Günde ne kadar para harcıyorsunuz beyler valla benim günde en az 10 lira gidiyor maximum 30-40 a kadar çıkabiliyor..
quote:Orijinalden alıntı: millwall valla benim günde en az 10 lira gidiyor maximum 30-40 a kadar çıkabiliyor.. 2 hafta 30la idare ettiğim oluyo
Orta boy kahve: 2,5 tl. Kahvaltı: 2,5 tl. Su: 0,5 tl Öğle yemeği: 5 tl. Katinde otururken sıcak içecek: 1 tl Toplam: 11,5 tl gidiyor günde.
quote:Orijinalden alıntı: Uygurca Orta boy kahve: 2,5 tl. Kahvaltı: 2,5 tl. Su: 0,5 tl Öğle yemeği: 5 tl. Katinde otururken sıcak içecek: 1 tl Toplam: 11,5 tl gidiyor günde. +1905.. minimum
0-30 İşe yürüyerek gittiğim için yol parası derdim yok. Bazı günler hiç para harcamadığım bile oluyor
quote:Orijinalden alıntı: AnotheRDie Hiç bir şey yapmasam 10 lira gidiyor malesef. + (Sigara hariç) bazı günler hiç harcamadığım oluyor, ama arkadaşlarla sevgiliyle çıktığımda 50-60 gittiği oluyor.
quote:Orijinalden alıntı: AnotheRDie Hiç bir şey yapmasam 10 lira gidiyor malesef. al bendende o kadar hiçbirşey almasam sigara felan mecbur alıyorum