Şimdi Ara

Güncel Sandisk SansaClip, Clip+ ve Fuze Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güncel fiyatlar nelerdir acaba bilgilendirirseniz sevinirim.

• up
  • güncel fiyat bilgilerini ebay-gittigidyor hepsiburada gibi sitelerden edinebilirsin.

zaten turkiyede satışı kalmamış neredeyse. ben çoğu yeri gezdim göremedim.

2 hafta önce (beylikdüzü)mediamark tan fuze 4 gb aldım 129 lira. başka da yerde satılmıyordu. Alanlar genelde yurtdışından alıyor ve internetten.

önceki açılan konularda fiyat verenler var ben önceki konulardan takip ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lllMyXoMalll

güncel fiyat bilgilerini ebay-gittigidyor hepsiburada gibi sitelerden edinebilirsin.

2 hafta önce (beylikdüzü)mediamark tan fuze 4 gb aldım 129 lira. başka da yerde satılmıyordu. Alanlar genelde yurtdışından alıyor ve internetten.

Fuze ile Clip arasında belirgin bir kalite farkı varmı ? Ses kalitesinden bahsediyorum
  • Orijinalden alıntı: uA_1905

Orijinalden alıntı: lllMyXoMalll

güncel fiyat bilgilerini ebay-gittigidyor hepsiburada gibi sitelerden edinebilirsin.

ben sansa clip kullanmadım. Fuze kullanıyorum.forumdan okuduğum yorumlarda arada fark olmadığı yazıyordu. Radyo sesi çok guzel çıkıyor ben ona şaşırdım. Bu kadar tahmin etmiyordum. joy turk mesela super geliyor sesi.

önemli olan bence kullanılan kulaklık. Rockbox ta o kadar ince ses ayarları varki herkesin kişisel zevkine göre ses eq ayarlama mevcut.

zaten belli bir seviyeden sonra insan kulağı aradaki farkı ne kadar ayırabilir ki.

Ses çıkışı güçlü bir cihaz. Kullandığınız kulaklık kaliteliyse, herkesi tatmin edecek kailteli bir ses çıkışı var cihazda. Ben son seste dinleyemiyorum mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllMyXoMalll -- 20 Ocak 2011; 11:11:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.