Şimdi Ara

Guardians of Middle-earth [PSN - Ana Konu - ÇIKTI!] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
2.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun psn indirince 1,5 gb civarındamı ?? Dikkat eden oldumu acaba. Sitede öyle gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezara_kabul

oyun psn indirince 1,5 gb civarındamı ?? Dikkat eden oldumu acaba. Sitede öyle gözüküyor

1.2 GB'idi galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

quote:

oyun psn indirince 1,5 gb civarındamı ?? Dikkat eden oldumu acaba. Sitede öyle gözüküyor

1.2 GB'idi galiba.

Peki hocam indirdikten sonra update falan alıyormu ?? Kota için soruyorum hocam
  • quote:

quote:

quote:

1.2 GB'idi galiba.

Vardı update tam olarak kaç mb olduğunu hatırlamıyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1.2 GB'idi galiba.

Sağol hocam akşam denicez artık

• quote:

quote:

quote:

quote:

1.2 GB'idi galiba.

200 kusur mb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk defa bu tür bi oyun oynuyorum (ps plus sağolsun) gerçekten çok zevkli herkeze öneririm bi ara online yapsak fena olmaz
  • evet online yapalım bir ara.. quick match de zor eşleştirme oluyor..

Psn: CraniumMeze
  • Pro takım çıkartalım ve maç yapalım derim, iyi defender oynayan varmı aranızda?
  • server ları çok kötü durumda 3 oyundan 2 si düşüyor...
  • quote:

Pro takım çıkartalım ve maç yapalım derim, iyi defender oynayan varmı aranızda?

Elemanları ayarlayayım kapışırız , ama bizim takım warrior ve striker
    5 kişi bulmaya başla sen

Ben bir konuşayım arkadaşlarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeZe

server ları çok kötü durumda 3 oyundan 2 si düşüyor...

Bende bu sorun AKK nedeniyle hızım 20Mbit'ten 3Mbit'e düşünce oluştu. Ayrıntı vermek gerekirse lag'li bir party (battlegrounds) oyunundan ilk dakika içinde düştüm ve bir skirmish oyununu baştan sona lag ile tamamladım. Sonra mecburen bot'lara döndüm. Hızı düşünce bu sorunu yaşayan var mı? Ben sunuculardan çok upload hızının düşmesi ve internet kaynaklı paket kaybıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Şu an test %2 paket kaybı gösteriyor bağlantımda ki sanıyorum bu da bu tür sorunlar için yeterli. Fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

5 kişi bulmaya başla sen

Ben zaten tactician ve enchanter oynuyorum genelde , defenderda oynarımda pro bir defender daha iyi olurdu
  • quote:

quote:

5 kişi bulmaya başla sen

Oynarız baba Coşun'da gelir kapışırız..Ama kapışacaklarımız çok iyi oynuyorsa pek şansımız olduğunu sanmıyorum item çok eksik bende misal.
  • Oyunu bende indirdim haberiniz olsun beyler oynamak isterseniz haberleşelim
  • oyunda baya bakındım biraz kaptım oynamayıda ondan sonra da oyun bulmamaya başladı tek kişilik sadece custom match tan mı yapabiliyoruz camping falan yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvo

quote:

Orijinalden alıntı: MeZe

server ları çok kötü durumda 3 oyundan 2 si düşüyor...

Bende bu sorun AKK nedeniyle hızım 20Mbit'ten 3Mbit'e düşünce oluştu. Ayrıntı vermek gerekirse lag'li bir party (battlegrounds) oyunundan ilk dakika içinde düştüm ve bir skirmish oyununu baştan sona lag ile tamamladım. Sonra mecburen bot'lara döndüm. Hızı düşünce bu sorunu yaşayan var mı? Ben sunuculardan çok upload hızının düşmesi ve internet kaynaklı paket kaybıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Şu an test %2 paket kaybı gösteriyor bağlantımda ki sanıyorum bu da bu tür sorunlar için yeterli. Fikri olan?

Benim Hızım 3Mbit speedtest deki değerler Download: 2,98 mbit Upload: 0,32 mbit olarak görünüyor. FİFA 11 online, Callof Duty MW3, NFS Run takılmadan oynanıyor. ama bu oyunda Hem server bulması ortalamanın 3-4 katı sürede hem de 3-4 oyun kesin 2 sinde lag oluşuyor, buna bağlı olarakta düşmeler oluşuyor..

• Konu sahibi arkadaşımıza "Tinúviel" GofME Oyuncularının PSN isimlerinini liste olarak eklemesini teklif ettim. Sizde mesaj atarsanız etkili olacaktır. "Tinúviel" adlı arakdaşımız ilgilendiği sürece Lütfen gidipte başka konu açmayalım, Dağılmaya Sebep olmayalım. Herkese iyi oyunlar.
  • ben 3 mbps hızla rahat oynadım geöen gün zevkli bir oyun bedava olması da çok iyi oldu ancak bu türe pek aşina değilim oynamak isteyen arkadaşlar psn'im imzamda yazılı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

quote:

5 kişi bulmaya başla sen

Oynarız baba Coşun'da gelir kapışırız..Ama kapışacaklarımız çok iyi oynuyorsa pek şansımız olduğunu sanmıyorum item çok eksik bende misal.

Defender oynayabilirsen pek zaten item'e ihtiyaç yok dandik resistans ve regen relicleri kullansanda olur

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.