Şimdi Ara

Günde 2 Denemeye Girilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın hem okulda hem kursta deneme olacak ikisine de girmeyi düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bunun hakkında mal olur muyum
    (2 si de tyt)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 17 Kasım 2019; 20:47:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arada 1.15 saat var okuldan kursa yürümem yarım saatimi alır zaten, çok performans düşüklüğü olur mu diye arada kaldım yoksa denemeyi alıp başka zaman çözebilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 45 dk arayla tyt ayt oluyordum aytye max 15 20 dk odaklanabiliyordum deneme çöpe gidiyordu sonra girmemeye başladım tabi bu mart ayı gibi falandı bu aylarda daha dinçsiniz belki girilebilir
  • Dostum bence de cok yorucu olur Yani sahsen ben 2 3 denemeyi evde dinc kafayla cozerim ama kurumlara gidip sinavlara girmek ortam vb bence zihni daha fazla yoruyor Yani ben olsam ikinci denemeyi evde aksam kendim yaparim ama karar senin

• tavsiye etmem ama göz de çıkarmaz. 2. sinden full performans almayı bekleme. ayrıca daha önce denemediysen bence hiç yapma. çünkü iki sınava girme psikolojisi ilk sınavını da etkileyecektir.

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Bende tam tersi oluyor evde tek olunca deneme çözemiyorum odağım dağılıyor. Kurumlarda etrafımda da benim gibi çözen kişilerin olması benim için daha iyi oluyor, ben böyle daha iyi odaklanıyorum

• Kafanı ona takarsan etkiler. Ve büyük ihtimal takmışsın zaten. Evde çözemiyosan gir yinede bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Gireceğim galiba bakalım hem de test etmiş oluruz :d

• günde 4-5 deneme yapardım sadece sınavda çok faydasını gördüm.verim alabilmek için çözemediğin soruları mutlaka öğrenmen lazım

• Zararı olmaz hocam faydasıni goremesseniz birakirsiniz sinav 1204 mi gireceksiniz

• Horny Saint kullanıcısına yanıt
    Derspektif size yapmıyorlar galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 18 Kasım 2019; 0:6:24 >
  • cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    Bize yine sinav yayinları yapiyorlar. Derspektiften guzeldir muhtemelen okuldaki deneme de açı yayinlari ustunden tokat yazmasına bakma

• Horny Saint kullanıcısına yanıt
    Umut hocayla Murat hoca övüyodu cuma günü derspektifi
    Deneme denemedir giricem yine de beğenmezsem çarşamba gitmem, sen gircen mi okuldakine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 18 Kasım 2019; 0:11:0 >
  • cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    O zaman iyidir. Bizim deneme cok kalitesizdi. 81.25 yaptım klasik sorular ve basit sorular cok fazlaydı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.