Şimdi Ara

GUNCEL-YENI: DH'ye ozel KARSILIKSIZ 525 DOLAR (~1000TL) burs imkani! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
51
Favori
19.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam liseye sonbahar ilkbahar demişsin ama bizim ilkbahar sonuçlarımız Ocak'a kadar gelmeyecek. Şimdiye kadar olan notlarımı koymam yeterli mi? (Veya önceki yılları yollamam gerekir mi?)
  • takipteyim bence, ayrıca tebrik ediyorum bu düşünceli tavrınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Hocam liseye sonbahar ilkbahar demişsin ama bizim ilkbahar sonuçlarımız Ocak'a kadar gelmeyecek. Şimdiye kadar olan notlarımı koymam yeterli mi? (Veya önceki yılları yollamam gerekir mi?)

+1
  • Vay anasını adam istediğim hayatı yaşıyor. Çok gıpta ediyorum size, keşke vakt-i zamanında TM bölümü yerine MF bölümünü seçseydim de bilgisayar mühendisliği okuyabilseydim. Heyhat, şimdi ya ekonomi okuyacağım ya da hukuk. Kısmet olursa tabii. Bazen diyorum ki herşeyi sıfırdan alıp Fizik, Kimya çalışmaya başlamak.

Tebrik ederim bu düşüncenizden ötürü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Orijinalden alıntı: oys14

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oys14

yine bir tıpçı olarak boynumu büktüm gidiyorum

ama tebrik ederim içimizde hala düşünceli kişiler varmış

Kosullari gozden gecirdim. Basarilar.

Peki o zaman bende şansımı deneyim teşekkür ederim
    Yalnız bir sorum olacak tıp fakültesinde sistem farklı biliyorsunuz bizde güz ve bahar dönemi ayrımı yok her sınıf 1 dönem sayılıyor geçme notu en az 60 ders bırakma olayları yok bunun altında kalan direk sınıfta kalıyor. Sınav sayılarıda sınıflara göre değişiyor. Ayrıca benim not ortalamam 70 küsürlerde ama bunu 4lük sisteme dökünce şöyle bir olay çıkıyor bizim okul transkriptte dönem2de olanların sadece dönem 1 olan yani birinci sınıfın notunu çıkarıyor onuda ya 2.50ye ya da direk 3e yuvarlıyor ara notları yazmıyor. Ara notları daha üst sınıftakilerde yazıyorlar. Bu durumda transkript sorununu nasıl çözeceğiz? Birde bizim bölümde internetten işlem yapılmıyor notlar için öğrenci işlerinden onu çıkarıp fotoğrafını çekmem lazım sanırım.

Aslinda iyi niyetle tip ogrencilerini de dahil etmek istedim ancak sorun sizin yillik sekilde egitim gormeniz, moduller ve final seklinde gitmeniz nedeniyle sizleri malesef digerleriyle bir sekilde degerlendirmem mumkun degil/adil degil (iki tarafa da). O yuzden sadece ders sistemi olan tip fakultelerine bu imkani saglamak da haksiz olacagindan tip fakultesini cikarmak zorunda kaldim. Ozur dilerim durumdan oturu.

sorun değil hocam düşünmeniz bile yeterli. diğer arkadaşlara başarılar

• Bu nasıl bir adalet ? Madem hayır yapacaksın tam yap mühendislik ve tıp dışında okuyan diğer adamlara gereksiz insan muamelesi yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıpçak+kk -- 27 Aralık 2012; 23:11:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

Hocam şimdi üniversite öğrencilerinin notları öyle karşılaştırılmazki , ben şimdi odtüde matematik okuyorum benim notlarım ile muğla matamatikte okuyan biri arasında fark olucaktır. Okulun zorluğu ve okuyan öğrencinin maddi durumuna bakmalısın bence.

Muğla üniversitesi matematik bölümü puanı iel odtü nün mat puanı da bir değil birde o açıdan düşünmek lazım ;)

• Benim butun notlar A hemen hemen. Alamayacakmiyim yani ben bu bursu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar belirtmeme ragmen bir gunde kirkin uzerinde ozel mesaj yollanmis. Malesef bu mesajlari cevaplamam ne zaman acisindan ne de performans acisindan mumkun degil. Burada konudan sormanizi istememin nedeni ayni soruya sahip kisilerin sorularini da cevaplamaktir. Tesekkurler.

Hocam şöyle bir durumum var ben 1. sınıf sonunda iyi bir başarı göstererek yatay geçiş yapıp bölüm değiştirdim. Şuan transkript alma şansım yok öğrenci sisteminden genel ortalamamın ve isim soyismimin ss sini atsam kabul eder misin acaba?

Anladigim kadariyla cevaplamaya calisayim. Bu donem sonu notlariniz icin bahsediyorsaniz, evet yeterli. Genel not ortalamasi kosulu kalkti. Yani genel ortalamaniz ne olursa olsun, yuksek bir cikis yaptiginizi kanitlamaniz durumunda katilmaniz mumkun. Basarilar.

