Şimdi Ara

Güncel DH PlayStation®Portable Topluluğu(PSP) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
10
Favori
42.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de ekle dostum.Ayrıca son versiyon bölümünü güncellemen gerekiyor 3000'ler için 6.20 prometheus çıktı.
  • Benide ekle hocam PSP 3001-XPB | v. 6.35

Güncel DH PlayStation®Portable Topluluğu(PSP)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 4 Şubat 2011; 1:11:58 >
  • benide eklermisin

arklar psplerimizin resimlerini koyalım
  • benide ekleyin her türlü psp online multi oyun ve organizasyonuna varım
  • daha 2-3 saatlik bir psp go sahibiyim
  • Psp 1000 le basladım serüvene =) İlk cıktıgı gibi almıstım.Simdi 1000 ve go ile devam ediyorum.Beni de eklerseniz sevinirim =)

• quote:

Orijinalden alıntı: necrop34

Psp 1000 le basladım serüvene =) İlk cıktıgı gibi almıstım.Simdi 1000 ve go ile devam ediyorum.Beni de eklerseniz sevinirim =)

benim hiç umd diskim olmamıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

Psp 1000 le basladım serüvene =) İlk cıktıgı gibi almıstım.Simdi 1000 ve go ile devam ediyorum.Beni de eklerseniz sevinirim =)

Vicdan yaptırma bana ya.. Ben Kıbrıs'ta yasadıgımdan rum tarafına geçip Umd oyunları oldukça ucuza alabiliyorum.Sony bize pahalı gönderiyor :D Ordan almasam benimde hiç olmazdı sanırım...

• benide eklersen sevinirim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

Vicdan yaptırma bana ya.. Ben Kıbrıs'ta yasadıgımdan rum tarafına geçip Umd oyunları oldukça ucuza alabiliyorum.Sony bize pahalı gönderiyor :D Ordan almasam benimde hiç olmazdı sanırım...

Ne kadarlık bir fiyat farkı var ?

• Beyler 140 liraya psp buldum.Ama rengi pembe
    Kutusu duruyor.
    Versyonu 3.80 M33-5
    4gb+32mb kart hediye
    1 adet orijinal oyun(james bond russia from with love)
    4 adet sahte oyun
    Kılıf
    Tek çizik yok arkadaştan alıcam.Kılcal dahi çizik yok almalımıyım?
  • The maxz!
    Örnegin türkiyede 80 euro olan bir oyunu ben 60 dolara bulabiliyorum oldukca ucuza gelebiliyor bazı oyunlar =)

|3ortacine16

Alacaksan alacagın kişiden psp versiyonunu 6.20 veya max 6.35 yapmasını iste.Yeni oyunalr bu versiyonları isteyecek.Sen kırmayı bilmiyosan para ödeyeceksin biliyosan da riskli.3.80 olarak almanı tavsiye etmem.Pembe rengi arkadasların içinde kullanabilicek misin? kullanamayacaksan yeni kap ve tuş takımı alman gerekicek.Çok da ucuz olmasa gerek.Total fiyatı yine yüksek olabilir.İyi düşünmeni öneririm.
  • quote:

The maxz!
    Örnegin türkiyede 80 euro olan bir oyunu ben 60 dolara bulabiliyorum oldukca ucuza gelebiliyor bazı oyunlar =)

|3ortacine16

Alacaksan alacagın kişiden psp versiyonunu 6.20 veya max 6.35 yapmasını iste.Yeni oyunalr bu versiyonları isteyecek.Sen kırmayı bilmiyosan para ödeyeceksin biliyosan da riskli.3.80 olarak almanı tavsiye etmem.Pembe rengi arkadasların içinde kullanabilicek misin? kullanamayacaksan yeni kap ve tuş takımı alman gerekicek.Çok da ucuz olmasa gerek.Total fiyatı yine yüksek olabilir.İyi düşünmeni öneririm.

durup dururken adamın mis gibi versiyonunu kaybetmeyin.6.20 6.35 bunlar güzel versiyonlar değil.Eski versiyonlar en stabil ve sağlam versiyonlardır.oyunları fixlersen her oyunu oynarsın.
  • 130 liraya bugün aldım
    Çok ucuza geldi bence.Benide eklersen sevinirim Tekbir çizik yok dediğim gibi...
    Ben buna oyun nasıl atarım ek olarak usb kablosu yokmuş nasıl pc ile arasında bağlantı kurucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

130 liraya bugün aldım
    Çok ucuza geldi bence.Benide eklersen sevinirim Tekbir çizik yok dediğim gibi...
    Ben buna oyun nasıl atarım ek olarak usb kablosu yokmuş nasıl pc ile arasında bağlantı kurucam

USB kablosu olmadan bağlantı kuramassın.
  • Memory stick Duo'yu kasaya taktım okudu

Versiyon attırsam kaça atarlar?God of war oynayacağımda
  • Dostum beni de ekle... PSP 3004 6.20 TN-A (HEN)
  • quote:

Her ikisinide kullandığın için soruyorum sence go mu yoksa klasik psp mi tercih edilmeli?

• Beyler 6.35 için cfw var mı?
  • Psp yi ilk çıktığı gün almıştım, baya tuzluya mal olmuştu

Beni de ekleyebilirsiniz.

Ayrıca Crimson Gem Saga - tarzınsan 2 boyutlu, turn base rpg tavsiyelerinizi bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.