Şimdi Ara

Guild Hajnal Progress durumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bodos'u Orgrimmar da gördüm de adam aşmış resmen yaa Bir de burda dunemaul da oynayanlar varsa söylesin hangi classlara ihtiyac oldugunu.. Undercity e gidin herkes LF tank die bağrıyo ama hala warrior ezik açma diyenleri görüyorum forumda. Zaten mage ve lock hayatta açılmaz her taraf onlarla kaynıyo zaten
  • konu açtığın yetmiyomuş gibi burdadamı yazıyon la miex
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

Lady V isterük :D

onunda sonu yakındır :) insallah yakında buraya ladynin SS'inide post edecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raistlinthewiz -- 12 Haziran 2007; 20:03:22 >
  • Başarılar beyler

Murloc Slayer
  •  Guild Hajnal Progress durumu

Bugün biz de Gruul'u indirdik sonunda. Girdik ve ilk denememizde kestik. Ölen kişi sayısı ise 0 :) Eğlence çabuk bittiği için üstüne magh yapalım dedik. Taktik falan bilmeyerek gittik birşeyler öğrendik 1-2 denemeden sonra sonraya bırakıp çıktık çünkü taktik'in t'si yoktu bizde Neyse artık biz de ssc yapabiliyoruz. Yakın bir zamanda sizin guildle aynı bossları keseceğimizi umuyorum. Başarılar :)
  • Ulan helal olsun millete ya...Bizim Spinebreaker'da bir halt yok.Geçen bir guild'e girmiştim,zaten raid falan yaptıkları yok herkes 70'e kasmaya çalışıyor.Yeni bir guilddi sanırım bende spine'deki türklerle tanışmak,konuşmak için girmiştim zaten.Guildin lideri rep ayağı falan yapmaya başladı bir baktım,foruma üye olmadım diye bana konuşma banı koymuş.Ulan ben konuşamadığım guildi ne yapayım?Direk /leaveguild...Kendi içinde kopukluk denir buna.Ama ben kopukluğa Hajnal derim.İçerde oldukça sağlam sıkı bir dostluğunuz olduğu belli hoca.Zaten olmasa bu kadar boss'u indiremezdiniz.Valla helal olsun ne diyeyim...70 olduk elin yabancılarına raidde yardım ediyoruz...Kaçıcam hoca bu serverdan harbiden.Gelende gelmesin zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 13 Haziran 2007; 3:59:59 >

• Bu arada topici açan arkadaşa topicin ismini değiştirip türk guildleri progress şeklinde ayarlanıp üst konu yapılması istenmiş ama yapmamış. Gerekli düzenleme yapmazsa benim böyle birşey yapacağımı belirtmek isterim :)
  • Fathom-Lord Karathress (3/6 SSC)

Guild Hajnal Progress durumu

Layd'ye kaldı 2 boss..
  • Maşallahınız Var Abi =) Çok Güzel gidiyorsunuz Lady V Bekliyoruz=) İnş.dune'nin en iyi guildide olcaksınız
  • The Lurker Below
    The Eye - Void Reaver
    Leotheras the Blind down
    SSC 5/6

• Sizi hep takip ediyorum gündüz hiç biriniz online değilsiniz saat gece 1 de adamlar raid yapıyor ya ilginç Çok girmek isteyecegim ama asla kabul edilmeyecegim bi guild, şu an ki tek idealim Hajnal'da olmak ama mümkün değil zaten hajnal ın üyeleri çok eski ya ben daha kaç günlük adamım orjinal serverlarda.. Ama 0 değilim tabi ki ilerde kabul görürseniz aranıza girmek isterim
  • Dunku raidimiz gece 4 te bitti valla.
  • türk guildinde deilim TBC ile açılan serverdayım raid saatleri tam bana uygun hajnalın.
    tebrikler beyler venntten tr çok deli olur ya valla düşünemiyorum.

@tughan
    ilk denemede boss kesmek entersan ya nasıl yaptınız onu D:
  • 200 kişilik guildim var benimde karazhan realm de fakat çok zor görünüyor raid durumu şuan

bende kuzenlerimin baskısı yüzünden dunemaula gidiyorum cidden türk arkadaşların başarısını kutlarım hajnal guildine ufak 1 tavsiye forumu daha aktif bir hale getirmeleri gerekli ozaman çok daha iyi yerlere gelebilirler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 28 Haziran 2007; 4:11:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.