Peki hocam verdiğiniz mail adresindeki burslara başvuru geçerli vb diye hemen cevap veiyor musunuz yoksa kazanıp kazanmadıgımızı en son mu söyleyeceksiniz?

Bu sorduklariniz iki asamali. Basvuru yapanlara 48 saat icerisinde basvurulari kabul gormesi durumunda, onay maili yollaniyor. Onay maili almayan kisilerin basvurularini kriterlerin hepsine uyup uymadigini gozden gecirmesini oneririm. Eger bir sorun gorulmuyorsa, konu icinden yazilirsa, tekrar goz atmam mumkun. Bazen yigin mailler icerisinde gozden kacmis olabiliyor.

Bana geri dönüş yapmadınız hala.

• 2011-2012 bahar dönemi ve 2012-2013 güz dönemi ortalamalari mi karsilastirilacak?

• Tam olarak ne gibi bir kimlik bilgisi talep ediyorsunuz? TC Kimlik numarasını belirtmek yeterli olur mu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar belirtmeme ragmen bir gunde kirkin uzerinde ozel mesaj yollanmis. Malesef bu mesajlari cevaplamam ne zaman acisindan ne de performans acisindan mumkun degil. Burada konudan sormanizi istememin nedeni ayni soruya sahip kisilerin sorularini da cevaplamaktir. Tesekkurler.

Hocam şöyle bir durumum var ben 1. sınıf sonunda iyi bir başarı göstererek yatay geçiş yapıp bölüm değiştirdim. Şuan transkript alma şansım yok öğrenci sisteminden genel ortalamamın ve isim soyismimin ss sini atsam kabul eder misin acaba?

Anladigim kadariyla cevaplamaya calisayim. Bu donem sonu notlariniz icin bahsediyorsaniz, evet yeterli. Genel not ortalamasi kosulu kalkti. Yani genel ortalamaniz ne olursa olsun, yuksek bir cikis yaptiginizi kanitlamaniz durumunda katilmaniz mumkun. Basarilar.

Peki hocam verdiğiniz mail adresindeki burslara başvuru geçerli vb diye hemen cevap veiyor musunuz yoksa kazanıp kazanmadıgımızı en son mu söyleyeceksiniz?

Bu sorduklariniz iki asamali. Basvuru yapanlara 48 saat icerisinde basvurulari kabul gormesi durumunda, onay maili yollaniyor. Onay maili almayan kisilerin basvurularini kriterlerin hepsine uyup uymadigini gozden gecirmesini oneririm. Eger bir sorun gorulmuyorsa, konu icinden yazilirsa, tekrar goz atmam mumkun. Bazen yigin mailler icerisinde gozden kacmis olabiliyor.

Hocam mail attım nerdeyse 1 gün oldu ama geri dönen olmadı. Ortalamam ve bahsettiğiniz yaptığım 'çıkış - yükseliş' baya iyi seviyede. Büyük ihtimalle bilgilerimde problem var. Bakıp iletebilirseniz çok makbule geçecek. Zira ilk mesajdaki yazıyı defalarca okumama rağmen bir problem göremedim. Mail adresim reasonable_7@hotmail.com
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 28 Aralık 2012; 19:46:31 >

• Bu girişiminden dolayı seni tebrik ederim hocam. Umarım verdiğin para ihtiyaç sahibi bir öğrenciye gider.
  • Basvuru cevaplari yogunluk nedeniyle malesef 7 Ocak haftasina kadar yapilamayacaktir. Bu sure icerisinde basvurunuzun sonbahar donemi ya da liseler icin birinci donem final notlarini iceriyor olmasindan emin olunuz. Basarilar.
  • Mesajım Bulunsun.
  • quote:

Basvuru cevaplari yogunluk nedeniyle malesef 7 Ocak haftasina kadar yapilamayacaktir. Bu sure icerisinde basvurunuzun sonbahar donemi ya da liseler icin birinci donem final notlarini iceriyor olmasindan emin olunuz. Basarilar.

Anlamadığım birşey var hocam. ben şuan üniversite 2. sınıf 1. donemi okuyorum. Ben size hangi dönemin notlarını göndermem gerekiyor?
    Sadece 2. sınıf 1. donemin mi? Yoksa şuana kadar tum okuduğum donemin notlarını ayrı ayrı mı ?
  • quote:

quote:

Basvuru cevaplari yogunluk nedeniyle malesef 7 Ocak haftasina kadar yapilamayacaktir. Bu sure icerisinde basvurunuzun sonbahar donemi ya da liseler icin birinci donem final notlarini iceriyor olmasindan emin olunuz. Basarilar.

Anlamadığım birşey var hocam. ben şuan üniversite 2. sınıf 1. donemi okuyorum. Ben size hangi dönemin notlarını göndermem gerekiyor?
    Sadece 2. sınıf 1. donemin mi? Yoksa şuana kadar tum okuduğum donemin notlarını ayrı ayrı mı ?

1. donem notlari ve ikinci donem notlari aciklaninca.
  • @Shadow_Shooter... Mümkünse PM ile iletişime geçebilir miyiz?
  • Hocam noldu belli oldu mu kimin alcağı?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.