Şimdi Ara

GTA Sanandreas GTR Modding Çalışmalar Bitiyor...! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
13.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet oyunun turşusunu kurdu
  • alıntı lan bu başlarım walla
    hemde
    o-y-u-n-cehenneminden
  • vazgeçti herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redhard -- 27 Haziran 2008; 0:24:32 >
  • keşke yapsa:/ öss si mi kötü geçtide bıraktı acaba :S neyse inş görürsün bu konuyuda yayınlarsın artık yav
  • adam hikaye ya biraz gurur olsa bu kadar lafa çıkar bişi derdi kendiside hikaye işide hikaye toptan
  • mesaj yazdım bakalım ne cevap verecek yargısız infaz yapmak istemiyorum
  • Arkadaşlar Öncelikle Hepinizden Binlerce Kez Özür Diliyorum. Ancak PC İm Bu Modu Yapmak İçin Gerçekten Yetersiz. Bunu Her Modu Yüklediğimde Ram e Yüklenen Dosya Boyutunun Artmasından Ve Bu Yüzden Pc min DonmasındanSonra Anladım. Evet 1 GB Ram Ve Ramlerinin Kalitesiz Olması Oyunda Donmalara Sebep Oluyor. Bu Yüzden Sizn İçin Lite Versiyon Gibi Birşey Hazırlıyorum. Yani Oyunda Araçlar, Modifiye Parçaları, Otomobil Showroolar Ve Cleo Modları Yine Olacak. Fakat Diğer Tüm Modlar (Yeni Binalar, McDonalds , Skinler, Yeni Kıyafetler , Yeni Yeşil Alanlar) Olamayacak. Ayrıca Otomobil Sesleri De Olamayak. Çünkü Ses Dosyası Olan Genrl Dosyası Replace Yapıldığında Oyun Daha Menüdeyken Oyundayken Oyundan Çıkıyor. Yani Bunun Manuel Yapılması Gerek. Bu Yüzden Videolu Anlatımla Birlikten Ses Dosyalarınıda Vereceğim. Bilgisayarımı Yenileyecek te Durumum Olmadığı İçin Oyunu Tam Anlamıyla Bitiremiyorum. Ayrıca Upload İçin İnternetim Çok Yavaş. İşte Elimde Olmayan Bu Nedenlerden Dolayı Çok Geciktim. Uploada Bugün Başladım Hayırlı Olsun...

• Hadi hayırlısı.Kaç gb olacak acaba ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Resimde sorduğuyla alaksı olsa içim yanmıcak.Bari aldığın hatanın resmini koy

Böylelerine yardım etmeyeceksin,umduğunu bulamayınca forumdan yol alıp gidecekler en güzeli.

Konuya gelince bi kaç arkadaş başka siteden alıntı falan yapılmış eğer doğruysa forumdaki 2. Middle DOomsday faciası olur.
  • oyun cehennemindede aynı konu war
  • EE bu modu buraya koyan arkadaşmı yoksa oyuncehenemindeki başka birimi yapıyor.Anlayamadım doğrusu
  • kimin ne yaptıgı belli degil ordakinin kullanıcı adı gtr modun adıda gtr artık gerisini siz düsünün isterseniz
  • Benim Oradaki Adım GTR. Farklı Kişiler Değiliz Yani. Donanimhaber Deki Üyeliğim Çok Eskilere Dayandığı İçin Nickimi Değiştirmedim.
  • Katılım zamanı: 8 Nisan 2007

Çokta eski sayılmaz.Bence değiştirt nick ini
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmostwantedx

Benim Oradaki Adım GTR. Farklı Kişiler Değiliz Yani. Donanimhaber Deki Üyeliğim Çok Eskilere Dayandığı İçin Nickimi Değiştirmedim.

8 Nisan 2007

Çok eski mi oluyor şimdi?
  • quote:

resim koymadaki amaç

arkadasım ben yeni oldugum için bilmiyordum eger bi kusursa özür dilerim sizlerden benım sistemim windows vista olduğu için hata adı yazmıyor sadece gta.exe çalışmayı durdurdu diye bi hata veriyo
  • Bu işte bir bit kemiği yoktur inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marcus Fenix

quote:

Resimde sorduğuyla alaksı olsa içim yanmıcak.Bari aldığın hatanın resmini koy

Böylelerine yardım etmeyeceksin,umduğunu bulamayınca forumdan yol alıp gidecekler en güzeli.

Konuya gelince bi kaç arkadaş başka siteden alıntı falan yapılmış eğer doğruysa forumdaki 2. Middle DOomsday faciası olur.

ya kardeşim sitede yeniyim ben bilmiyodum böle bişe olcagını eger bi kusursa özür dilerim sistem windows vista oldugu için hata adı yazmıyor sadece gta.exe calısmayı durdurdu diye bi hata verio eger o bölümün save dosyası elinizde varsa atabilirseniz cok sevinirim kouyla alakasız oldugu içinde tekrar tekrar özür dilerim

• ama ben yinede çekp koyım hata resmini belkı aranızda anlayan cıkar sanmıyorum ama cunku hata adı yok
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.