Şimdi Ara

Güneşin Aşkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geceye bakıyorum,karanlığın ne kadar ucsuz bucaksız oluşuna, saplanıyorum tam ortasına, düşüncelerimin yerini başkaları alıyor. Düşündükce düşlüyor, düşledikce düşünüyorum. Alamıyorum kendimi ondan. O kadar yıldıza ragmen o hep burada. Bir türlü vazgecmiyor, karartmayı bırakmıyor. Mılyonlarca yıldız bır olmus onunla savaşıyor. Ama o hala orda. Bu ne muazzam bir güç. Yıldızlara bak onlar hep oradalar, lakin yinede geceyi yenemıyorlar.Onlar sayılamıyacak kadar coklar ama yinede gece hala burada. Sanki hepsi bir olmuşlar da onu yenmeye calısıyorlar. Ama o hala burda. Karanlıgı hıcbırısı yenemıyor. Bu karanlık sanki hep devam ediyor.Bitmiyor, onca yıldıza ragmen dimdik ayakta. Bu ne büyük bir direniş öyle degilmi? ne kadarda mütevazi ve tek basına direniyor. Tek basına ama güclüce.Lakin birden gün doğuyor ve güneş paramparca edıyor duslerımı. Bana bırseyı hatırlatırcasına ! herşeyin bir sonu vardır...Milyonlarca yıldızın yapamadıgını yapıyor ve geceyi teslim alıyor.Peki ama o kadar yıldıza direnen gece, sadece bir güneşe neden teslim oluyor.Düşlerimin kuvvetli kahramanı, bi anda neden acizleşiyor.Sanki önceki kahramandan eser yok, hic yokmuscasına korkakca kacıp gidiyor.Arkasında onun bu hareketine anlam veremeyen bir cift göz bırakarak.Ama yinede kendimi bir şeyle avutuyorum. Biliyormusun bence bizim gece güneşe hafiften yanık.Sevdiğiyle savaşmak yerine çekip gidiyor.Sanmaki gücsüz takati yok savasmaya.Onun tek derdi sevdiği, ona zarar vermek yerine davasından vazgeciyor

birşeyler karaladık bakalım.....

• Oysa Güneş de Aşık' mış..

Güneş ilk görüşte aşık olmuş Ay' a
    onun her gün yeni bir kimliğe bürünmesini,
    kılıktan kılığa girmesini,
    hayranlıkla izlemeye başlamış.
    Bu aşkı içinde gün geçtikçe büyümüş.
    Öyle büyümüş ki ateş oturmuş içine.
    İçin için alev alev yanmaya başlamış.
    Ama ayın bütün bunlardan haberi yokmuş.
    Bir gün dayanamayıp avaz avaz bağırmaya başlamış koca gökyüzüne
    SENİ SEVİYORUM AY SENİ SEVİYORUM ...
    öyle korkmuş öyle korkmuş ki Ay ,
    o ateşin içine düşmekten o büyük aşkla yanmaktan..
    Hemen karanlığa gizlenivermiş.
    o gün bugündür saklanır olmuş ay sevdalısı GÜNEŞTEN.
    ondandır güneşle ayın buluşamayışı sonsuzlukta.
    ondandır gecelerin prensesi olduğu ayın.
    Binlerce minik yıldızla oynaşıp aşktan kaçış masalını gizler gece...her gece..

• Güzel olmuş
  • Devam et lütfen. Güzel 'karalıyorsun'.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktape

Devam et lütfen. Güzel 'karalıyorsun'.

Teşekkürler

HANGİ UMUT

Hey sen güzel şey bak bu tarafa..Birdaha Lütfen gözlerini kaçırma benden..Fazla tuhaf mı görünüyorum oradan yoksa..Ne yani bir bakış icin bile değmezmi bu tarafa dönmek.Hadi ama o kadarda kötü değilim..Bu kadarını bile yapamazmısın..O kadarmı tuhafım o kadarmı bakmak değmez bu tarafa..Ne büyük bir işkence bu..Yanımda güzel bir kız var ve onu bir kez bile bana bakarken göremedım..Hicmi biri seslenmez sana yanlıslıkla kafanı çevirirken belki görebilirim seni..İçim şuan saçma sapan konuşuyor belkide deliriyorum..Ne dersin Hiç bir ışık bile yokmu..Tamam dönmüyorsan bari konuş.Bu kadarmı umutsuz vakayım..Keşke şuan dönsen ve senle gözgöze gelsem..Aslına bakarsan bu bile yeter bana,mesela arkadaşlarıma gidip havamı basabilirdim bu kız bana baktı diye..Bu kadarını yapamazmısın..İcimdeki bu sesleri duysan ne kadarda ısrarcısın derdin bakmıyorum işte bakmak zorundamıyım da cabası..Olsun benım hala umudum var ve bekliycem.....

• quote:

Orijinalden alıntı: cevaba123

quote:

Orijinalden alıntı: noktape

Devam et lütfen. Güzel 'karalıyorsun'.

Teşekkürler

Rica ederim.
  • güzel şiirler çıkıyor bizim forumdan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir aşk hikayesi.
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.