Şimdi Ara

GTA V Grafik ayarlarını değiştirince oyun bozuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GTA V Oynarken grafik ayarları çok kötü olduğu için ayarları yükselttiğimde oyun yeniden başlatılsın mı diyor oyundan çıkıyor bir daha girmiyor ben oyuna yeniden giriyorum hikaye modu başlatılıyor diyor oyun otomatik kapanıyor oyuna girmeden ayarları değiştiremiyorum oyun crackli indirdiğimde crack vardı bir sürü crack dosyası var oyunda crack 3dm oyun sürümümü hatırlamıyorum lazımsa onu da yazarım oyunu sil yükle sil yükle bi hal oldum 6 saat oyunu oynayacağıma 6 saat GTA V'in inmesini bekliyorum.
    GTA V Grafik ayarlarını değiştirince oyun bozuluyor

LÜTFEN YARDIM EDİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anil9977 -- 8 Nisan 2018; 10:25:59 >

• Oyunun exe'sine sağ tıkla özellikler'i seçin. Uyumluluk seçeneğine basın. Alt tarafta "Bu programı yönetici olarak çalıştır" seçeneğini işaretleyin. Uygula'ya basın. Tekrar girin bakalım yapacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StativeDread

Oyunun exe'sine sağ tıkla özellikler'i seçin. Uyumluluk seçeneğine basın. Alt tarafta "Bu programı yönetici olarak çalıştır" seçeneğini işaretleyin. Uygula'ya basın. Tekrar girin bakalım yapacak mı?
    Teşekkürler Günlerdir uğraşıyordum sorun bu muymuş yani bu kadar basit miymiş :D ve tekrar teşekkürler
  • Bende de aynısını yapıyordu. Yönetici olarak çalıştırınca düzelmişti. Düzelmesine sevindim. Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.