Şimdi Ara

Güvenilir firma ve kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bayram sonrası bilgisayarımın son parçalarını sipariş edeceğim .Fakat fiyatları uygun güvenilir bir firma lazım ayrıca yurt içi kargo burada sorunlu yurt içi kargo ile çalışmıyor olmalı .Bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim.

• İnventus ama Y.K Kargo ile çalışıyor. Şu an türkiye'de müşteri memnuniyetine en çok önem veren firmalardan biridir ve bu alanda bence ilk sırada. siparişleri çok iyi şekilde ve sağlam bir paketleme ile hazırlıyorlar.

Eksen Bilgisayar Aras Kargo ile çalışıyor. şimdiye kadar 1 tane siparişim oldu herhangi bir problemim olmadı forumda da baya bir sipariş veren var memnunlardı.

Sinerji Bilgisayar Şimdiye kadar bu siteden hiç siparişim olmadı ama forumdan takip ettiğim kadarıyla bu firmada gayet iyi denebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 5 Temmuz 2016; 13:41:16 >
  • İnventus ta bildigin deli var
    O nasil paketlemedir bilmiyorum ama harddiski yere atsalar gene saglam gelir
    Yurtici kargonun calismasini biliyoruz
    Sanirim inventusta biliyor buna gore paketleme yapiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknobiyotik var hocam.
    Henüz bir alışverişim olmadı (yakında olacak) ancak hakkında hep iyi şeyler duydum ve kargo olarak aras kargo ile çalışıyor sırf bu yüzden sinerjiden daha ucuzada olsa teknobiyotikten alacağım sistemi
  • Inventus
  • Arkadaşlar inventus yurt içi kargo ile gönderim sağladığı için oradan alış veriş yapmak istemiyorum. Aynı şekilde sinerjide yurt içi kargo kullanıyor. Teknobiyotik e ve eksen bilgisayara bakıcam yorumlarınız için teşekkür ederim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: texanog

Teknobiyotik var hocam.
    Henüz bir alışverişim olmadı (yakında olacak) ancak hakkında hep iyi şeyler duydum ve kargo olarak aras kargo ile çalışıyor sırf bu yüzden sinerjiden daha ucuzada olsa teknobiyotikten alacağım sistemi

Teknobiotie sakın bulaşma çok sorunlu bi site bozuk mal gelio genelde idede zar zor iade alınıyor forumda teknobiyotikten şikayet eden kişilere denk gelmemiş siniz anlaşılan

Tavsiye etmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crysef kullanıcısına yanıt
    nereyi tavsiye edebilirsin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phybarin

Arkadaşlar inventus yurt içi kargo ile gönderim sağladığı için oradan alış veriş yapmak istemiyorum. Aynı şekilde sinerjide yurt içi kargo kullanıyor. Teknobiyotik e ve eksen bilgisayara bakıcam yorumlarınız için teşekkür ederim. :)

Türkiyede en güvenli site inventustur gönül rahatlığıyla alışveriş yapabalirsiniz

Teknobiyotikten alışveriş önermiyorum çok sorunlu bi site hiç bulaşmayın

Eksen ve sinerjiden alışverişim oldu tavsiye ederim

• o zaman hepinizin verdigi bilgiler dogrultusunda eksen bilgisayari denemeye karar verdim saolun buarada bayraminiz kutlu olsun

• Sizinde bayramınız kutlu olsun :)
    Bende teknobiyotik i biraz daha araştırdım ve çok şikayet aldığını gördüm.
    İnventus biraz daha pahalı ve ürün yelpazesi dar olsada inventus ta karar kıldım bir iki sorum oldu gelen yanıtlara göre tercihlerimi yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harry Belafonte -- 5 Temmuz 2016; 18:40:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.