Şimdi Ara

GÜNCEL PLAYSTATİON KOLEKSİYON BÖLÜMÜ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
28
Favori
41.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Ekim ayı:

rise of tomb raider
    rainbow six
    halo v

Kasım ayı:

star wars
    fallout 4
    ve patlama ihtimali olan the division

Tomb raiderı saymamak lazım aslında sadece xbox a çıkacağı için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Uncharted 4 Avrupa fiyatı nedir öyle yaw dalga geçiyorlar heralde,gördüğümde şok oldum

Valla beni (dil yüzünden) us harici hiçbir amazon ilgilendirmediği için o işin mantığını pek çözemeyeceğim gibi hakkaten yani uçurum fiyat tam bir fiyasko ve komedi, insanın intihar edesi geliyor o uçurumdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edrarc -- 4 Eylül 2015; 7:50:46 >
  • Amerika amazon stoklar yine açıldı.İvedilikle alınız...

3.5 dalır hediye paketiyle birlikte ıvırı zıvırı hava parası derken 174 dolara anlaştık.Standart kargoyu seçmeyin bildiğim kadarıyla yakip yok onda.

Teslim tarihi: mart-nisan 2016.

Ölmez de sağ kalır isek o tarihte oynuyor olacağız.

Amazon.de ocağımızı söndürme peşinde.oradan 200 euroya alan adam ebayde Allah bilir 500 eurodan aşağı bırakmaz.Onların eline kalana Allah sabır versin.

Sonunda bea ! bir uncharted koleksiyon sürümüm olacak.

Uncharted 4 CE , tadıyla efsane fiyatıyla şahane.Lütfen soğuk tüketiniz...

• :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    Standart kargonun nasıl bir sıkıntı olabilir Abi anlatabilir misin biraz, bilmeyen arkadaşlarımız da öğrenmiş olur hem

• ahahhaha bu sene hiçbir collectors edition ı kaçırmadım çok şükür, kendimi videonun 1:30 dakkasından sonra ki sahne gibi gaz hissediyorum

BuzzFeed Celebyoutube
    Halo 5: Guardians Opening Cinematic
    https://www.youtube.com/watch?v=Z43ZMBVgKWg

• emretor23 kullanıcısına yanıt
    Standatlar amazonun (düzeltme) takipsiz gönderileri oluyor.

Diğeri 15 dolar.Bu da yksek bir fiyat oldukça.Fakat en azından türkiyede bir cd için 10 liramı aldıklarını biliyorum.Arkadaşım karadenizden anakart yollamıştı (ağır bile değil) 20 lira ödemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 4 Eylül 2015; 16:44:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edrarc

ahahhaha bu sene hiçbir collectors edition ı kaçırmadım çok şükür, kendimi videonun 1:30 dakkasından sonra ki sahne gibi gaz hissediyorum

https://www.youtube.com/watch?v=Z43ZMBVgKWg

Witcher 3 - bunu istemedim

Black ops 3 - bu kaçtı : (

Mgs V - önce istemedim .naz yaptım.şimdi aral getiriyormuş bakalım kafamda al diye bağıran o ampul yanmaya başladı

Daha neler kaçırdım neler :D

mgs 5 ce ps4 amazondan son anda kaptım, aral 2 eylül sabahleyin ce nin satışını açmıştı, 1 saatte bitmiş, daha da araldan bişi bekleme derim, 5 tane ps4 5 tane xb1 getirtmiş toz olmuş hepsi...
    black ops 3 e gelirsek, 2 adet (xb1 ve ps4) juggernog preorder ım var, hatta pc den geçen hafta betasını oynadım muazzam gözüküyor. Xb1 satışa çıkarıcam, arzu edersen özelden görüşürüz, juggernog amazonda 200dolardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edrarc -- 4 Eylül 2015; 11:42:16 >
  • quote:

Standatlar amazonun takipsiz gönderileri oluyor.Daha önce almıştım, sıkıntısız gelmişti.Ama risk var.kaybolsa başına bir şey gelse gitti arkasından el salla

Takipli 15 dolar.Bu da yksek bir fiyat oldukça.Fakat en azından türkiyede bir cd için 10 liramı aldıklarını biliyorum.Arkadaşım karadenizden anakart yollamıştı (ağır bile değil) 20 lira ödemiştim.

