Şimdi Ara

GTX 970 70 ile 23 ARASI DEĞİŞEN FPS :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar...Ben phenom 2 X6 1090 t işlemci kullanıyorum önceki ekran kartım shaphire hd 7770 idi 1gbyt 128 bit ddr5 ..araştırmalarımda gtx 970 i çok övdüler bende 1080p tv den oyun oynuyordum..Gittim galax gtx 970 aldım 1300 tl verip aldım..sonrası hüsran oldu frc 4 de full ultralarda 70fps den 23 fps lere düşüyorum ,çıkıyorum..böyle gidiyor..çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum..araştırdım fx 8350 cpu alayım dedim ama o bile 45 fps lerde bu oyunu oynatıyor..yani amd nin fx 9 bin serileri bile i5 6600 ı yakalıyamıyo bu nedir bizim günahımız amd kullanmakmı Sayfanızda araştırdım bi arkadaşımız directx 12 gelince tüm çekirdekler kullanılacak şuanda sadece 1 çekirdek kullanılıyo demiş bu doğrumu? ben win 7 64 bit kullanıyorum ..Direcx 12 gelecek windows 10 lara o zaman bizim sorunumuz düzelecekmi..i5 6600 lara bakıyom 130w bile harcamıyo ghz side 3,5 bendeki işlemci 125 w 3,2 yani tamam eski ama fazla bi say farkı yok ..neyse ben ekran kartımdan istediğim 70 -80 fps performansı nasıl alırım ..kartı boş yere mi aldım lütfen bana bi cevap bi yol gösterin saygılar..
    sistem özellikleri
    amd phenom II X 6 1090 t
    msi 970a g46 ana kart
    gtx 970 ekran kartı
    8gbyt rem
    1 tbyt hdd
    650w psu

• hiç yorumu olan yokmu arkadaşlar?
  • Sadece o oyunu diyorsan farcry 4 de sorunlar var zaten. En duzgun benchmark gta V olur. Gta bench yap ve fps sonucunu yaz bence.

Onun disinda CPU darbogaz yapiyordur zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gta v yok elimde edindikten sonra yazarım teşşkrler .
  • acaba win 10 a geçip directx 12 yi kursam olumlu sonuçlar alırmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar.oz

acaba win 10 a geçip directx 12 yi kursam olumlu sonuçlar alırmıyım?

Valla win10 tavsiye etmem. 1 gündür ram sorunu ile ugrasiyorum. 4gb donanima ayirdi kullandirtmiyor bana. Tam surum win10 cikmadan gecme. Guncel win 8.1 64 bit daha iyidir

• teşekkürler hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba, anakartınızda windows 10 desteği var. Fakat Galax 900 serisinde GTX 970 Black Exoc Sniper Edition'ın windows 10 desteği bulunmakta. Sizin ekran kartınız hangi modeli ise buradan kontrol edebilirsiniz. Anakartınız ve ekran kartınız güncel işletim sistemlerini destekliyorsa sürücü ve işletim sisteminizi yükseltebilir böylece sizin için en uygun performansı alabilirsiniz.

Sizin için en uygun güncel Geforce sürücüsü.

Edit: Oyunun güncellemelerini de yapmanız oynanabilirlik açısından faydalı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jangsoo -- 24 Ocak 2016; 2:36:06 >

• Hocam windows 10'a geçmenizi tavsiye ederim.Bi ihtimal fps yükselebilir.Ayrıca tek bir oyun üzerinden yorum yapmak yanlış.İlk başlarda zaten kullanıcılara sorun yaratan bir oyuncu Farcry 4.Bunun yerine Gta 5 gibi bir oyun veya unigine heaven benchmark gibi bir programla testlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.Bana kalırsa sisteminizde de darboğaz var.Bunu biraz overclock yaparak azaltmak mümkün ancak sıfıra indirebileceğinizi sanmıyorum.Keşke almadan önce bize bir danışsaydınız.Şimdi ekran kartının tam performansından faydalanabilmek için anakart ve işlemciyi değiştirmeniz gerekecek.
  • Dediklerinizin hepsini yapıp sonucu yazacağım sağolun..Banada öyle geliyo amd işlemciler bu ekran kartının hakkını veremeyecek gibi duruyo intel e geçmeliyim
    Yada benim ana karta uygun bi işlemci varmı fx 8350 nasıl olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.