Bildirim
GTX 1080 ve GTX 1070 - Coil Whine vakaları başladı... (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Zaten bir karta 1000+ tl vermek saçma geliyordu iyi gülüyoruz bunları görürken şaka bir yana gerçekten herşeyden soğutmaya başladılar bizi
-
Off vida off.... 7xx den sonra adina yakismayan sacma seyler bunlar.
Sanirim ozel sogutmali 480 4gb bekliycem. Amazondan kaparim 1tane 800e. Cok hevesliydim aslinda 2k monitor + gtx1070e.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturk9027 -- 6 Temmuz 2016; 13:36:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
144hz 1080p, 2K,4K oyuncuları ne yapsın ? Onlarda oynarken gülerler artık -
Artık nereleriyle gülerler onu bilmem ama 2000+ tl verip de bunları yaşarlarsa ben gülerim -
Bu kadar pahali kartlarda butur sorunlar kabul edilemez.Bu tur bir sorun varsa direk kartinizi geri verip degisim isteyin veya paranizi geri isteyin.Tabi bu kadar pahali kartlarda yeni nesil ve yeni mimarilerle donatilmalarina ragmen butur sorunlarin olmasi tamamen uretici hatasi veya maliyetten kismak adina yapilmis ahlaksizca bir hamledir.Kesinlikle bunu kabullenmeyin ve kartlarinizi mutlaka degsitirin.3000TL vereceksin sonra kartinda bu ve buna benzer sorunlarla karsilasacaksin.Bu tur 1500TL nin ustu kartlarda yani ustduzey kartlarda bunlar kesinlikle olmamali... -
H1Z1 yükleme ekranında 950 FPS ye kadar çıkıyor geçen Cuma sıkıntı yoktu benim kartta. Tekrar PC nin başına geçince Witcher 3 ü kurup denerim umarım tüm MSI'larda yoktur. -
Asıl coilwhineyi gtx 1060la görün. Maliyeti azaltmak için eminim ki dahada kalitesiz malzeme kullanıldı. Adamlar kartları pahalıya satarak kar ettiği yetmiyor bide maliyetten kısıyor. "Vsyncyi açın sorun hallolur" hallolurda sonuçta kalitesiz malzeme kullanışmış bu Nvidianın suçunu silermi? Neden Amd kartlarda nerdeyse hiç coilwhine olmuyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 8 Temmuz 2016; 22:27:13 >
coil whine ı nasıl çözemiyorlar anlamıyorum. çözmeye çalışıyorlar mı acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: Celonfix
Asıl coilwhineyi gtx 1060la görün. Maliyeti azaltmak için eminim ki dahada kalitesiz malzeme kullanıldı. Adamlar kartları pahalıya satarak kar ettiği yetmiyor bide maliyetten kısıyor. "Vsyncyi açın sorun hallolur" hallolurda sonuçta kalitesiz malzeme kullanışmış bu Nvidianın suçunu silermi? Neden Amd kartlarda nerdeyse hiç coilwhine olmuyor?
Sevgili rağım 1060 daha çıkmadı. -
şu başlık rx 480 cw sorunları başladı diye olsa heralde 10 sayfa mesaj atiyor olurdum iyi iyi 1 sayfa çok iyi 3000 tl çok iyi . -
quote:
Orijinalden alıntı: EmberTheLeader
quote:
Orijinalden alıntı: Celonfix
Sevgili rağım 1060 daha çıkmadı.
Çok sağol bilmiyordum
quote:
Orijinalden alıntı: canskru
coil whine ı nasıl çözemiyorlar anlamıyorum. çözmeye çalışıyorlar mı acaba
Çözmeye çalışsalar çözerler. Daha kaliteli bobin koyarlar olur biter. Ama o zamanda bu kadar kar edemezler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 9 Temmuz 2016; 9:47:13 >
CW sorunun çözümü bobinlerin daha sıkı sarılması ve silikonla kaplanması tabi bunları yapacak kadar paraları olmadığı için yapamıyor garipler ne yapsınlar sonuçta milyon dolarlık iş. Bir karta 2500 3000 lira para veriyorsun ve kartta kullanılan 4-5 dolarlık malzemeden dolayı karttan soğuyorsun ayıp ya. Sırf maliyetten kısmak için elinden geleni yapıyorlar. -
Top model kartlardan bahsediyoruz. Bu kadar paraya satilan bir cihazda dandik urun kullanma luksu olmamali bence. Gercekten ilginc. Asus un matrix serisi 980 ti kartini gosteren sitede daha az coil whine sesi diye bir ibare vardi. Beste bir oraninda mi dortte bir oraninda mi. Oyle bisi yaziyordu. Demekki tamamen engellenebilen bisi degil. Bi kartta olup diger kartta olmamasi bundan sanirim. Tum kartlarda (ayni modelleri kendi icinde dusunerek soyluyorum) ayni bilesenleri kullaniyorlar. Demekki bilesenler kendi icinde ufak tefek farkliliklar yaratiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canskru -- 9 Temmuz 2016; 15:09:22 >
Ne demek çünkü bilmiyordun. -
cw çok kötü ancak yaşayan bilir
o ince tiz ses adamı gece oyun sırasında deli ediyor
gerisi hikaye
yok kulaklık tak yok fanları aç duymazsın demek ayrı bi sorun verdiğimiz dünya para da ayrı bi sorun
soyulmaya devam -
-
süpersin kanka -
Coil whine nasıl test edilir? 1070 aldım da test etmek istiyorum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X