Hocam emin misiniz?En son alimimi en ucuz kargoyla yaptim ve takipliydi.Forumdaki amazon konusunuda bilirsiniz,ordakilere sormustum hepsi takipli dedikleri icin onunla almistim hatta.

• Onun ismi de amazon standard mıydı?

• quote:

Onun ismi de amazon standard mıydı?

5 dolarlık kargoları i parcel türkiyeye kadar getiriyor takipli türkiyeye gidikten sonra ise pts vasıtası ile türk kargolardan takip ediyorsunuz daha öncede yazmıştım pts ptt değil yada direk giriş numarasını ptsden alıp o kargo firmasından takip edin en son mng ile geldi bana.
    Su sekildeydi
    Shipping Speed:
    AmazonGlobal Standard Shipping

• falcon haklı, Emre benimkilerde seninki gibi shipping, bi sorun olmaz, gayette güzel takipli geliyorlar, ya zaten bence önemli olan tax fee yi adam gibi ödediniz mi, amazon onu düzgün almış mı önemli olan o
  • Mgs ce orderi fazla olan varmi bende xbox one var ama almiycam sanirim.

• Amazon'un yolladığı tüm kargolar takipli oluyor, ayrıca kargo ulaşmaz ise %100 para iadesi yapıyorlar. Amazon candır gerisi yalan
  • quote:

falcon haklı, Emre benimkilerde seninki gibi shipping, bi sorun olmaz, gayette güzel takipli geliyorlar, ya zaten bence önemli olan tax fee yi adam gibi ödediniz mi, amazon onu düzgün almış mı önemli olan o

Aynı şeyi söylüyoruz abi:)Üstte takipsiz yazılmış,yanlış bilgi olduğundan ötürü yardımcı olmak adına yazdım bende.En düşük kargoda dahi takip var,hiçbir sorun olmuyor evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musaemre

quote:

falcon haklı, Emre benimkilerde seninki gibi shipping, bi sorun olmaz, gayette güzel takipli geliyorlar, ya zaten bence önemli olan tax fee yi adam gibi ödediniz mi, amazon onu düzgün almış mı önemli olan o

Aynı şeyi söylüyoruz abi:)Üstte takipsiz yazılmış,yanlış bilgi olduğundan ötürü yardımcı olmak adına yazdım bende.En düşük kargoda dahi takip var,hiçbir sorun olmuyor evet.

• Bu standart kargolarda, iparcellerde 10 alışverişin 8i sürat kargo ile geldi.Ve bu kargo firması beni çikeden çıkardı adres konusunda.

7 kiloluk devasa titanfall CE kolisini kendim şubeye gidip almak zorunda kaldım.Ayrıca bana en uzak şubeye gönderdiler ürünümü.

Daha sonraki kargolarımı bana en yakın şubeye getirdiler ama yine adresi bulamadık dediker başka adreslere gidip kargoyu şubeye geri götürdüler.

O konuda haklisiniz benimkide surat kargoyla geldi,bi problem olmadi benim adima ama standartlar genelde surat kargo sanirim evet.

• quote:

Bu standart kargolarda, iparcellerde 10 alışverişin 8i sürat kargo ile geldi.Ve bu kargo firması beni çikeden çıkardı adres konusunda.

7 kiloluk devasa titanfall CE kolisini kendim şubeye gidip almak zorunda kaldım.Ayrıca bana en uzak şubeye gönderdiler ürünümü.

Daha sonraki kargolarımı bana en yakın şubeye getirdiler ama yine adresi bulamadık dediker başka adreslere gidip kargoyu şubeye geri götürdüler.

izmir için mng ve yurtiçi kargoyla çalışıyorlar yurtiçindense mng daha iyi çalışıyor bir kere sıkıntı oldu postam direk amazona geri döndü anlayamadığım bir sebepden ondanda dolar kurundan ötürü kar ettim sanki dolar alıp satmış oldum 2.60dan dolar 2.90 a ucunca 30 tl fazla yatmıştı geriye ürünümü alamadım oda ayrı mevzu...kimse niye gönderilmediğini i parcelin neden geri teslim etmediğin açıklayamadı amazondan aradılar konuştum mesajlar yazdık ama nafile adamlar full refundu çözüm olarak görüyor :D

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.