadar hiçbi mod yapımında bulunmadım, mod yapımından da anlamam, ne bilmek lazımsa bilmem ama yardım etmek isterim. gerçekten... ellerine sağlık.. biter mi, bitmez mi o tartışılır da fikirler bile benim çok hoşuma gitti.. kolay gelsin..
arkadaşlar eleman oyunu zaten buyamalarla oynuyor sadece upload yapması lazım dosyaları ve öss 'ı olduğu için pc başına pek geçemiyormuş.öss sonrası bu yama çıkar.siz rahat olun