Şimdi Ara

GTA V - Mülk Edinme Rehberi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
28
Favori
51.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 30 milyonluk bir mülk daha vardı o eksik sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

Gelirlerde bir değişim olabiliyor. Şöyleki: mesela bir iş yeri size ihtiyaç duyuyor ve menajer sizi arayıp yardım istiyor. Haritada beliren P harfine giderek yardımda bulunabiliyorsunuz. Bu sayede geliriniz o haftalık artabilir veya iş yeriniz soyulmuş da olabilir eğer gidip paranınızı hırsızlardan geri almazsanız o hafta söz konusu iş yerinden daha az gelir sağlarsınız.

Aynen bana bir kaç kez görev ortasında geldi mesaj ama gidemedim, namussuzlar basmışlar ofisi

mesaj mı geliyor. yoksa arıyorlar mı?

Arıyorlar hemen haritada ilgili yerin harfi yanıp sönüyor.

tam açık sormamışşım.

bazen birini alıp bir yere götürmemizi istiyor. onu biliyorum. telefon geliyor ve sonrasında haritada P harfi çıkıyor.

şu bizim dükkana saldırı olduğunu nasıl anlıyoruz?

birde taksi durağından şimdiye kadar ne kadar para almışşız? hangi tarihte kaç para gelmiş? bunu görme imkanı varmı?

hiç para gelmiyor kuşkusundayım

ATM makinelerine gittiğinde yaptığın harcamalar ve kazandığın gelirleri görebiliyorsun. Sokaklarda var, bir de striptiz kulübüne girince duvar kenarlarında var oradan da bakabilirsin.

• HajHaj kullanıcısına yanıt
    Oyunu daha almadım ancak bir ay içinde almayı düşünüyorum tüm bunları yapmamız için bir psn hesabına veya internete ihtiyacımız var mı offline kullanıyorum cihazı çünkü bu arada teşekkürler böyle bir rehber için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.kutsal

Oyunu daha almadım ancak bir ay içinde almayı düşünüyorum tüm bunları yapmamız için bir psn hesabına veya internete ihtiyacımız var mı offline kullanıyorum cihazı çünkü bu arada teşekkürler böyle bir rehber için.

Psn hesabına ve internete ihtiyacınız yok.

• Iyi aksamla4 mulku nasil alicam haritada nerede bulurum ? Ve bu singleplayer icin mi online icin mi? Tesekkurler.

• tugays77 kullanıcısına yanıt
    haritada alabileceğiniz yerler gözüküyor. sağdaki listeden bakarsanız daha kolay bulabilirsiniz. konudaki tüm bilgiler singleplayer için geçerli.
  • baska bir konuda söylediğim gibi oyun bittikten sonra borsanin islevi kalmiyor.
    hala israr eden varsa birisi ne yapacagimi kime yatirim yapacagimi ve golf clubi nasil satin alabilecegimi soylesin lütfen

• HajHaj kullanıcısına yanıt
    Fakat hangj simgeler hocam farkedemedim ben k bakmayn yoruyorum sizi

• tugays77 kullanıcısına yanıt
    Oyunu epeydir oynamadığım icin tam hatirlayamiyorum. Haritada ev işareti üstüne dolar simgesi olan yerlerdi sanırım.

• Te qui la-la bende açık değil.nasıl açabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir ergen vakası

Te qui la-la bende açık değil.nasıl açabilirim?

epeydir oyuna girmediğim için tam hatırlayamıyorum, bazı mekanları satın alabilmek için gerekli görevleri yapmanız gerekiyor. strange and freaks görevlerinden biriyle alakalı olması lazım bu mekanın.

edit: yazdıkça aklıma geldi, trevor'a ait olan bir görev.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HajHaj -- 26 Mayıs 2014; 10:30:28 >
  • golf sahasını almak için ne yapabiliriz? çok pahalı ya
  • Güzel bilgi.
  • Golf sahasi ile ilgili bilgi paylasabilir misiniz? Birde sifre kullanmadan alan oldu mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Legendary!

Golf sahasi ile ilgili bilgi paylasabilir misiniz? Birde sifre kullanmadan alan oldu mu acaba?

Diger konuma göz atabilirsiniz.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81761677

• quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

quote:

Orijinalden alıntı: Legendary!

Golf sahasi ile ilgili bilgi paylasabilir misiniz? Birde sifre kullanmadan alan oldu mu acaba?

Diger konuma göz atabilirsiniz.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81761677

Tesekkur ederim emeginize saglik cok guzel olmus

• eline sağlık
  • hacım konun çok güzel olmuş teşşekkürler bide bişey sormak istiyorum bu telefondan internete girdiğimizde emlakçı var ben orayı açamıyorum neden olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan052

hacım konun çok güzel olmuş teşşekkürler bide bişey sormak istiyorum bu telefondan internete girdiğimizde emlakçı var ben orayı açamıyorum neden olabilir ?

Bahsettiğin emlak sitesi ileriye doğru karşına çıkacak olan bir görevle ilgili. Trevor'un yan görevlerinden biri kısaca. Sıkça sorulan sorulardan biri olduğu için şimdiden cevaplayayım: O evleri satın alamazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler rehberr için, borsa rehberini de okumuştum. Şu an ona göre oynuyorum.
    Açıkçası tüm parayı sondaki borsa vurgunu (assasination görevleri) için saklıyorum dolayısı ile normal oyun süresince bu mülkleri almak ne kadar mantıklı bilemedim??
    Oyunun daha başında sayılırım, Travor Los Santos'a yeni geldi.. Bu andan oyun sonuna kadar 1.5 yıl zaman geçer mi? Para ana görevlere bitene dek geri gelmiyorsa (amorti süresi kadar zaman geçmiyorsa) ancak borsa vurgunları sonra alırım bu mülkleri.. O zamanda almış olmak için alınır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.