Şimdi Ara

Günde 5 lt. su içiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bende o civarda içiyorum valla.Zaten benim su içme 5 dakika sürüyor.3-4 bardaktan aşağıya içmiyorum..ne olacak böyle kim bilir..
  • Ağızın fazla kuruması şeker hastalığının belirtisidir arkadaşım fazla su içiyorsan dediğin gibi 5 litre
  • arkadaşlar susaadiğinizi hisstmeden su için çok önemli illa susamaniz gerekmiyor
  • yarasın !!!
  • O kadar su içtiğini nasıl hesapladın?
    Eğer 5lt ise sen diyabet hastasısın.
  • Ben bir günde en fazla 2,5 litre içiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 5 litre su içiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende diyom koca Türkiye de niye barejlar boşalıyor arkadaşlar lütfen günlük sınır 1 lt aşmayın

şaka şaka ölümlü dünya için gitsin hiçbir şey olmaz ilerde tekrar yağmur yağcak barajlar dolcak..Allah mı söyletti ne...
  • ben bir günde kola bardağı gibi olan bardakla 3 bardak su içiyorum o da bana yetiyo...
  • Ne diyabeti be,,

su gibi ter akıyor,, gerekirse 10 lt. de içerim..
    sonuçta boşa akıtmıyorum suyu,, mideye gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratti35

Ne diyabeti be,,

su gibi ter akıyor,, gerekirse 10 lt. de içerim..
    sonuçta boşa akıtmıyorum suyu,, mideye gidiyor

diyabet diyenlere ben de gülüyom. illa bir sebebi olmak zorunda. ben yaz kış günde en az 3, 4 litre içerim. lıkır kılır içerim. yanımda 5 litrelik pet hazır bulunur. diker kafaya içerim. su gibisi var mı kardeşim. hastasıyım suyun. yemeklerde de en az 1 litrem garanti. zaten yemeğe 1 bardak suyunan başlarım. her 3, 4 lokmada 1 1 bardak gönderirim mideye. bana küçükten beri sucu bekir, yanık ömer, hortum bağlayalım türünden çeşitli yaklaşımlarda bulundular. hepsini gururla karşıladım. göğsüm kabardı falan. bir de resim koyayım dur.

Günde 5 lt. su içiyorum...

• için için su içmek sağlığa iyi gelir.
  • herşeyin fazlası zarardır
  • Arkadaşlar her şeyin fazlası zarardır.Unutmayın su kanseri diye bir hastalıkda var.
  • Günde 3 litreyi geçmeyin.Fazlası böbreklerede zararlı arkadaşlar.Ama her gün 2.5 lt su içilmeli bence.Vücudun ihtiyacı.
  • lem 1 lt.lik suyu alıom pc masasına getiriom 2 dk.da bitiyo soğuk olduğu halde :D

günde 3-4 kere oluo bu :D

ayrıca mutfağa gidip içtiklerimde var.

5 lt oluo mu bilmem ama bayaa içiyorum
  • Amaç?
  • 2.5- 3 litreden aşağı su içmeyin diye TV de bangır bangır bağırıyor uzmanlar. Bazıları da ne için diye sormuşlar ... Pes yani bu sıcakta su içilmez de ne yapılır?Bu kadar terlemeye tabii ki su içilecek. Hatta susamadan da için.
  • Suyun fazlası atılıyor arkadaşlar fazlası zararlı olmayan tek şey bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stres

Günde 3 litreyi geçmeyin.Fazlası böbreklerede zararlı arkadaşlar.Ama her gün 2.5 lt su içilmeli bence.Vücudun ihtiyacı.

bu kanıya nerden vardın dostum 3 lt fazladan suyun hiç te böbreklere zararlı olduğunu düşünmüyorum metabolizma ile alakalı bi şeydir sana 2 lt yeter bana 5 lt
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.