Şimdi Ara

GTX 1060 icin bu monitor (LG 34UM68-P) alinir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir kaby lake bilgisayar topluyorum. Ekran karti olarak da gtx 1060 düsünüyorum. Aslinda gtx 1060 icin 27" 1 ms 75 hz bir ekran almayi düsünüyordum. Ama bu ekrani LG 34UM68-P bugün mediamarkt da gördüm ve baya hosuma gitti. Internete biraz bakindim amd ekran karti ile 75 hz cikabiliyor yaziyor. Tam bu noktada kafam karisti. Bu ekrani alip gtx 1060 yerine rx 480 mi alsam diye düsündüm ve fazla bir bilgim olmadigi icinde sizlere fikirlenirizi sormak istiyorum. Ekran kartlari arasinda oyunlar da cok bir fps farki varmi? Sanirim iki ekran kartida bu cözünürlükte 60 fps üstüne cikamaz diye düsünüyorum. Oynanilacak oyunlar gta5, battlefield 1, counter strike go ve bunlara benzer oyunlar.

Ekran karti olarak gtx 1070 alsam 60 hz bir monitor icin deger mi ? Oyunu oynarken diger ekran kartlarina göre bir farkini görürmüyüm ?

Isteyim ekran karti ile ekran , bana iki sene akici bir oyun deneyimi sunsun daha sonra ikisini degistirebilirim. Yardimci olup fikirlerinizi söylerseniz tabiki baska önerilere de acigim gercekten cok sevinirim. Simdiden tesekkür ederim.
    http://www.lg.com/tr/monitor/lg-34UM68

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smolderas -- 12 Ocak 2017; 3:18:33 >

• Herhangi bir önerisi olan yok mu ?
  • Oyun için sistem topluyorsanız, kişisel zevke göre değişir ama, genel olarak 27" üzeri çok çok ekstra bir genişlik oluyor.
    Niyetim yardımcı olmak yanlış anlamayın, mümkün olabilecekse 144hz 1ms olan modellere yönelin.
    Ekran kartları arasında ciddi performans farkları var, örneğin GTX 1070 ve GTX 1080'e, diğer modeller pek yaklaşamıyor şuan için piyasada.
    İmzamdaki sistem ile, tüm oyunlarda, tüm ayarlar ultra çok akıcı bir şekilde performans alabilmekteyim.
    Zaten GTX 1070 alırsanız, 2 yıldan daha uzun ömürlü olur, KabyLake mimari ne zaman çıkacak veya çıktı çok yakından takip etmiyorum, SkyLake işlemci kullanıyorum ve işlemci konusunda da son modeli almanıza gerek yok, tüm modelleri 0-100 arası puanlayacak olursak, 80-85'lik bir ürün fazlasıyla işinizi görecektir yeter ki GPU'nuz güçlü olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.