Şimdi Ara

Guvenilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Simdi karar veremedim. Para konusunda sorun yok ama neden o kadar para verip parayi cope atayim dedigim zaman olmuyor degil. Yani simdi discovery beni em azindan 3-4 sene kasmadan teknolojiden geri kalmadan devam eder mi ? Yoksa parayi kiya adam gibo bisi al dermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonu nasıl kullanacağınız önemli.
  • Durum soleki Ogrenciyim..

Uygulamalarda kasmicak donma yapmicak hirntelefon ve sarji uzun olucak. Telefon basit ama gosterisi guzel istiyorum ve hafif olmali. On kameradan gorusmelerim olacak hayirlisi ile insAllah oyuzden kotu cekmesini veya gostermesini stemiyorum. Fotograflari gizel cekmesini internette hizli erisim saglamasini istiyorum. Video kalitesinin cekim olsun yada gosterim 1080 p guzel gostermesi hosuma giden ozelliklerden biri SIzce bu izellikler icin bir telefona 1500-2000 lira verilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: davutçetin

Durum soleki Ogrenciyim..

Uygulamalarda kasmicak donma yapmicak hirntelefon ve sarji uzun olucak. Telefon basit ama gosterisi guzel istiyorum ve hafif olmali. On kameradan gorusmelerim olacak hayirlisi ile insAllah oyuzden kotu cekmesini veya gostermesini stemiyorum. Fotograflari gizel cekmesini internette hizli erisim saglamasini istiyorum. Video kalitesinin cekim olsun yada gosterim 1080 p guzel gostermesi hosuma giden ozelliklerden biri SIzce bu izellikler icin bir telefona 1500-2000 lira verilir mi ?

Senin istediğini yerine elite modeli rahatlıkla karşılar benim kanımca özellikleri ve perfonmansı çok iyi telefonda en çok şarjı açık ekran parlaklığı yüksek olan ekran değeri ve oynanan oyunlar fazla batarya yemesine sebeb olacaktır.

• davutçetin kullanıcısına yanıt
    Bence GMD 3-4 sene zor gider. Ama GMD Elite çok daha farklı
  • Performans olarak goturse bile iscilik olarak goturecegini sanmiyorum. Moto G ve xperia L goz atin

• quote:

Orijinalden alıntı: davutçetin

Arkadaslar Simdi karar veremedim. Para konusunda sorun yok ama neden o kadar para verip parayi cope atayim dedigim zaman olmuyor degil. Yani simdi discovery beni em azindan 3-4 sene kasmadan teknolojiden geri kalmadan devam eder mi ? Yoksa parayi kiya adam gibo bisi al dermisiniz

paranı kaptırma sakın...

Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ? Guvenilir mi ?

• stevejones kullanıcısına yanıt
    işte bu helal çok iyi özetlemişsin biz gmd almayın dediğimizde sen telefondan ne anlarsın diyenlere gelsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanak777

işte bu helal çok iyi özetlemişsin biz gmd almayın dediğimizde sen telefondan ne anlarsın diyenlere gelsin :)

Hala sp ile bile kiyaslaiyorlarmi anlamiyorum,ama sorsan z2 den s5ten iphone 5s ~ 6 yada note3 ~4~5 hepsinden iyidir discovery diyecekler.

• eski bir konuda g2 alma discovery al yazısını görmüştüm :) çok gülmüştüm ne discoverymiş bu konuya böyle bi açıklık getirmeniz çok iyi oldu gerçekten bunu tek konu açarak duyurursanız daha yararlı olacagını düşünüyorum
  • Yine saçmalayan arkadaşmlarımız toplanmış buraya
    Kendim, ailemden 3 kişi, bacanağım dahil çevremde 6 kişiye aldırdım bu telefondan
    ve hiç birinde en ufak sorun yaşanmadı
    Telefona ne kursam takır takır son hızda çalşıyor, ubuntuda kurdum, rootta yaptm her türlü hackledm teli yinede normal bir şekilde çalşıyor.

O resimdeki yorumlar, ya telefonu kullanmayı bilmeyenler yada, iftira üzerine yaplmş çalşmalar yada üretim hatası olan "(ilk part cihazlar) dır.

ve bu tür sorunlar her marka cihazda insann başna geliyor teknoloji şans işidir, nexus, sağlamlığıyla bilinen motorola cihazım bile çekmediğim kalmamştı en sonnda attm kenara gmd almştm, ondan önce galaxy 3 kullandm ekranı kırıldı ufak biyerden düşünce 550 tlye sırf ekrana vermiştim. Benim başm bu bilinen markalar yüzünden çok yandı.
    Bırakında 600 tlye aldığın telefondan başkalarınnda başı yansn ama yandığı zaman çok para verdikleri için pişman olmasınlar benm samsungdan yada motoroladan çektiğim gibi.

Ben teli 2-3 sene değiştirmeyi düşünmüyorum şuanda her türlü ihtiyacımı karşlıyor. Açmadığı oyun,program yok şuanda.
    Ben ve aldırdığım kişiler memnun.
    Ve halada aldırabilirim, çünkü para çöpten bulnmuyor arkadaşlar, gmd ile aynı seviyedeki teller, 1000 tlden başlıyor en kötüsü. Paranıza yazık.

ve elite alma bana göre, discovery 2 al

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 13 Mart 2014; 15:57:52 >

• Benim başımdan geçen olayı anlatıyım LG 3D aldım kardeşime sıfır gelir gelmez 1 hafta içinde bozuldu telefon servise gönderdik 1 ay beklemeden sonra 3Dmax yolladılar sıfır şu anda kullanıyor ve telefonda sıkıntı var hayla en önemlisi 3D modeli android 4 güncellemesi almışken 3Dmax bir üst versiyonu olmasına rağmem 2.3.7 sürümünde kaldı bende atrix kullanıyordum ve discovery aldım 2 ay oldu hiç sorun çıkarmadı daha ne söylüyüm S3 de var elimde ondan hızlı ve daha kolay kullanımı var

• Bana 3 senelik geri kalmayan bir telefon söyleyebilir misin acaba? Galaxy S vardı sanırım o zamanlar. Iphone 4si bile alana gülüyorlar, çerçevenin ekranı var.
  • Paran varsa nexus5 alın hocam 3-4 sene rahat oynarsınız. Nexus5 i incelerseniz anlarsınız zaten.

• Hocam öğrenciymişsiniz malum hem kesenize hem de kendinize faydanız olsun GMD alın. Bakın çok daha iyi telefonlar var ama öğrenciyim bende kendimden söylüyorum o kadar para verip de o telefonları alınca yine aynı işleri yapıyoruz. Telefonu güzel bir şekilde kullanırsanız 3 sene gider bana göre. Zaten kronik sorunlar çözüldü son partilerde. Bence kimseye aldırış etmeden ve kafanızı fazla karıştırmadan alın derim. Öğrenciyseniz fazla para vermenize gerek yok bence. 10'a yakın arkadaşımda var bu telefon bir tek bile sorun çıktığını görmedim. Yalnız alacaksanız tek tavsiyem kendi kablosu dışında kaliteli(samsung,nokia) kablolarıyla şarj edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.